Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiiniaa napisał(a):
Jutro z Bogną ( wybawicielką w sytułacjach kryzysowych:cool3:) jedziemy z Daszką na morfologię, obstawiam narkozę wziewną ze względu na ilość czekających ją operacji, ale będziemy to jeszcze jutro konsultować
(Herę też jutro czeka morfologia i dermatolog)

:calus::calus:

Posted

jayo napisał(a):
...czyli srode mam wolna ? :-)

A zadeklarowałaS się jasno? Bo chyba coś przegapiłam. poza tym kiiniaa pojedzie na badania, operacja nadal jest niewiadomą, bo nie ma chętnych

Posted

Ponawiam pytanie: co z transportem suki jutro na operację oraz z przywiezieniem jej po oeracji? Przypominam, że zabieg umówiony na godz. 10.
Dziś kiiniaa i Bogna biora ją na badania.

Posted

idusiek napisał(a):
jsayo- środa jednak Twoja :multi:

Umowilam sie juz z Kiiniaa, ze poprosi lecznice o przeslanie wynikow morfologii na Bialobrzeska faksem, zeby jutro rano byly dostepne przed operacja Andzi.
Jesli nie nastapi zadna awaria, przewieziemy ja z powrotem do Otrebusow :roll:

Posted

Andzia w hoteliku. Bardzo obolala i oglupiona srodkami przeciwbolowymi :shake: Pani Grazyna bedzie ja probowac namowic na wizyte w ogrodku na chwile, bo nie zalatwiala sie jeszcze, jest cala spieta z powodu bolu :-(

Dzisiejsza operacja to była sterylka i wyciecie jednej listwy mlecznej z guzkami. Macica byla baardzo przerosnieta i z naroslami.. To byly juz ostatnie chwile na zrobienie operacji, wyglada na to, ze zaczely sie przerzuty.
RTG wzbudzilo troche watpliwosci pani dr Jagielskiej, ale ostatecznie decyzja o operacji zostala podjeta.
Byla zastosowana narkoza wziewna.
Sunia jest cudna... i bardzo biedna, cierpiec bedzie przez pare dni. Dostala antybiotyk i lek przeciwzapalny, dodatkowo Pyralgin w czopkach, coby troche usmierzyc bol.

Trzymajcie kciuki dalej, zeby nic sie nie skomplikowalo :cool1:

Kolejna operacja najwczesniej za miesiac, ale odkladac jej nie mozna za dlugo.
Co do kosztow - nawet z duzymi znizkami operacja kosztowala prawie 500zl..

Posted

Prosiłam o wstawienie jej już dawno na adopcje dogów na forum, ale nie wiem, czy tam jest, bo ja już ponad pół roku czekam na rozszerzenie uprawnień konta.