tifet Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kontakt w sprawie suni ptilo@wp.pl mail@dogiadopcje.pl tel. 608 061 644 Quote
esperanza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Czy Dasza (takie imię ma na stronie ostrow.schronisko.net) nadal jest w schronisku, czy została zabrana do dt? Quote
Astonik Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 esperanza - nie nikt nie wstawił. Proszę wstaw i/albo daj linka. Quote
rotek_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 najłatwiej wyrzucić.... teraz już chyba mnie nic nie zdziwi:shake: Quote
ludwa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Suńka jest piękna i spokojna...I na schroniskowej karmie to się dobrze nie skończy. Jak na mój gust już była za chuda. Inaczej się widzi od góry...z boku jeszcze tego nie widać... Quote
Astonik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Nie ma więcej zdjęć! :shake: Czy ktoś może pojechać jutro do schroniska ! Ja mam nagłą zmianę planów i nie dam rady! Quote
Astonik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 esperanza wrzuciłaś sunię na forum siedleckie? Proszę, daj linka. Quote
ludwa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Daszka od wczoraj jest w Otrębusach. Ma guzy sutków, pewnie trzeba będzie je ciąć:shake: Quote
Fela Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Dasza została Anulką, a nawet Andzią. Z radością reaguje, jak Grażyna ją tak woła. Od razu biegnie w podskokach i w oczach ma radość. Po przyjeździe ze schroniska we wtorek 27 maja wieczorem miała problemy z żołądkiem - brzuch duuuuży, twardy i wzdęty. Pewnie dlatego była nie w humorze, nawet próbowała ustawiac inne psy pod lecznicą. Ale już jest ok., spacerują z Grazyną po ogródku. Tyle że Andzia nie przepada za spacerami, twierdzi, że najlepiej jest w domu :razz: Oto zdjęcia z naszej podróży do hotelu: Suka była długo ogłaszana w lokalnej prasie siedleckiej, miałam sporo telefonów, ale takich hmmm.... nie teges:roll: (duża, to do pilnowania). Niestety, właściciel się nie zgłosił. Czy ktoś, kto zna się na dogach, może się wypowiedzieć o stopniu jej "rasowości"? Czy suka ma allegro? Quote
Astonik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Fela :calus: Sunia jest na allegro. Wg lekarza w jakim jest wieku? Quote
reksio50 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Strasznie Was przepraszam że się wtrącam, ale taka moja mała propozycja :) Są dwie stronki (forum i informacje siedleckie) które są dość często odwiedzane przez mieszkańców, dzięki jednej z nich udało odnaleźć się zagubioną sunię(to już inna historia), tak sobie myślę że i tam warto może jeszcze wrzucić informację o niej bo naprawdę sporo osób odwiedza te dwa miejsca w trakcie poszukiwań psiaków, dodatkowo sporo osób wchodzi na owe stronki. I mocno trzymam kciuki za Andzię :) żeby jeśli nie znajdzie poprzedniego właściciela poszczęściło jej się z kimś zupełnie nowym. Pozdrowienia K Quote
reksio50 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie ma problemu już się za to biorę, jak zakończę działania to wrzucę linki :) Quote
Fela Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Reksiu, a mogłabyś ją tam wrzucić? Możesz podawać mój "psi" telefon: 889 174 935. Dzięki :-) Acha, wiek... Oceniła ją wetka na 4-5 lat. Quote
Astonik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Fela czytasz mi w myślach... Reksiu też Cię bardzo proszę. Wrzuć również tutaj link do tego wątku. Quote
reksio50 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Linki do ogłoszeń: http://info.siedlce.pl/index.php?option=com_marketplace&page=show_ad&catid=9&adid=1115&Itemid=279 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=80203997 Ach i bezprawnie wykorzystałam zdjęcia mam nadzieję że bez konsekwencji :evil_lol: no i niestety na info.siedlce nie miałam możliwości wybrać innej kategorii niż zlecę :) Quote
kiiniaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Byłyśmy dzisiaj z Astonik u Andzi, sunia naprawdę świetna, wesoła bystra i przytulaśna:loveu: obfotografowałyśmy ją ze wszystkich stron, panna bardzo zrównoważona ktoś kto ją zabierze do domku będzie miał wiele radości:sweetCyb: Quote
Ewusek Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 wstawilam sunie na adopcje dogow niemieckich na molosach: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=538965#post538965 i na molosy w potrzebie na bordożym forum: http://www.ddb.fora.pl/molosy-takze-ddb-w-potrzebie,28/babcia-dozyca-do-adopcji-pilne,2330.html#32850 Quote
Fela Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Sorry, Ewusek, ale piszesz na molosach nieprawdę. A nawet bzdury. (Może warto wcześniej się dowiedzieć czegoś, zapytać kogoś, kto ją widział, a potem pisać :razz:). To nie jest babcia! Ona ma najwyżej 5 lat! Siwa morda nawet nie do końca jest siwa, to kwestia umaszczenia. Tatuażu suka nie ma, zresztą nie jest to stuprocentowy dog. Jeśli jesteś nią zainteresowana, możesz odwiedzić w hotelu, tak jak zrobiły to Astonik i kiinia. Zadeklarowałaś na forum molosów, że będziesz ja oglądać w szpitalu. Nie rozumiem (póki co to na mnie i na Astonik "wisi" opieka nad suką) , więc pytam: Zamierzasz zająć się jej sterylizacją? Czy tylko tak sobie napisałaś? Oczywiście bardzo mile widziana Twoja pomoc (realna) przy sterylizacji suki. Potrzebujemy też kasy na hotel. Quote
Recommended Posts