benitka608 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dzieki Waszemu forum znalazłam nowego pieska co nie zmienia faktu , że Dzesio zawsze będzie w moim serduszku i w mojej pamięci :( Po dwóch miesiącach walki i cierpień uśpiłam moje Kochanie. Mam nadzieję, że jest już szczęśliwy i zdrowiutki gdzieś tam... :( Wiem, że brzydal z niego straszny ale dla mnie najpiękniejsza na świcie mordeczka to ta jego Tutaj drapanko po brzusiu - jego ulubione a tutaj Pani w spaniu przeszkodziła - oj niedobra Quote
Anetka83 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bardzo mi przykro...:( mam nadzieje że teraz psiak biega szczęsliwy za mostem za tęczą... [*] Quote
benitka608 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Anetka83 Oj ciężko było ale juz jakoś dochodzę do siebie Tak strasznie mi go brakuje :/ ostatnio mój chrześniak zapytał gdzie jest Dzesio a ja.... zaniemówiłam a potem go okłamałam, że jest w domku i odpoczywa sobie :( Quote
Recommended Posts