Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Carry- odchudzasz się?

odchudzam sie,ale patrzac do lustra i tak efektow nie widze :(

niechcialabys tak z 10 kg ? Oddam za darmo 8)

A dawaj... nawet dopłacę...

Teraz proponuję zakończyć tego offa i wrócić do tematu przewodniego.

gdzie dokładnie kupić psa na raty, to ja nie wiem, ale mi się udało.

Wydaje mi się, że jak się wykaże zainteresowanie jakąś hodowlą, będzie do niej przyjeżdżać w odwiedziny do ciężarnej suni, potem do szczeniaków, dzwonić, dowiadywać, wpłaci zaliczkę i ogólnie jeżeli się przekona hodowcę, że będzie się najlepszym (w sensie- najbardziej oddanym) właścicielem dla psiaka od nich- to nie odmówią.

No cóż- jak sie nie ma kasy "na już", ani znajomej osoby prowadzącej hodowlę- to trzeba wykazać się zainteresowaniem, oddaniem, uporem i miłością do psiaka.

sie mi tak wydaje...

Staff-ka???? Jakbyś Ty zrobiła w takiej sytuacji?

Posted

A jak się ma szczęście to i za darmo się dostanie. Mój kolega od m-ca jest szczęśliwym posiadaczem bullterierki ( no nie tak całkiem za darmo bo za całe 10 groszy :D ).A dlaczego ? Pierwszym powodem było iż to jest kolega jego taty a drugim iż chciał ją oddać w dobre ręce do dobrego domciu iż sunia była po przejściach ( zabrał ją od nieodpowiedzialnych ludzi) i ostatnim iż się żywo nią interesował tzn. jeżdził co tydzień, rozmawiał telefonicznie, ogólnie rzecz ujmując był częstym bywalcem bo musieli go poznać itp.

Aha żeby niebyło niedomówień sunia jest rodowodowa ma tatuaż itd.

Pozdrawiam i zachęcam do szukania a nuż się trafi i za darmo kto wie.

Posted

no fakt... Tobie też się wymarzona staffinka (no prawie :wink: ) trafiła przypadkiem!!!!! :D

Niektórzy po prostu mają szczęście... babcia zawsze powtarzała, ze jak się w coś bardzo wierzy i pragnie tego całym sercem, to tak sie staje :D

A właśnie- co tam u małej? Masz jakieś nowe fotki?

Posted

ja poproszę fotki!!! :D

A zanim wszyscy zaczną się dopsywać do listy chętnych na fotki- poproszę o robienie tego na priva :D

Nieobeznany- wklej kilka fotek tutaj (takich wielkosci góra 500 na 500), albo wyślij je do mnie i ja je wkleję. Oki?

Posted
Wydaje mi się, że jak się wykaże zainteresowanie jakąś hodowlą, będzie do niej przyjeżdżać w odwiedziny do ciężarnej suni, potem do szczeniaków, dzwonić, dowiadywać, wpłaci zaliczkę i ogólnie jeżeli się przekona hodowcę, że będzie się najlepszym (w sensie- najbardziej oddanym) właścicielem dla psiaka od nich- to nie odmówią.

No cóż- jak sie nie ma kasy "na już", ani znajomej osoby prowadzącej hodowlę- to trzeba wykazać się zainteresowaniem, oddaniem, uporem i miłością do psiaka.

sie mi tak wydaje...

Staff-ka???? Jakbyś Ty zrobiła w takiej sytuacji?

Staff-Ka z kazdego miotu (jaki ma) przynajmniej jedno,dwa szczeniaki sprzedaje w systemie ratalnym :angel: , o ile wie,ze mozna takiej osobie zaufać :roll: ( jak narazie tylko raz mialam przypadek ,raty nie wplywaly :o ,ale co sie okazalo wlasciciel psiaka ode mnie zostal zaaresztowany :o ) no cóz pojechalam pod adres widniejacy w UMOWIE i psiaka odebralam , nie czekalam pomimo zapewnień brata nabywajacego,ze wyrówna raty :-? !!!!

Sama zakupilam swoje psiaki w systemie w/w - jednak wzbudzam BARDZO DUZE ZAUFANIE u hodowców :D :angel: i faktycznie nie zawiedli sie na mnie :D

Dla chcacego nic trudnego - moim zdaniem lepiej zaplacic za psiaka wiecej ,a nizeli brać BO JEST OKAZJA za pare stówek :evil: