snikops Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dropsik to 3 letni sznaucer miniaturowy. Pełen energii, chętny do pracy :) Od kilku miesięcy bawimy się w agility i frisbee. Prócz tych rozrywek Drops jest kochanym towarzyszem długich spacerów i ambitnym pływakiem :) Jak widać potrafi usiąść w miejscu :) Quote
snikops Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 i jeszcze trochę foteczek Dropsika :) biegniemy po dysk :) grzecznie spacerujemy na smyczy :) Quote
snikops Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Dodam ostatnie fotki jest ich około 15 :p Jedne udane inne mniej, bo większość robiona lewą ręką. ah jak pięknie widać mój cień:eviltong: Quote
snikops Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 o i jeszcze jedna fotka taka w sumie byle jaka :eviltong: Quote
snikops Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Pora przedstawić pozostałych domowników:p Felicjan ur. 21.08.2006r. Rasa Europejsko- Egipsa Maść skarogniada- czyli czarny wpadający w ciemną czekoladę:loveu: Charakterystyczne cechy- garbaty nosek:p Quote
snikops Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Następne czarne zwierzątko to królik :) Jej imię to Happy New Year zwana Pusią :) Urodzona 17.01.2008r. MarKal http://www.kroliki.pl/ Maść czarna Rasa królik miniaturowy:p Quote
snikops Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 są jeszcze 2 szczurki, ale świeżych zdjęć nie posiadam.. Prócz tego dzierżawię wspaniałego konia, który serudechem jest mój:loveu: Jego imię to Harem. Ma 14 lat. Jest z Janowa Podlaskiego. Gniady. Angloarab. Żywy i temperamenty:loveu: Quote
snikops Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 2 konik to Pinicjusz po Eukaliptusie.. Niestety miał przykrą przeszłość. Teraz stoi w Koczargach i niedługo zacznie znów chodzić pod siodłem. Jest to arab czystej krwi. Ma 9 lat i czasem strasznie wredna z niego małpa:eviltong: Koń mój :) Quote
snikops Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 hihi dziękuję:loveu: W niedziele wybieramy się na pierwszy trening po przerwie 2 miesięcznej. Będzie dużo zdjęć, bo jedzie ze mną mój osobisty fotoreporter:eviltong: Quote
snikops Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Witamy :) Dziś byłam z Dropsikiem u fryzjera i maluch ma nową fryzurkę:loveu: Inną niż zazwyczaj miał gdy wychodził z salonu kosmetycznego:eviltong: Otóż brzuszek ma ostrzyżony. Uważam, że teraz jak będzie ciepło będzie mu chłodniej i lepiej a brzydko nie wygląda :) Wręcz uroczo :loveu: Nowe fotki malucha dodam jutro a dziś dodam kilka zdjęć Harema :) tutaj przed zawodami z Anią, która zrobiła koreczki:loveu: tu już na zawodach:p Quote
snikops Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 znalazłam stare zdjęcia Dropsika autorstwa Asi i taty Misi :) Za, które dziękuję :) zdjęcia co prawda stare ale ważne, że są jak innych nie ma :) tu z naszych początków przygody agility :) a tu kilka tygodni temu :) i nagradzamy Dropsika :) Quote
snikops Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 No więc witam wszystkich :) Dziś Dropsik został obkupiony. A w sumie to dostał nowe szeleczki, smyczkę i różne smakołyki:p Byliśmy również na spacerze z Dropsa koleżankami Erą i Sagą:loveu: Było bardzo miło. Dodam więc zdjęcia autorstwa Oli i Magdy, którym bardzo dziękuję mimo, że fotki nie są idealne:eviltong: Quote
ewka i haker Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ten ogon mie sie osobiscie nie podoba:shake: fajne szelki:loveu: Quote
ewka i haker Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ten http://img207.imageshack.us/img207/4845/gallery51144456500x500bi5.jpg Quote
Recommended Posts