Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podglądałaś:eviltong:.
Z tym językiem to rzeczywiście już zauważyłam, że lepiej pominąć:lol:.
Planuje zupełnie nowe napisać może w przyszłym tygodniu;). Teraz niestety jestem zupełnie czym innym zajęta, co też mi daje jakieś pieniążki:cool3:.
Jak możesz, to rzeczywiście mi pokaż swoje. Pościągam trochę:evil_lol:.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pusia2405']Ogłoszenie masz odjazdowe!
Dzięki wielkie, na pewno skorzystam... :roll:.
:sweetCyb:

Stawiam drinka:drink1:![/quote]

no bomba :cool3: kurcze jak kiedys bede musiala zostawic Franka to chyba pozrzuce ciotce Kamili :eviltong:.

Pusia ja tez mam z jezykiem blokade jesli chodzi o mowienie :oops:

Posted

[quote name='pusia2405']Ogłoszenie masz odjazdowe!
Dzięki wielkie, na pewno skorzystam... :roll:.
:sweetCyb:

Stawiam drinka:drink1:![/quote]

Dziekuje :multi:

[quote name='Aaliyah1981']no bomba :cool3: kurcze jak kiedys bede musiala zostawic Franka to chyba pozrzuce ciotce Kamili :eviltong:.

Pusia ja tez mam z jezykiem blokade jesli chodzi o mowienie :oops:[/quote]

Kazdy ma na poczatku blokade,to chyba normalne :lol: Najwazniejsze to sie odblokowac ;)
A Franka przyjme z otwartymi rekami :multi:

Posted

Ja też to żywe sreberko przyjęłabym z otwartymi rękami:lol:!

No dobra, dzisiaj następna porcja fotann:

Dwie pokraki:lol:

Mój TZ wie kiedy zrobić zdjęcie:cool3:. Ja w panice szukam woreczka:roll: w torbie.

Już mi lekko:evil_lol:

Kaczki

Marsz synchroniczny (zwróćcie uwagę na nasze kończyny:diabloti:)

Uff, wreszcie idzie podobno ładna pogoda:multi:.

Posted

[quote name='Aaliyah1981']
no prosze i cioteczka pusia na foteczkach sie zalapala czyli mamy wszystkich juz w kaplecie :multi:[/quote]

Ano załapała się, załapała:razz: i chyba wszystkich wystraszyła:cool3:, bo nikt do nas dzisiaj nie zagląda:shake:.

Posted

Niestety nad morzem. U nas nuda... zielono i zielono... brakuje mi pomysłow na coś oryginalnego, a do tego Kropek niknie w trawie i ciężko zdjęcie zrobić:cool3:.

Posted

[quote name='pusia2405']Ja też się lepiej czuję poza dużym miastem, ale z nadmorskim widokiem zawsze by było przyjemniej:lol:.[/quote]

No to napewno...:lol: Ale sie teraz rozmazylam ahhhh :oops:

Posted

[quote name='pusia2405']Ano załapała się, załapała:razz: i chyba wszystkich wystraszyła:cool3:, bo nikt do nas dzisiaj nie zagląda:shake:.[/quote]

cioteczko no wiesz co jak mozesz tak pisac :eviltong: my sie mailysmy wystraszyc my :evil_lol: ale kogo ja nikog na fotkce strasznego nie widze :loveu:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']cioteczko no wiesz co jak mozesz tak pisac :eviltong: my sie mailysmy wystraszyc my :evil_lol: ale kogo ja nikog na fotkce strasznego nie widze :loveu:

Aali, bo wy z Kamila-dog jesteście twarde, reszta wymiękła:diabloti:.

No, wreszcie wkleiłam na gumtree nowe ogłoszenie:razz:. Ciekawe, czy będzie jakiś odzew:cool3::
http://swindon.gumtree.com/cgi-bin/show_posting.pl?posting_id=25406791
Co sądzicie o nim? Jeszcze raz Ci dziękuje Kamila za linka:loveu:, dzięi temu troszkę kopa dostałam do działania w tym kierunku...

A to jest moje niepowtarzalne logo:lol::

"]

Jeszcze tylko nr telefonu muszę dodać, wydrukować i na spacerze rozdawać;)

Posted

Pusia-ogloszenie jest super :loveu: Od razu lepiej ;) Ale ta ulotke to ja bym zmienila :oops: Nie kumam tego tekstu no i jakos tak malo zachecajaco to wyglada.Natomiast moge ci podac linka do www gdzie mozesz sobie zamowic wizytuwki za Okolo £6 za 250 sztuk :cool3:

Posted

hehe, ta ulotka to taka moja zabawa:oops:. Szczerze mówiąc to by chyba pochłonęła zbyt dużo atramentu:roll:.
Tekst rzeczywiście zdecydowanie do poprawy!

dzięki za komentarz;)!

Jeżeli chodzi o ulotki, mam zamiar zrobić sobie takowe jak będę w Polsce a na razie sama coś tam wydrukuję a'la ulotka...
Jak by co to zgłoszę się po tego linka!

Posted

[quote name='pusia2405']Aali, bo wy z Kamila-dog jesteście twarde, reszta wymiękła:diabloti:.

No, wreszcie wkleiłam na gumtree nowe ogłoszenie:razz:. Ciekawe, czy będzie jakiś odzew:cool3::
http://swindon.gumtree.com/cgi-bin/show_posting.pl?posting_id=25406791
Co sądzicie o nim? Jeszcze raz Ci dziękuje Kamila za linka:loveu:, dzięi temu troszkę kopa dostałam do działania w tym kierunku...

A to jest moje niepowtarzalne logo:lol::

"]

Jeszcze tylko nr telefonu muszę dodać, wydrukować i na spacerze rozdawać;)

no no widzialam ogloszenie clakiem fajnie to wyszlo ..a moze w Polsce zrobic te wizytowki taniej wyjdzie albo samemu :cool3:

Posted

Właśnie stworzyłam sobie na zwykłym papierze:razz:, a że w sierpniu jadę do Polski i póki co tam mi się bardziej opłaca, to zrobię sobie fachowe w naszym kochanym kraju;).

Posted

Dzisiaj byliśmy na Swindon dog show. Było sporo konkurencji i chętnych. My niestety nie zgłosiliśmy Kropka:-(. Musieliśmy zbyt szybko wracać. Ale następnym razem zgłosimy i Rudą i Kropiego:lol:.

Sama impreza wydaje mi się, że organizacyjnie na dość miernym poziomie, ale tu chodzi tylko o zabawę;). Chociaż patrząc na zacięcie niektórych ludzi i przygotowania jak do wystawy międzynarodowej to zaczęłam się aż zastanawiać, czy wygrana w tym konkursie nie jest aby jakimś prestiżem:cool3:.

Żeby się coś działo wstawię parę fotek (szybko musieliśmy się zwijać, więc zrobiłam tylko parę):

Taki staruszek też przyszedł;):

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ta czilka booooska :loveu::loveu::loveu:
Czemu sie tak szybko musieliscie zmywac? :mad:

Sporo było ślicznych psiaków. Niestety TZ musiał iść do pracy:razz:...