taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A zima to w ogole nie dotarla do Was jeszcze? Quote
pusia2405 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='deer_1987']A zima to w ogole nie dotarla do Was jeszcze? Nie, i nie sądzę, że prawdziwa zima dotrze:lol:, chociaż ostre i chłodne powietrze już się zrobiło. [quote name='deer_1987']http://images32.fotosik.pl/408/f242d9a58b4d367a.jpg co to za minka? No właśnie Kropek chyba chciał obejrzeć inny kanał TV i pytał się, czy nie podać mi pilota:roll:. jbk mnie uświadomiła, za co serdecznie dziękuję:lol:. Quote
pusia2405 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 c.d. kropkowych przygód z kosteczką: Quote
taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mialam sie spytac.. kazde z nich ma tzw. swoje zabawki? Bo co Niunia wezmie jakas zabawke to Sherry chce wlasnia ta co Niunia ma.. dzisiaj sie troche szczatkami jednej pobawily w przeciaganie. Ale np, Niunia czasami chodzi i nie wie co zrobix ze soba, bo Sherry ma zabawke a Niuni sie nudzi to zaczna gryzc z zabawie Sherry.. pomieszane troche :P Ale tak sobie mysle czy nie is z Niunia do zoologa i nie wybrala by sobie jakies zabawki dla siebie.. ale na ile bedzie miec swoja zabawke nie wiem :( Quote
pusia2405 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 U mnie to jest tak, że Rudka bawi się dość rzadko zabawkami. Musi mieć na prawdę dobry humor. Kropek natomiast ciągle coś przynosi, a to piłeczkę a to kosteczkę. Rudzia na początku w ogóle nie wiedziała, że można się bawić:-(, ale od Kropka uczy się i czasami zabawy są przednie. Musisz się zorientować co sprawia Niuni największą przyjemność. Rudka np. uwielbia zabawki sznurkowe (niestety ograniczone, bo jak rozerwie sznurek, to potrafi kawałki połknąć). Poza tym uczę Rudkę na siłę zabawy patykiem, chociaż nie lubię natrętnych patykowych psów (sama takie miałam:lol:), żeby skupiła się na spacerze na zabawie a nie na polowaniu... Quote
AngelsDream Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 My na jakiś czas musieliśmy zabawki schować, ale teraz już się panowie nauczyli współpracować. :D Quote
taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 pusia2405 napisał(a):U mnie to jest tak, że Rudka bawi się dość rzadko zabawkami. Musi mieć na prawdę dobry humor. Kropek natomiast ciągle coś przynosi, a to piłeczkę a to kosteczkę. Rudzia na początku w ogóle nie wiedziała, że można się bawić:-(, ale od Kropka uczy się i czasami zabawy są przednie. Musisz się zorientować co sprawia Niuni największą przyjemność. Rudka np. uwielbia zabawki sznurkowe (niestety ograniczone, bo jak rozerwie sznurek, to potrafi kawałki połknąć). Poza tym uczę Rudkę na siłę zabawy patykiem, chociaż nie lubię natrętnych patykowych psów (sama takie miałam:lol:), żeby skupiła się na spacerze na zabawie a nie na polowaniu... No wiec wlasnie Niunia tez nie az tak kocha zabawki, ale ma swoja pilke jedna co czasem wezmie i nie chce oddac jak Sherry chce wlasnie ta zabawke ( mimo ze sa inne w poblizu:angryy::angryy:) Sherry wiem ze lubi piszczace, sznurek to dla nich czasami wspolna zabawa w przeciaganie. Chyba sie wybiore z Niunia dzis albo jakos w nowym tygodniu do zoologa i pokaze jej rozne zabawki :P Quote
pusia2405 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Może rzeczywiście w sklepie niech sobie zobaczy, jeśli sprzedawca pozwoli:razz:. Mój Kropek uwielbiał w Polsce chodzić ze mną do psiego sklepu:lol:. Zawsze znalazł jakiś kawałek suchej na podłodze, ukradł śmierdzące ucho, został pomiziany przez właściciela... Quote
pusia2405 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 deer_1987 napisał(a):Tutaj jeden zoologiczny jest super, zawsze glaskanie, jakis smak i mozna wszystko przymiezyc, popatrzec, zorientowac sie ;) To aż chce się iść i wydawać kasę w takim sklepie;). Quote
taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 pusia2405 napisał(a):Może rzeczywiście w sklepie niech sobie zobaczy, jeśli sprzedawca pozwoli:razz:. Mój Kropek uwielbiał w Polsce chodzić ze mną do psiego sklepu:lol:. Zawsze znalazł jakiś kawałek suchej na podłodze, ukradł śmierdzące ucho, został pomiziany przez właściciela... Tutaj jeden zoologiczny jest super, zawsze glaskanie, jakis smak i mozna wszystko przymiezyc, popatrzec, zorientowac sie ;) Quote
taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 pusia2405 napisał(a):To aż chce się iść i wydawać kasę w takim sklepie;). Dokladnie.. szelki, sweterek, smycze.. tia juz tam troche kasy zostawialm :mad: moze uda mi sie tam zajrzec dzs ale bez Niuni bo potem na zakupy do sklepu Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://images27.fotosik.pl/298/7d0f6abc12015dd3.jpg - "Nie patrz na mnie, i tak ci kostki nie oddam!" U nas zabawkami bawi się tylko Vadir, Fialka raz podgryzała, jak były drewniane elementy, wtedy każde sobie gryzło jeden kawałek, poza tym zabawki jej nie interesują.... Quote
pusia2405 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='deer_1987']Dokladnie.. szelki, sweterek, smycze.. tia juz tam troche kasy zostawialm :mad: moze uda mi sie tam zajrzec dzs ale bez Niuni bo potem na zakupy do sklepu To kup coś oryginalnego;). [quote name='jbk']http://images27.fotosik.pl/298/7d0f6abc12015dd3.jpg - "Nie patrz na mnie, i tak ci kostki nie oddam!" U nas zabawkami bawi się tylko Vadir, Fialka raz podgryzała, jak były drewniane elementy, wtedy każde sobie gryzło jeden kawałek, poza tym zabawki jej nie interesują.... Haha, jak byś tam była. Dokładnie, Kropek idzie z kostką w pysku i patrzy się zawadiacko na Rudzie:lol:. To może te bardziej dostojne dziewczynki nie zajmują się takimi pierdołami jak zabawki:roll:. Quote
pusia2405 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witajcie co u was ?? :multi: U nas troszkę wyżej zdjęcia;)! Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 pusia2405 napisał(a):To kup coś oryginalnego;). Haha, jak byś tam była. Dokładnie, Kropek idzie z kostką w pysku i patrzy się zawadiacko na Rudzie:lol:. To może te bardziej dostojne dziewczynki nie zajmują się takimi pierdołami jak zabawki:roll:. Z psiusiorkami nigdy nic nie wiadomo ;) Rudzia też woli mizianko od zabawek? Quote
Kamila Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pusia-naprawde macie w planach powrot do pl? :mad: Co do aparatu to tak jak ktos tu napisal-nie kupuj zestawu.Kup body osobno i dokup dobry obiektyw.Nie wydaje mi sie ze w pl jest taniej szczegolnie biarac pod uwage tutejsze swiateczne przeceny :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://images36.fotosik.pl/35/71571fb989e3ca2d.jpg ale słodziak :loveu: Bianca uwielbia się bawić szczurkami z Ikea , inne zabawki właściwie dla niej nie istnieją , zresztą ona na początku bała się podejść nawet do zabawek :( dopiero szczurki ją ośmieliły :lol: Quote
lolka75 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ale sie Kropus bawi slicznie:loveu: czesc angole:loveu::multi: Quote
pusia2405 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 jbk - Rudzinka to diabeł w skórze psa i do tego z ADHD:evil_lol:, ale jak przychodzi pora na mizianko to nic się nie liczy i z potfora staje się słodziutki cukiereczek:diabloti:. Kamila - z chęcią bym coś zmieniła.:razz: Nie ulega wątpliwości, że tak czy tak muszę zostać na około dwa miechy w polsze ze względu na zdrówko:cool3:. Rudzia-Bianca - szczurki ośmieliły:lol::lol:. Dobre!! lolka75 - on uwielbia takie zabawy. Ale najlepszą zabawą dla niego jest w chowanego:roll:. Quote
pusia2405 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dzisiaj rudzinkowo-kropkowo: Quote
jbk Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witam serdecznie :) Może z okazji soboty jakieś fotki spacerkowe? Quote
jbk Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 http://images28.fotosik.pl/300/a7c943e90fd6d327.jpg - a co tam tak pachnie? Quote
pusia2405 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='jbk']http://images28.fotosik.pl/300/a7c943e90fd6d327.jpg - a co tam tak pachnie? Chyba jakiś okruszek:razz:. a spacerówki w swoim czasie... Quote
Recommended Posts