Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
http://images26.fotosik.pl/297/f69034b2b15be22f.jpg - wygodnie tak, z głową na zabawce?

Nie wiem, ale bezpiecznie;).

deer_1987 napisał(a):
No to super ;) Ja tam gdzie znaja miejsca np. park czy Örtofta to bez smyczy sie staram miec, bo jak pada np. tydzien i krotkie spacery to na kazdym sie gryza i biegaja i sie placza smycze.. dlatego tak sie ciesze ze dzis bez smyczy pobiegaly w parku :cool3::cool3:

Moje na szczęście na razem na smyczy chodzą ładnie. Stworzyły zgraną dwójkę:lol:.
Kropka to ja bym mogła non stop trzymać bez smyczy, gdyby nie wyszukiwał i żarł świństw:cool3:. Dlatego puszczam ich na łące razem (oczywiście Rudka na lince), kiedy wiem, że mam kontrolę nad jednym i nad drugim.

Posted

anitaaa i bartis - to jest śpioch do kwadratu:lol:.

deer_1987 - tutaj już się jej troszkę osunął łepek z zabawki;).

Amor - witamy nowego gościa;) i dziękujemy za komplement:oops:.

Bonsai - no to kamień spadł mi z serca, żeś ty tylko psi nałogowiec:diabloti:.

Posted

lolka75 napisał(a):
ja moje dwa na jednej smyczy prowadze...wygodniej. Trzeba tylko taki dwojnik kupic.

Ale Rudzisko jest urocze:loveu:, a Kropek zawadiacki:loveu:

Ja prowadzę na dwóch smyczach, ale często to wygląda tak, jakby była jedna-zakręcają się:roll:.

Fakt, Kropek to zawadiaka i często podjudza Rudkę, a że suczysko jest jak jej pani: naiwne i szczere do bólu, to daje się za każdym razem:lol:.

Posted

Interesująca i rozwijająca zabawa: wynoszenie po jednym kamyczku z doniczki:roll:. Pańcia potem łazi po całym ogródku i zbiera:mad:, żeby sierściuchy znowu mogły rozwijać swoje umiejętności, tylko jakie:cool3:?

Kropek już pomknął ze swoim, Rudka zabiera następny:razz:.

A tutaj poszliśmy w czwórkę na spacer na łąki, ale nie dosyć, że baterie wyładowały się po trzecim zdjęciu:lol:, to jeszcze zmoczyła nas niezła ulewa:shake:.

Rudzia przy sikaniu łapę podnosi:cool3:, a w ogóle, to ona nawet murek potrafi obsikać:evil_lol:.

Posted

Rudzinkowo:

A ja w dalszym ciągu nie mogę zgrać dalszej części zdjęć. Chyba coś z aparatem się stało:razz:, więc póki co nie robię następnych. Po dogo lecę zaraz na jakieś strony popatrzeć na ceny Nikonków.

Poza tym u nas straszna wichura. Ciekawe co nam przyniesie..

Posted

pusia2405 napisał(a):
A ja w dalszym ciągu nie mogę zgrać dalszej części zdjęć. Chyba coś z aparatem się stało:razz:, więc póki co nie robię następnych. Po dogo lecę zaraz na jakieś strony popatrzeć na ceny Nikonków.

Poza tym u nas straszna wichura. Ciekawe co nam przyniesie..

O, jak ja lubię Nikonki ;)

U nas zawieje i zamiecie ;) Pogoda idealna dla psiaków ;)

Posted

jbk napisał(a):
O, jak ja lubię Nikonki ;)

U nas zawieje i zamiecie ;) Pogoda idealna dla psiaków ;)

Ja jestem zainteresowana D40. Posprawdzałam ceny i jednak raczej opłaca mi się jak wrócę kupić w Polsce, mimo, ze tutaj trafiłam na ciekawą wyprzedaż.

Jak ja zazdroszczę tych zawiei i zamieci.:roll: