Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich i dziękuję za odwiedziny!
Coś mnie ostatnio połamało, kręgosłup zaczął odmawiać współpracy:razz:. (No cóż starość nie radość.) Z tego też względu nie siedziałam za długo przy necie...

No, ale udało mi się troszkę fotek w między czasie popstrykać, tylko nie wiem dlaczego nie mogę wgrać drugiej połowy na mój komputer:cool3:. Nie poddaje się i będę walczyć do upadłego:mad:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Witam wszystkich i dziękuję za odwiedziny!
Coś mnie ostatnio połamało, kręgosłup zaczął odmawiać współpracy:razz:. (No cóż starość nie radość.) Z tego też względu nie siedziałam za długo przy necie...

No, ale udało mi się troszkę fotek w między czasie popstrykać, tylko nie wiem dlaczego nie mogę wgrać drugiej połowy na mój komputer:cool3:. Nie poddaje się i będę walczyć do upadłego:mad:.

To tak, starość, jak się ma 99 lat, to można tak powiedzieć, z komputerami też wtedy się nie ma łatwo...... :diabloti:

Posted

No tak, multicytat jeszcze nie działa:razz:.

No więc, walczę i z kręgosłupem i z komputerem non stop:eviltong:!

Na początek muszę się pochwalić ostatnim nabytkiem dla psiaków. Kupiłam im super, ceramiczne miseczki:

Podobają Wam się?

Posted

anitaaa i bartis - dziękuję:)

Bonsai - ja Ci dam popielniczkę:mad:. No cóż, głodnemu chleb na myśli:eviltong:.

jbk - ciesze się, że się podobają:roll:.

deer_1987 - wreszcie psy nie latają z miskami po całej kuchni:lol:.

AngelsDream - trudno, jakoś to przeboleję;).

Asia & Ginger - no właśnie pierwszą kupiłam na wodę, a potem tak mi przypadła do gustu, że kupiłam następne dwie na żarełko;).

Posted

deer_1987 napisał(a):
Linka :D ta co puszczacie ja na nie ;)

Wiesz co, już w tej chwili dokładnie nie pamiętam:oops:, ale jakoś powyżej 10 m. W każdym razie biega sobie spokojnie po łące, gania za patykiem, szaleje z Kropkiem;).

Posted

pusia2405 napisał(a):
Wiesz co, już w tej chwili dokładnie nie pamiętam:oops:, ale jakoś powyżej 10 m. W każdym razie biega sobie spokojnie po łące, gania za patykiem, szaleje z Kropkiem;).

No to super ;) Ja tam gdzie znaja miejsca np. park czy Örtofta to bez smyczy sie staram miec, bo jak pada np. tydzien i krotkie spacery to na kazdym sie gryza i biegaja i sie placza smycze.. dlatego tak sie ciesze ze dzis bez smyczy pobiegaly w parku :cool3::cool3: