Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pusia2405 napisał(a):
U nas na szczęście drugi dzień z rzędu nie pada:multi:. Ale już na jutro zapowiadają:razz:.

Jutro to ja mam miec ladnie ale 'Niunia podziebioa nadal wiec nici z jakiegos dluzszego spaceru :(

Posted

Onet mi mówi, że u nas padać będzie, ale to nic, bo foty i tak teraz robię tylko w weekendy, w tygodniu jak wracam z pracy, to ciemno jest.....

Posted

Hehe, fot nie ma, to wątek pogodowy się zrobił.

U nas dzisiaj od nowa ciemno i mokro:(

Przyznaje się, że coś ostatnio opuściłam się z foceniem:razz:. Ale jakoś czasu mi ostatnio brakuje i w ogóle mało okazji mam:-(, bo spacery nieciekawe, a w domu, to wiadomo, z reguły jak psiaki harcują, to pani z nimi:evil_lol: i nie ma kto zdjęć robić:roll:.

Posted

Sądzę, że nie ma żadnych przeciwskazań, żeby ktoś robił foty podczas Twoich harców z psiakami ;) Nam nie przeszkadza, że też będziesz na zdjęciach ;)

Posted

lolka75 napisał(a):
czesc slicznosci:loveu::multi:
fotki chcem:mad:..............:loveu:

Mam nadzieję, że niedługo będą:roll:.

jbk napisał(a):
Sądzę, że nie ma żadnych przeciwskazań, żeby ktoś robił foty podczas Twoich harców z psiakami ;) Nam nie przeszkadza, że też będziesz na zdjęciach ;)

Przeciwwskazań nie ma, tylko z reguły nie ma kto robić:razz:...

deer_1987 napisał(a):
Co tam u _Was?

U nas jakoś tak jesiennie i nostalgicznie...

Posted

A u nas różnie.. Generalnie utarło się, że jedno idzie z psem, drugie robi obiad. Oczywiście częściej ja idę z psem. :diabloti: Za to w niedzielę obowiązkowo spacer we trójkę: ja, TŻ i Pieg. ;)

Posted

O, to ja mam dobrze, jak nie z mężem, to z synem, jak nie z synem, to z kuzynką, co też bardzo lubię, bo Ania też pstryka foteczki ;) Mamy potem z dwóch stron równocześnie ;)