Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie się bawią :) Odkąd mam dwa psiaki w domu, to nie wyobrażam sobie, jak można mieć jednego ;) Więcej psów - więcej zabawy :))

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream napisał(a):
Więcej problemów ;)

jbk napisał(a):
Fajnie się bawią :) Odkąd mam dwa psiaki w domu, to nie wyobrażam sobie, jak można mieć jednego ;) Więcej psów - więcej zabawy :))

Mam dwa i jednego mic nie bede juz.. smutno.. choc problemy sa to mozna je rozwiazac :D mi Sherry zaczela uciekac i namawiac Niunie.. ale wrovilam do linki i teraz pieknie sie obie sluchaja, biegaja gdzies dalej ale jedno zawolanie i obie sa kolo mnie ;)

Posted

pusia2405 napisał(a):
Jednym słowem grzejecie dzisiaj doopcie w domciu;). Ja byłam rano na dość długim spacerku..., ale było zimno i mokro:cool3:.

No wlasnie jednak nie grzalismy :P wyszlismy na jakies polgodziny na spacer choc zimno ;) teraz sobie odpoczywamy:diabloti:

ale mialam szczescie.. wrocilam zgralam foty weszlam n a dogo i tak lunelo ze szok..

Posted

[B napisał(a):
jbk;11196148]Fajnie się bawią :) Odkąd mam dwa psiaki w domu, to nie wyobrażam sobie, jak można mieć jednego ;) Więcej psów - więcej zabawy :))

Haha, a trzy to dopiero imprezka;)

AngelsDream /Więcej problemów ;-)/

Owszem i więcej, szczególnie jak podejmujesz decyzję wyjazdu do UK:cool3:

deer_1987 /Mam dwa i jednego mic nie bede juz.. smutno.. choc problemy sa to mozna je rozwiazac :-D mi Sherry zaczela uciekac i namawiac Niunie.. ale wrovilam do linki i teraz pieknie sie obie sluchaja, biegaja gdzies dalej ale jedno zawolanie i obie sa kolo mnie ;-)/

To fakt, jak Kropek był z nami sam, to wiecznie miałm z nim jakieś problemy. A to brzusio, a to depresja..., teraz wszystko minęło, a jak coś się zdarza, to szybciutko mija:roll:.

/No wlasnie jednak nie grzalismy :P wyszlismy na jakies polgodziny na spacer choc zimno ;-) teraz sobie odpoczywamy:diabloti:

ale mialam szczescie.. wrocilam zgralam foty weszlam n a dogo i tak lunelo ze szok../

My też niedługo idziemy ziębić dupcie:lol:. Mam nadzieję, że deszcz nas nie zaskoczy:shake:.

Posted

Dam jej... Od rana ją będę przygotowywać. Na początku pójdą w ruch ziółka, potem no-spa, a jak to nie pomoże, to mamy relanium, chociaż wolałbym uniknąć:razz:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
A u nas dalszy ciąg strzelania. Jutro ma być podobno najgorzej... Rudzi z tego stresu już zaczęła strasznie sierść wychodzić:razz:.

Eh... A może jednak jakiś środek jej dać?

Posted

Maxina tez sie boi wystrzalow i fajerwerkow. W swojego pierwszego sylwestra, jak zacxzeli strzelac to Maxina momentalnie uwalila kupe na srodku pokoju:roll:. Teraz jest troche lepiej ale ciagle ma panike w ocyskach. A Borys:roll:.... on sie chyba niczego nie boi...to taki bialy kamikadze:evil_lol:
czesc sobotnio:loveu:

Posted

[quote name='pusia2405']Dam jej... Od rana ją będę przygotowywać. Na początku pójdą w ruch ziółka, potem no-spa, a jak to nie pomoże, to mamy relanium, chociaż wolałbym uniknąć:razz:.[/quote]

oj kochana czy ja dobrze widze tez jestes chora:roll:????? no nie ma jak ''piekna ''pogoda angielska:multi:.Ps.ja tez znowu chora i od tygodnia sie kuruje tylko kiepsko mi idzie:cool1:.wiec zycze duzo zdrowka.U nas od tygodnia takie ulewy ,ze swiata nie widac a huragan taki ,ze jak dzis otworzylam okno to wlasnego ogrodu nie poznalam :-o. Nawet ogrodowy stolik nam wywalilo na blat:razz:.A jak tam psiaki jak znosza pogode.Moj franio bardzo nieszczesliwy bo teraz siedzi prawie caly dzien w domku a energia go rozpiera :evil_lol:ojjjjjjjj .

Posted

[quote name='[B']lolka75[/B];11202115]Maxina tez sie boi wystrzalow i fajerwerkow. W swojego pierwszego sylwestra, jak zacxzeli strzelac to Maxina momentalnie uwalila kupe na srodku pokoju:roll:. Teraz jest troche lepiej ale ciagle ma panike w ocyskach. A Borys:roll:.... on sie chyba niczego nie boi...to taki bialy kamikadze:evil_lol:
czesc sobotnio:loveu:[/quote]

Cześć:loveu:!
Jak to nie wiadomo jak pies się zachowa w stresie...:roll:
U nas Kropek jest kamikadze, ale czarny podpalany:diabloti:.

[B]Aaliyah1981-[/B] hej! No u nas też ostatnio pogoda była niemrawa:razz:. Huragany też zaliczyliśmy. Psy też niewybiegane:cool3:. Dopiero dzisiaj pierwszy dzień słoneczko zaświeciło i byliśmy na dłuższym jesiennym spacerku (ale ja głupia baba, zapomniałam aparatu fot.:oops:).

[B]jbk[/B] - z tymi fajerwerkami to u nich taka tradycja od haloween, przez następny tydzień...

[B]Rudzia-Bianca [/B]- Rudzia na szczęście już nie jest w strachu. Teraz dla odmiany energia ją roznosi;).

Posted

[quote name='pusia2405']
O matko, z tym kapiszonem, to taka troszkę okrutna historia. Nie stało jej się nic?[/quote]

Trochę osmaliło jej łapę, ale nic poważnego sie nie stało. Więcej było strachu niż szkody (fizycznej, bo psychiczna zostawiła swoje piętno :shake:)

Posted

jamnicze - rany się goją i o nich zapominamy, gorzej z ranami w psychice:razz:.

anitaa i bartis - witajcie! U nas zbyt szybko czas leci, jakoś tak przepływa mi między palcami i ciągle z czymś do tyłu jestem.

deer 1987 - ja witam w środę;).

AngelsDream - mam nadzieję...

jbk - dziękujemy za buziaki:loveu:! Ano, ja tez nie rozumiem tej ich podniety z fajerwerkami:cool3:, mało tego, wkurzam się!