pusia2405 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 ada_1994 napisał(a):śliczny kociak:loveu: To jest dziewczynka:roll: Quote
pusia2405 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Dziękujemy bardzo za komplementa;). U nas coś ostatnio pogoda pod psem:razz:. Leje i zimno strasznie, brrr... Quote
karjo2 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Wymiziaj kicie od nas, w ulubionych kolorach firmowych dziewczyna :loveu: A wiosno-lato juz bylo i chyba do zimy jesien bedzie sie ciagla. Wczoraj wialo dziko, u Was tez ? Quote
pusia2405 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 karjo2 napisał(a):Wymiziaj kicie od nas, w ulubionych kolorach firmowych dziewczyna :loveu: A wiosno-lato juz bylo i chyba do zimy jesien bedzie sie ciagla. Wczoraj wialo dziko, u Was tez ? Oj u nas wiało fatalnie:razz: i lało do tego:cool3:. Kropek pierwszy raz założył na spacer swój uniform:lol: i o dziwo był baaardzo zadowolony:-o. Quote
*zaba* Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No to i my zawitalismy w Waszej galerii. Jak wyglada Kropek w uniformie? Swietne zdjecie: http://img183.imageshack.us/img183/92/mikamo1.jpg Quote
pusia2405 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Witam *zaba* serdecznie! Mam Kropka w uniformie gdzieś na zdjęciach. Muszę pogrzebać:roll:. A dzisiaj dzień nie zapowiadał się zbyt dobrze. Od rana Kropek gdzieś mi się zapodział:lol:: Nakryłam go na przestępstwie a on nic sobie z tego nie robi:cool3: Odzew na angielską pogodę... Quote
pusia2405 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Na szczęście udało się nam załapać dzisiaj na bezdeszczową godzinkę: Spotkaliśmy kota sąsiada, który gania psy:evil_lol:. Jak nie będę sama na spacerze to porobię foty kota w akcji... Tutaj wyrzuciliśmy kropkowe nieczystości. Tak to wygląda w rozwiniętych krajach:eviltong: A oto mapka mini rezerwatu przyrody, gdzie Kropek hasa do woli. Lisy mamy na porządku dziennym. A tutaj płynie sobie rzeczka, która lada chwila wyleje i będziemy mieli kolejną powódź:cool3:. A to nasza łąka, miejsce codziennych szaleństw Kropiego. Chyba muszę sobie kupić kalosze:lol: Quote
pusia2405 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Tak sobie chodzę i węszę... Ja Ciebie tak kocham, a ty ciągle się o coś czepiasz:lol: Błyskawica, aż aparat nie jest w stanie uchwycić:evil_lol: Rzuć mi patyka... Proszę:roll: Quote
pusia2405 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Nie mogę znaleźć zdjęć w uniformie, więc po prostu następnym razem zrobię nowe.;) Quote
*zaba* Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 http://img223.imageshack.us/img223/6324/dsc00286sf7.jpg :roflt::roflt::roflt: Quote
ada_1994 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='*zaba*']http://img223.imageshack.us/img223/6324/dsc00286sf7.jpg :roflt::roflt::roflt: Faktycznie to zdjęcie jest najlepsze:cool3: Quote
pusia2405 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Dziewczyny, generalnie, to te zdjęcia tak średnio mi wyszły. Ale to po pierwsze przez beznadziejną pogodę:razz:, a po drugie mam nowy aparat niezbyt dobrej jakości raczej i dopiero uczę się go obsługiwać. Miałam super aparat, ale mój TZ go popsuł i teraz muszę się męczyć:angryy:. Jak jest ładna pogoda to zdjęcia wychodzą ładne. Przy bardzo zachmurzonym niebie takie sobie... Quote
pusia2405 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 U nas cały czas pogoda iście angielska:razz:, co widać na poniższych fotach: Quote
Apbt_sól Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Kropczysław jaki komar :) ciotka piatego obetnij, bo chlopak sobie krzywde zrobi;p:mad: A co tam u Ciebie kochana? Masz wiecej fot z tego parku? Zdaję się być tam bardzo uroczo.:loveu: PS. spać nie moge to się włocze po dogo:diabloti: Quote
*zaba* Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Szanowny Kropczyslaw tak jak moj Kamczyslaw spi tylko na podusi ? :D Quote
pusia2405 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Apbt_sól napisał(a):Kropczysław jaki komar :) ciotka piatego obetnij, bo chlopak sobie krzywde zrobi;p:mad: A co tam u Ciebie kochana? Masz wiecej fot z tego parku? Zdaję się być tam bardzo uroczo.:loveu: PS. spać nie moge to się włocze po dogo:diabloti: No właśnie ciotka, jakaś dziwnie poranna godzina jak na Ciebie:evil_lol:. Z tym piątym pazurem, to mam doświadczenie, chociażby u Beja-miał usuwane. Kropkowi zupełnie one nie przeszkadzają, obserwowałam te pazurki dość długo... A biorąc pod uwagę stres Kropka u weta, praktycznie brak możliwości poddania jakiemukolwiek znieczuleniu tego nerwusa, to jednak lepiej nie kombinować. Wierz mi ciotka, jak tylko bym zauważyła, że pazurki przeszkadzają, to od razu kundel wylądowałby na stole operacyjnym:roll:. Nie widziałaś Kropka u weta:lol:. W Łodzi (a chodzę tam do większej lecznicy) już wszyscy nas znają, całą naszą zwierzęcą rodzinkę:evil_lol:. Najpierw: - Rudzia, której trzeba pysio zawiąząć (chociaż muszę powiedzieć, że już się przekonała i ostatnia wizyta przebiegła bardzo pomyśłnie:p), potem: - Kropek, który ryczy jak dziecko w niebogłosy zanim jeszcze weterynarz do niego podejdzie (wszyscy leżą na ziemi ze śmiechu:lol:), - Miśka, która mimo sterylizacji, ciągle dostaje ruje:razz:, - i wreszcie Bej (grzeczny, piękny i dostojny). Jeżeli chodzi o krajobrazy łączkowe, to właśnie mamy lokalną powódź. Dojście do łączki mam zablokowane przez wodę. Dzisiaj po raz pierwszy od dawna, rano zaświeciło słoneczko:loveu:. Oby na dłużej... Quote
pusia2405 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 aneta_zyleta napisał(a):a co on telewizję ogląda:diabloti: A jak:lol: Quote
pusia2405 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 *zaba* napisał(a):Szanowny Kropczyslaw tak jak moj Kamczyslaw spi tylko na podusi ? :D Chłopak jest strasznie wygodnicki:razz:. Musi mieć mięciutko i cieplutko;). Ale rzeczywiście, jak tak patrzę na zdjęcia Twojego Kamczysława, to rzeczywiście oni mają coś ze sobą wspólnego:evil_lol:. Quote
pusia2405 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Dziewczyny, jak się robi multicytaty?:oops: Quote
Recommended Posts