Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wymiziaj kicie od nas, w ulubionych kolorach firmowych dziewczyna :loveu:
A wiosno-lato juz bylo i chyba do zimy jesien bedzie sie ciagla. Wczoraj wialo dziko, u Was tez ?

Posted

karjo2 napisał(a):
Wymiziaj kicie od nas, w ulubionych kolorach firmowych dziewczyna :loveu:
A wiosno-lato juz bylo i chyba do zimy jesien bedzie sie ciagla. Wczoraj wialo dziko, u Was tez ?

Oj u nas wiało fatalnie:razz: i lało do tego:cool3:. Kropek pierwszy raz założył na spacer swój uniform:lol: i o dziwo był baaardzo zadowolony:-o.

Posted

Witam *zaba* serdecznie!

Mam Kropka w uniformie gdzieś na zdjęciach. Muszę pogrzebać:roll:.

A dzisiaj dzień nie zapowiadał się zbyt dobrze. Od rana Kropek gdzieś mi się zapodział:lol::

Nakryłam go na przestępstwie a on nic sobie z tego nie robi:cool3:

Odzew na angielską pogodę...

Posted

Na szczęście udało się nam załapać dzisiaj na bezdeszczową godzinkę:

Spotkaliśmy kota sąsiada, który gania psy:evil_lol:. Jak nie będę sama na spacerze to porobię foty kota w akcji...

Tutaj wyrzuciliśmy kropkowe nieczystości. Tak to wygląda w rozwiniętych krajach:eviltong:

A oto mapka mini rezerwatu przyrody, gdzie Kropek hasa do woli. Lisy mamy na porządku dziennym.

A tutaj płynie sobie rzeczka, która lada chwila wyleje i będziemy mieli kolejną powódź:cool3:.

A to nasza łąka, miejsce codziennych szaleństw Kropiego. Chyba muszę sobie kupić kalosze:lol:

Posted

Tak sobie chodzę i węszę...

Ja Ciebie tak kocham, a ty ciągle się o coś czepiasz:lol:

Błyskawica, aż aparat nie jest w stanie uchwycić:evil_lol:

Rzuć mi patyka...

Proszę:roll:

Posted

Dziewczyny, generalnie, to te zdjęcia tak średnio mi wyszły. Ale to po pierwsze przez beznadziejną pogodę:razz:, a po drugie mam nowy aparat niezbyt dobrej jakości raczej i dopiero uczę się go obsługiwać. Miałam super aparat, ale mój TZ go popsuł i teraz muszę się męczyć:angryy:.

Jak jest ładna pogoda to zdjęcia wychodzą ładne. Przy bardzo zachmurzonym niebie takie sobie...

Posted

Kropczysław jaki komar :)

ciotka piatego obetnij, bo chlopak sobie krzywde zrobi;p:mad:

A co tam u Ciebie kochana?
Masz wiecej fot z tego parku? Zdaję się być tam bardzo uroczo.:loveu:

PS. spać nie moge to się włocze po dogo:diabloti:

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Kropczysław jaki komar :)

ciotka piatego obetnij, bo chlopak sobie krzywde zrobi;p:mad:

A co tam u Ciebie kochana?
Masz wiecej fot z tego parku? Zdaję się być tam bardzo uroczo.:loveu:

PS. spać nie moge to się włocze po dogo:diabloti:

No właśnie ciotka, jakaś dziwnie poranna godzina jak na Ciebie:evil_lol:.

Z tym piątym pazurem, to mam doświadczenie, chociażby u Beja-miał usuwane. Kropkowi zupełnie one nie przeszkadzają, obserwowałam te pazurki dość długo... A biorąc pod uwagę stres Kropka u weta, praktycznie brak możliwości poddania jakiemukolwiek znieczuleniu tego nerwusa, to jednak lepiej nie kombinować. Wierz mi ciotka, jak tylko bym zauważyła, że pazurki przeszkadzają, to od razu kundel wylądowałby na stole operacyjnym:roll:. Nie widziałaś Kropka u weta:lol:.
W Łodzi (a chodzę tam do większej lecznicy) już wszyscy nas znają, całą naszą zwierzęcą rodzinkę:evil_lol:. Najpierw:
- Rudzia, której trzeba pysio zawiąząć (chociaż muszę powiedzieć, że już się przekonała i ostatnia wizyta przebiegła bardzo pomyśłnie:p), potem:
- Kropek, który ryczy jak dziecko w niebogłosy zanim jeszcze weterynarz do niego podejdzie (wszyscy leżą na ziemi ze śmiechu:lol:),
- Miśka, która mimo sterylizacji, ciągle dostaje ruje:razz:,
- i wreszcie Bej (grzeczny, piękny i dostojny).

Jeżeli chodzi o krajobrazy łączkowe, to właśnie mamy lokalną powódź. Dojście do łączki mam zablokowane przez wodę. Dzisiaj po raz pierwszy od dawna, rano zaświeciło słoneczko:loveu:. Oby na dłużej...

Posted

*zaba* napisał(a):
Szanowny Kropczyslaw tak jak moj Kamczyslaw spi tylko na podusi ? :D

Chłopak jest strasznie wygodnicki:razz:. Musi mieć mięciutko i cieplutko;).
Ale rzeczywiście, jak tak patrzę na zdjęcia Twojego Kamczysława, to rzeczywiście oni mają coś ze sobą wspólnego:evil_lol:.