Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 A u nas dzisiaj było tyle słońca, że troszkę zachomikowałam i Wam daję... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Asiaczek']A u nas dzisiaj było tyle słońca, że troszkę zachomikowałam i Wam daję... Pzdr. Dziekuje bardzo! pada juz od wczoraj wieczorem nieprzerwanie.. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Eh, to u nas az tak źle jeszcze nie jest... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Asiaczek napisał(a):Eh, to u nas az tak źle jeszcze nie jest... Pzdr. Nowy tydzien sie zapowiada ciemno i deszczowo..:mad::mad: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 A w dzisiejszej prognozie pogody to nawet dawali szanse na słoneczko w tym tygodniu... Pzdr. Quote
pusia2405 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Mnie od wczoraj nie chciało zalogować na dogo:mad:. Ale w końcu udało się. Deer, już widziałam nas na Twojej stronce:loveu:. Asiaczku, piękne nam słońce przysłałaś! Quote
Bartiśkowa_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ale im dobrze ;) nie ma to jak odpoczynek z panem fotki spacerkowe bardzo fajne Quote
pusia2405 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):ale im dobrze ;) nie ma to jak odpoczynek z panem fotki spacerkowe bardzo fajne A żebyś wiedziała, że im to jest dobrze:lol:. Quote
Bonsai Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Cześć! Widzę, że Twoje kundelki odpoczywają w najlepsze... Mój Pieg też: cały czas by spał i spał. Ja z resztą też. Z tym, że niestety różnica jest taka, że on może, a ja nie. Chcę być psem!! :placz::lol:;) Quote
AngelsDream Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Łakowe spacery są fajne - widac psa na dużą odległość - chyba, że trawa wysoka. Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Bonsai /Cześć! Widzę, że Twoje kundelki odpoczywają w najlepsze... Mój Pieg też: cały czas by spał i spał. Ja z resztą też. Z tym, że niestety różnica jest taka, że on może, a ja nie. Chcę być psem!! :placz::lol:;)/ U nas taki śpioch, to przede wszystkim jest Kropek;). deer_1987 /Wspolne spacery sa najlepsze!!/ Fakt, tylko rzadko się zdarzają:lol:. AngelsDream /Łakowe spacery są fajne - widac psa na dużą odległość - chyba, że trawa wysoka./ Właśnie, ta trawa. Moich często nie widać:razz:. Na szczęście poruszają się w takiej trawie jak koniki polne:evil_lol: i co jakiś czas widać wyskakujący łepek;). jbk /A gdzie kolorowe jesienne liście?/ No właśnie, gdzie?:mad: Taka to u nas jest jesień. Na szczęście od paru dni jest już kolorowo, niestety mnie nie jest kolorowo, bom jakaś zagrypiona i mamy dość szybkie spacery:-(. Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 To zdrowiej dziewczyno, bo psiaki muszą się wylatać :) Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 A ja razem z nimi;). Nasze codzienne tereny spacerowe: Byliśmy obejrzeć nową galerię w Bristolu, chociażby po to, żeby porównać do łódzkiej Manufaktury:razz:: Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 A teraz psiaki (niestety zdjęcia słabej jakości:cool3:): Zajączek;) Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 jbk napisał(a):Ale masz cudne rejony do spacerków! Tutaj jest dużo zielonej przestrzeni. Jak bym chciała, to bym mogła wyjść z psami na calutki dzień i łazić po okolicach specjalnie do tego wytyczonymi ścieżkami...Na prawdę jest gdzie chodzić. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jbk napisał(a):Ale masz cudne rejony do spacerków! I jakie cudne tereny do robienia zakupów...:lol: Pzdr. Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 jbk /A ludzi tam dużo łazi?/ To zależy kiedy. Ale raczej tłumów to się nie spotyka;). Asiaczek /I jakie cudne tereny do robienia zakupów...:lol:/ Hehe, jak ktoś lubi... My za to odwiedziliśmy bardzo smaczną knajpkę tajsko-japońską. Mniam mniam:lol:. Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='pusia2405']jbk /A ludzi tam dużo łazi?/ To zależy kiedy. Ale raczej tłumów to się nie spotyka;). Asiaczek /I jakie cudne tereny do robienia zakupów...:lol:/ Hehe, jak ktoś lubi... My za to odwiedziliśmy bardzo smaczną knajpkę tajsko-japońską. Mniam mniam:lol:. Zakupy mnie raczej nie ruszają :) Fajnie, jak jest niewiele ludzi, u nas tłumy zazwyczaj, a najgorsze dewoty próbujące się zaprzyjaźniać.... Quote
Recommended Posts