pusia2405 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Witajcie! Moim faworytem w Waszym stadzie wydaje się Ruda. :loveu:Ma duuużego plusa za piękną głowkę!!! Pzdr. Witamy, witamy:loveu:! Rudka sama nie wie co powiedzieć ze szczęścia;). Quote
pusia2405 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 jbk napisał(a):A Ruda to obiadku nie dostała?? A dostała..., tylko, że ona się strasznie kręci i ciężko ją uchwycić:lol:. Quote
pusia2405 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jamnicze']To ja dołączam do klubu wstających o 6.00 (ino w weekendy mogę czasami o 7 ;)) Właśnie zauważyłam jak ślicznie Kropek ma równe skarpeteczki :lol: http://images50.fotosik.pl/20/e6ec9046fd267ef2.jpg Hehe, witam porannego ptaszka;). Skarpeteczki i troszkę przekrzywiony krawacik:roll:. Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://images42.fotosik.pl/20/4f397e7ff737a78f.jpg faktycznie jakie fajne te skarpetusie :loveu: ale mamcia ich rozpieszcza ;) Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [LEFT]Co tam dziś u Rudej i Kropka i reszty rodziny?[/LEFT] Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://images42.fotosik.pl/20/4f397e7ff737a78f.jpg faktycznie jakie fajne te skarpetusie :loveu: ale mamcia ich rozpieszcza ;) Chyba aż nadto;). Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 jbk napisał(a):Co tam dziś u Rudej i Kropka i reszty rodziny? Dzisiaj niby sobota, a kupę spraw do załatwienia było. Zaraz znowu muszę lecieć z psiakami na wieczorny spacer... I tak sobota minęła:razz:. Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pusia2405 napisał(a):Dzisiaj niby sobota, a kupę spraw do załatwienia było. Zaraz znowu muszę lecieć z psiakami na wieczorny spacer... I tak sobota minęła:razz:. Według mojego zegarka jeszcze cztery godziny sobotę są ;) Miłego spaceru ;) Mnie czeka za trzy godziny :) Quote
brjagata Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pusia2405 napisał(a):A jakiego ty masz pieska? Moj moze takich skarpetek to nie ma ale zadziora z niego taka sama najwidoczniej. :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Agathee napisał(a):Moj moze takich skarpetek to nie ma ale zadziora z niego taka sama najwidoczniej. :evil_lol: No to jeszcze raz witamy Agathee ze swoją zadziorą;). jbk napisał(a):Według mojego zegarka jeszcze cztery godziny sobotę są ;) Miłego spaceru ;) Mnie czeka za trzy godziny :) A my już wróciliśmy:roll:. Po spacerku niestety wykonywaliśmy nieprzyjemną czynność czyszczenia gruczołków okołoodbytowych:cool3:. Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 A będą jakieś fotki weekendowe ?? :multi: Quote
Apbt_sól Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 witam kochani , troche mnie nie było, tzn byłam ale na krotko... byłam na wyjedzie i pies mi chouje :( banda jak zwykle rewelka :evil_lol: Ruda to dla was stworzona , ona sama z tego auta wyskoczyla , wiedziala ze Kasia ja zabierze :evil_lol: A Kropas bankowo tez sie pod was podłożył :p:evil_lol: buziaki :loveu: ps - nie ma to jak zapach zgniłej rybki z doopki :eviltong: Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):A będą jakieś fotki weekendowe ?? :multi: A będą, może nie weekandowe, ale będą:eviltong:. Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Apbt_sól napisał(a):witam kochani , troche mnie nie było, tzn byłam ale na krotko... byłam na wyjedzie i pies mi chouje :( banda jak zwykle rewelka :evil_lol: Ruda to dla was stworzona , ona sama z tego auta wyskoczyla , wiedziala ze Kasia ja zabierze :evil_lol: A Kropas bankowo tez sie pod was podłożył :p:evil_lol: buziaki :loveu: ps - nie ma to jak zapach zgniłej rybki z doopki :eviltong: O rany ciotka, Który choruje? Mam nadzieję, że nic poważnego:razz:. Ach, Ruda jest tak inteligentną sunią, że ja aż czasami w to nie wierzę. Bardzo ładnie i szybko poddaje się mojemu szkoleniu. Niestety ciągle boję się ją spuścić ze smyczy (mamy 20 m linkę:lol:), tak podświadomie czuję, że jednak może jej coś strzelić do główki nieodpowiedzialnego; mimo, że w 100% reaguje już na przywołanie:multi:. A zapaszek z dupki, no cóż... fajnie, że mnie ktoś rozumie:evil_lol:. Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 No to pora na kolejne parę zdjęć wieczornych;): Tym razem Rudziolek po szamanku;). Sprzątanie kuchni. No, ale zawartość grilla jeszcze nie sprzątnięta:shake:. Tak sobie objedzona, ociężale chodzę:razz:. Kąpiel słoneczna:cool1:. Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ładną kuchnię :loveu: spryciaże swoje zjedli a dalejim mało i pyszności się doszukują :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Oni zawsze oszukują, że są jeszcze głodni, przez co TZ robi mi wyrzuty, że za mało im wkładam do miseczek:razz:. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Witamy niedzielnie :) Słusznie że z Ruda na smyczy chodzisz , my dopiero od niedawna pozwalamy sobie na spacery bez smyczy ale za to z moimi nerwami ,czasem puszczam ją z tą długaśmą smyczą ( my mamy 10 m ) Ładną masz kuchnię - i ładnie w niej Ruda wygląda :loveu: Quote
pusia2405 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Kuchnia rzeczywiście jest całkiem ładna, aczkolwiek dom wynajmujemy, więc mogę z lekka skrytykować, że mało funkcjonalna;). No właśnie, spacer bez smyczy na dzień dzisiejszy, to chyba mój zawał serca:evil_lol:. Brakuje mi większego ogrodzonego terenu z innymi psami i ludźmi, żeby ją wypróbować na 100%. Quote
taxelina Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 albo zginela odp albvp cos.. macie tam pl sklep niedaleko? czy jaka kuchnie preferujecie? Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Moje tez oszukują, że miseczki były za mało do pojemności brzuszków. Po jedzeniu, jak nie zdąże sprzątnąc misek, to chodza i sprawdzają, co inne dostały do jedzenia. A - generalnie - dostają to samo. Różnica polega na ilości jedzonka w miseczka... Pzdr. Quote
pusia2405 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 deer_1987 napisał(a):albo zginela odp albvp cos.. macie tam pl sklep niedaleko? czy jaka kuchnie preferujecie? Hm, chyba na wątku białasków pisałam:cool3:. A preferujemy wszystko to co dobre:lol:. Natomiast jeśli chodzi o polską żywność, to nie ma problemu, bo w każdym supermarkecie praktycznie są półki z polską żywnością. Jedyne co, to prawdziwego białego sera brakuje:razz: i z tym mam ból... Asiaczek napisał(a):Moje tez oszukują, że miseczki były za mało do pojemności brzuszków. Po jedzeniu, jak nie zdąże sprzątnąc misek, to chodza i sprawdzają, co inne dostały do jedzenia. A - generalnie - dostają to samo. Różnica polega na ilości jedzonka w miseczka... Pzdr. Hihi, noo, u mnie jest to samo. W Łodzi u rodziców dochodzi jeszcze jeden pies typu ON, więc cała trójka po obiedzie wymienia się miskami. Dla maluchów ta wielka Beja jest niesamowitą atrakcją;) Quote
taxelina Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no to witaj w klubie.. tu tez nie ma bialego sera i ubolewamy nad tym.. ale to sie jezdzi do Malmö i kupuje w pl sklepie :D Tak mi sie zdawalo ze u bialaskow pytalam ale cos nie moglam znalesc Quote
Recommended Posts