Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witajcie!
Moim faworytem w Waszym stadzie wydaje się Ruda. :loveu:Ma duuużego plusa za piękną głowkę!!!

Pzdr.

Witamy, witamy:loveu:!
Rudka sama nie wie co powiedzieć ze szczęścia;).

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
Co tam dziś u Rudej i Kropka i reszty rodziny?

Dzisiaj niby sobota, a kupę spraw do załatwienia było. Zaraz znowu muszę lecieć z psiakami na wieczorny spacer... I tak sobota minęła:razz:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Dzisiaj niby sobota, a kupę spraw do załatwienia było. Zaraz znowu muszę lecieć z psiakami na wieczorny spacer... I tak sobota minęła:razz:.

Według mojego zegarka jeszcze cztery godziny sobotę są ;)

Miłego spaceru ;) Mnie czeka za trzy godziny :)

Posted

Agathee napisał(a):
Moj moze takich skarpetek to nie ma ale zadziora z niego taka sama najwidoczniej. :evil_lol:

No to jeszcze raz witamy Agathee ze swoją zadziorą;).

jbk napisał(a):
Według mojego zegarka jeszcze cztery godziny sobotę są ;)

Miłego spaceru ;) Mnie czeka za trzy godziny :)

A my już wróciliśmy:roll:. Po spacerku niestety wykonywaliśmy nieprzyjemną czynność czyszczenia gruczołków okołoodbytowych:cool3:.

Posted

witam kochani , troche mnie nie było, tzn byłam ale na krotko...
byłam na wyjedzie i pies mi chouje :(

banda jak zwykle rewelka :evil_lol:

Ruda to dla was stworzona , ona sama z tego auta wyskoczyla , wiedziala ze Kasia ja zabierze :evil_lol:
A Kropas bankowo tez sie pod was podłożył :p:evil_lol:

buziaki :loveu:

ps - nie ma to jak zapach zgniłej rybki z doopki :eviltong:

Posted

Apbt_sól napisał(a):
witam kochani , troche mnie nie było, tzn byłam ale na krotko...
byłam na wyjedzie i pies mi chouje :(

banda jak zwykle rewelka :evil_lol:

Ruda to dla was stworzona , ona sama z tego auta wyskoczyla , wiedziala ze Kasia ja zabierze :evil_lol:
A Kropas bankowo tez sie pod was podłożył :p:evil_lol:

buziaki :loveu:

ps - nie ma to jak zapach zgniłej rybki z doopki :eviltong:

O rany ciotka, Który choruje? Mam nadzieję, że nic poważnego:razz:.

Ach, Ruda jest tak inteligentną sunią, że ja aż czasami w to nie wierzę. Bardzo ładnie i szybko poddaje się mojemu szkoleniu. Niestety ciągle boję się ją spuścić ze smyczy (mamy 20 m linkę:lol:), tak podświadomie czuję, że jednak może jej coś strzelić do główki nieodpowiedzialnego; mimo, że w 100% reaguje już na przywołanie:multi:.

A zapaszek z dupki, no cóż... fajnie, że mnie ktoś rozumie:evil_lol:.

Posted

No to pora na kolejne parę zdjęć wieczornych;):

Tym razem Rudziolek po szamanku;).

Sprzątanie kuchni.

No, ale zawartość grilla jeszcze nie sprzątnięta:shake:.

Tak sobie objedzona, ociężale chodzę:razz:.

Kąpiel słoneczna:cool1:.

Posted

Witamy niedzielnie :)

Słusznie że z Ruda na smyczy chodzisz , my dopiero od niedawna pozwalamy sobie na spacery bez smyczy ale za to z moimi nerwami ,czasem puszczam ją z tą długaśmą smyczą ( my mamy 10 m )

Ładną masz kuchnię - i ładnie w niej Ruda wygląda :loveu:

Posted

Kuchnia rzeczywiście jest całkiem ładna, aczkolwiek dom wynajmujemy, więc mogę z lekka skrytykować, że mało funkcjonalna;).

No właśnie, spacer bez smyczy na dzień dzisiejszy, to chyba mój zawał serca:evil_lol:. Brakuje mi większego ogrodzonego terenu z innymi psami i ludźmi, żeby ją wypróbować na 100%.

Posted

Moje tez oszukują, że miseczki były za mało do pojemności brzuszków. Po jedzeniu, jak nie zdąże sprzątnąc misek, to chodza i sprawdzają, co inne dostały do jedzenia. A - generalnie - dostają to samo. Różnica polega na ilości jedzonka w miseczka...

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
albo zginela odp albvp cos.. macie tam pl sklep niedaleko? czy jaka kuchnie preferujecie?

Hm, chyba na wątku białasków pisałam:cool3:.
A preferujemy wszystko to co dobre:lol:.
Natomiast jeśli chodzi o polską żywność, to nie ma problemu, bo w każdym supermarkecie praktycznie są półki z polską żywnością. Jedyne co, to prawdziwego białego sera brakuje:razz: i z tym mam ból...

Asiaczek napisał(a):
Moje tez oszukują, że miseczki były za mało do pojemności brzuszków. Po jedzeniu, jak nie zdąże sprzątnąc misek, to chodza i sprawdzają, co inne dostały do jedzenia. A - generalnie - dostają to samo. Różnica polega na ilości jedzonka w miseczka...

Pzdr.

Hihi, noo, u mnie jest to samo. W Łodzi u rodziców dochodzi jeszcze jeden pies typu ON, więc cała trójka po obiedzie wymienia się miskami. Dla maluchów ta wielka Beja jest niesamowitą atrakcją;)

Posted

no to witaj w klubie.. tu tez nie ma bialego sera i ubolewamy nad tym.. ale to sie jezdzi do Malmö i kupuje w pl sklepie :D

Tak mi sie zdawalo ze u bialaskow pytalam ale cos nie moglam znalesc