pusia2405 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 AngelsDream napisał(a):Ile ja bym teraz dała za taki ogródek... szczególnie jak ładna pogoda za oknem;). jamnicze napisał(a):Noooo, ale u nas zaczyna już się coś wyłaniać z remonciku :) to gratulacje:multi:! jbk napisał(a):Moje zamiast do ogródka to na balkon wychodzą ;) Kropek też jakiś czas musiał zadowalać się balkonem:roll:. anitaaa i bartis napisał(a):ale mają zabawę :loveu: oo namsię marzy o domku i własnym ogródku :cool3: wszystkim się marzy, ale jak już masz taki domek z ogródkiem, to okazuje się, że jakoś dziwnie wolny czas ci się skraca:evil_lol:. Quote
pusia2405 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 No to dalej męczymy ogródek:cool3:: Quote
taxelina Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 tak wiem... tyle do roobty jest w dmu i jeszcze samemu wszystko trzeba.. :P Quote
Bartiśkowa_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ale się zgodnie bawią :lol: no ale portem po tej robocie przyjemności tak usiąść sobie we własnym ogrodzie :loveu: Quote
jamnicze Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img527.imageshack.us/img527/6120/dsc01018vo5.jpg Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Z tą robotą w ogródku to chyba też różnie jest, przecież można mieć tylko trawę i wtedy prawie nic nie musisz robić, kosisz czasem i już ;) Quote
taxelina Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ogroek tak, ale jeszcze same roboty w domu :P Quote
Rudzia-Bianca Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nie ma to jak impreza ogródkowa :lol: Quote
pusia2405 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']ale się zgodnie bawią :lol: no ale portem po tej robocie przyjemności tak usiąść sobie we własnym ogrodzie :loveu: oj tak... [quote name='jamnicze']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img527.imageshack.us/img527/6120/dsc01018vo5.jpg Mnie też to zdjęcie śmieszy. [quote name='jbk']Z tą robotą w ogródku to chyba też różnie jest, przecież można mieć tylko trawę i wtedy prawie nic nie musisz robić, kosisz czasem i już ;) Niby tak, ale zawsze by mnie pewnie podkusiło zasadzić jakieś kwiatki, krzewy, a to już wiąże się z dodatkową pracą. [quote name='deer_1987']ogroek tak, ale jeszcze same roboty w domu :P Domek też może być nie za duży;). Ale wiadomo: jesień-pozbieraj liście, zima-odgarnij rano śnieg, wiosna-wypadałoby odnowić ogrodzenie, lato-sama przyjemność: chwasty:lol:. Jednak wszystko to mnie nie zraża i jestem zdecydowanie za własnym małym domkiem z ogródkiem! [quote name='Rudzia-Bianca']Nie ma to jak impreza ogródkowa :lol: Ano:roll:. Quote
taxelina Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ja kiedys - na starosc - tez chce dom z ogrodem :P Quote
Bartiśkowa_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 oj tak usiąść w ogrodzie i popatrzeć jak psiaki się bawią :loveu: to jest to ;) może jakieś fotki ?? Quote
pusia2405 Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Oj nie mam nowych fotek psiaków:oops:. Ale pomęczę was chwilkę kwiatkami jakie rosną w ogrodzie:lol:: Quote
pusia2405 Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Jeszcze jakieś zapomniane zdjęcia:oops:: Kropka tak łapy bolały po spacerze, że nie mógł sobie znaleźć miejsca. W końcu utknął na wycieraczce:cool3:. Rudka z myślą o żarełku, zasnęła przed wejściem z ogródka do kuchni:lol:. Jeszcze coś takiego rośnie. Quote
LAZY Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Po ciężkiej pracy w psim zaprzegu pełen relaks w ogrodzie:) Przykro mi z powodu ON...kocham tę rasę, ale niestety niektóre osobniki wraz z właścicielem pozostawiają wiele do życzenia:shake: Pozdrawiamy! Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://img65.imageshack.us/img65/5429/dsc01057hg8.jpg - rzeczywiście to rośnie w ogrodzie ;)) Quote
LAZY Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='jbk']http://img65.imageshack.us/img65/5429/dsc01057hg8.jpg - rzeczywiście to rośnie w ogrodzie ;)) Yyyy...czy o tym ogrodzie to do mnie? Bo nie łapię:oops: Quote
pusia2405 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='deer_1987']Ale pomeczylas psy.. :P A jak sibie zmęczyłam;). [quote name='LAZY']Po ciężkiej pracy w psim zaprzegu pełen relaks w ogrodzie:) Przykro mi z powodu ON...kocham tę rasę, ale niestety niektóre osobniki wraz z właścicielem pozostawiają wiele do życzenia:shake: Pozdrawiamy! Ja też kocham ON:loveu: i zdaję sobie sprawę, że nie są to łatwe psy... [quote name='jbk']http://img65.imageshack.us/img65/5429/dsc01057hg8.jpg - rzeczywiście to rośnie w ogrodzie ;)) Hihi, łapiesz mnie za słówka:roll:. [quote name='LAZY']Yyyy...czy o tym ogrodzie to do mnie? Bo nie łapię:oops: LAZY, to do mnie. Nad zdjęciami napisałam, że to rośnie w ogrodzie, a na zdjęciu widać sroki;). Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dzień dobry :) Słoneczko wylazło i jakoś tak humorek mi zaczął dopisywać :)) Co tam u Was? Quote
Bartiśkowa_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ale wymęczone te twoje psiaki ale chyba Kropek ma lepszą kondychę bo dotarł do domu :evil_lol: no a kwiatuszki bardzo fajne :lol: Quote
pusia2405 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 U nas nic nowego. Jakoś humoru ostatnio nie miałam i do tego dogo szwankuje:razz:. Ale muszę się poprawić i jakieś foty porobić... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Nareszcie udało się do Was dotrzeć, dogo mnie nidługo do rozpaczy doprowadzi :mad: Aleś zamęczyła psiaki , znęcasz się nad nimi ;) A ogródkowe kwiatki ładne zwłaszcza te różowe pierwsze . Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 pusia2405 napisał(a):U nas nic nowego. Jakoś humoru ostatnio nie miałam i do tego dogo szwankuje:razz:. Ale muszę się poprawić i jakieś foty porobić... No właśnie, bardzo chętnie byśmy jakieś nowe fotki zobaczyli :) Oby tylko dogo działało, bo ostatnio to już przesadza z tym szwankowaniem. Quote
Recommended Posts