Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream napisał(a):
Ile ja bym teraz dała za taki ogródek...

szczególnie jak ładna pogoda za oknem;).

jamnicze napisał(a):
Noooo, ale u nas zaczyna już się coś wyłaniać z remonciku :)

to gratulacje:multi:!

jbk napisał(a):
Moje zamiast do ogródka to na balkon wychodzą ;)

Kropek też jakiś czas musiał zadowalać się balkonem:roll:.

anitaaa i bartis napisał(a):
ale mają zabawę :loveu: oo namsię marzy o domku i własnym ogródku :cool3:

wszystkim się marzy, ale jak już masz taki domek z ogródkiem, to okazuje się, że jakoś dziwnie wolny czas ci się skraca:evil_lol:.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tą robotą w ogródku to chyba też różnie jest, przecież można mieć tylko trawę i wtedy prawie nic nie musisz robić, kosisz czasem i już ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']ale się zgodnie bawią :lol: no ale portem po tej robocie przyjemności tak usiąść sobie we własnym ogrodzie :loveu:

oj tak...

[quote name='jamnicze']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img527.imageshack.us/img527/6120/dsc01018vo5.jpg

Mnie też to zdjęcie śmieszy.

[quote name='jbk']Z tą robotą w ogródku to chyba też różnie jest, przecież można mieć tylko trawę i wtedy prawie nic nie musisz robić, kosisz czasem i już ;)

Niby tak, ale zawsze by mnie pewnie podkusiło zasadzić jakieś kwiatki, krzewy, a to już wiąże się z dodatkową pracą.

[quote name='deer_1987']ogroek tak, ale jeszcze same roboty w domu :P

Domek też może być nie za duży;). Ale wiadomo: jesień-pozbieraj liście, zima-odgarnij rano śnieg, wiosna-wypadałoby odnowić ogrodzenie, lato-sama przyjemność: chwasty:lol:.
Jednak wszystko to mnie nie zraża i jestem zdecydowanie za własnym małym domkiem z ogródkiem!

[quote name='Rudzia-Bianca']Nie ma to jak impreza ogródkowa :lol:

Ano:roll:.

Posted

Jeszcze jakieś zapomniane zdjęcia:oops::

Kropka tak łapy bolały po spacerze, że nie mógł sobie znaleźć miejsca. W końcu utknął na wycieraczce:cool3:.

Rudka z myślą o żarełku, zasnęła przed wejściem z ogródka do kuchni:lol:.

Jeszcze coś takiego rośnie.

Posted

Po ciężkiej pracy w psim zaprzegu pełen relaks w ogrodzie:)
Przykro mi z powodu ON...kocham tę rasę, ale niestety niektóre osobniki wraz z właścicielem pozostawiają wiele do życzenia:shake:
Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='deer_1987']Ale pomeczylas psy.. :P

A jak sibie zmęczyłam;).

[quote name='LAZY']Po ciężkiej pracy w psim zaprzegu pełen relaks w ogrodzie:)
Przykro mi z powodu ON...kocham tę rasę, ale niestety niektóre osobniki wraz z właścicielem pozostawiają wiele do życzenia:shake:
Pozdrawiamy!

Ja też kocham ON:loveu: i zdaję sobie sprawę, że nie są to łatwe psy...

[quote name='jbk']http://img65.imageshack.us/img65/5429/dsc01057hg8.jpg - rzeczywiście to rośnie w ogrodzie ;))

Hihi, łapiesz mnie za słówka:roll:.

[quote name='LAZY']Yyyy...czy o tym ogrodzie to do mnie? Bo nie łapię:oops:

LAZY, to do mnie. Nad zdjęciami napisałam, że to rośnie w ogrodzie, a na zdjęciu widać sroki;).

Posted

pusia2405 napisał(a):
U nas nic nowego. Jakoś humoru ostatnio nie miałam i do tego dogo szwankuje:razz:. Ale muszę się poprawić i jakieś foty porobić...

No właśnie, bardzo chętnie byśmy jakieś nowe fotki zobaczyli :) Oby tylko dogo działało, bo ostatnio to już przesadza z tym szwankowaniem.