pusia2405 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ok, to dla odwiedzających parę zdjęć: Kolejka. Długi list. Marzenie mojego życia: psi zaprzęg:evil_lol:. Czym wyżej noga tym lepszy efekt:p. Wreszcie udało się nam znaleźć prawdziwą dziką łąkę. Quote
AngelsDream Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ciekawe te twoje zaprzęgowce ;) Quote
taxelina Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ooo to beda zdjecia psiakow bez smyczy? Quote
pusia2405 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Gdzie się pochowały te myszy:razz:. Znajdź brakujący element. Wspólna penetracja terenu. Quote
pusia2405 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 deer_1987 napisał(a):Ooo to beda zdjecia psiakow bez smyczy? Niestety nie, łąka jest blisko drogi, więc Rudzia musi być przypięta:razz:. W ogóle to póki co chodzimy i zwiedzamy nowe tereny, gdzie najlepiej będzie nam robić wypady. Rudzia jest szczęśliwa, bo ona uwielbia chodzić, przy czym nie jest to spacerek, tylko wierzcie mi bardzo szybki marsz. Ostatnio poszedł z nami w ciągu dnia na wcale nie bardzo długi spacer TZ i dostał zadyszki:evil_lol:. Quote
jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 pusia2405 napisał(a):Niestety nie, łąka jest blisko drogi, więc Rudzia musi być przypięta:razz:. W ogóle to póki co chodzimy i zwiedzamy nowe tereny, gdzie najlepiej będzie nam robić wypady. Rudzia jest szczęśliwa, bo ona uwielbia chodzić, przy czym nie jest to spacerek, tylko wierzcie mi bardzo szybki marsz. Ostatnio poszedł z nami w ciągu dnia na wcale nie bardzo długi spacer TZ i dostał zadyszki:evil_lol:. Długie marsze są dobre dla zdrowia ;) A te TZy wszystkie to zupełnie kondycji nie mają ;) Quote
Aaliyah1981 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 o rany jaki macie piekny ogrodek :loveu::loveu::loveu:widac ,ze psiaki przeszczesliwe.a o do marudzenia i placzy to moj franek tez pierwsze dni to tak rozpaczal i piszczal ,ze mialam momenty takie ,ze myslalam ,ze go udusze:oops: na szczescie po kilku dniach sie zaaklimatyzowal:razz:. wiesz moj franek tez sie slucha do puki nie zobaczy psa wtedy to juz jest ciezko dlatego jak tylko widze kogos z psem daleko to odwoluje franka i zapinam smycz:cool1: Quote
pusia2405 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 jbk napisał(a):Długie marsze są dobre dla zdrowia ;) A te TZy wszystkie to zupełnie kondycji nie mają ;) Wiesz, ja w ogóle zauważyłam, że większy procent płci brzydkiej nie przepada za spacerami:razz:. Ja jak tylko jest możliwość wyciągam swojego TZ:lol:. Aaliyah1981 napisał(a):o rany jaki macie piekny ogrodek :loveu::loveu::loveu:widac ,ze psiaki przeszczesliwe.a o do marudzenia i placzy to moj franek tez pierwsze dni to tak rozpaczal i piszczal ,ze mialam momenty takie ,ze myslalam ,ze go udusze:oops: na szczescie po kilku dniach sie zaaklimatyzowal:razz:. wiesz moj franek tez sie slucha do puki nie zobaczy psa wtedy to juz jest ciezko dlatego jak tylko widze kogos z psem daleko to odwoluje franka i zapinam smycz:cool1: Jedym słowem trafiły nam się płaczki;). Quote
pusia2405 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Obrazek po długim, szybkim marszem spacerze: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ale sobie fajnie osobno leżą :lol: bo po co się gnieździć w dwóch jak mogą osobno iwygodniej a pani przecież nie musi siedzieć :evil_lol::evil_lol: mam taki sam kocyk ten z pieskiem i kotkiem ;) Quote
taxelina Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Moge Was dodac na strone - adres w podpisie - to dzialu przyjaciele? Quote
pusia2405 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 deer_1987 napisał(a):ale cudny pled z psem!!! Dogomaniacki;). Pieniądze poszły na boksery:p. anitaaa i bartis napisał(a):ale sobie fajnie osobno leżą :lol: bo po co się gnieździć w dwóch jak mogą osobno iwygodniej a pani przecież nie musi siedzieć :evil_lol::evil_lol: mam taki sam kocyk ten z pieskiem i kotkiem ;) Witamy anitaa i bartis;). Właśnie, coś wygodnickie zrobiły się te moje psy:lol:. Hehe, chyba popularny był ten kocyk... deer_1987 napisał(a):Moge Was dodac na strone - adres w podpisie - to dzialu przyjaciele? Pewnie, że tak;)! Quote
taxelina Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No to jutro Was dodam ;) pled naprawdesliczny i jeszcze na dobre cele ;) Quote
jamnicze Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='pusia2405']Wiesz, ja w ogóle zauważyłam, że większy procent płci brzydkiej nie przepada za spacerami:razz:. Ja jak tylko jest możliwość wyciągam swojego TZ:lol:. Ja też się staram :evil_lol:. Ale miedzy innymi dla tego mam psa abym miała z kim spacerować ;) Oj, jaki fajny ogródek :loveu:, też bym chciała, a przynajmniej jakiś fajny balkonik, ech życie :shake: http://img218.imageshack.us/img218/713/dsc00972dy0.jpg Quote
taxelina Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 my mamy dosc duzy balkon, choc tyle ;) a spacery.. jak poprosze TZ np. jak dopiero co sie obudzilam po spaniu w dzien albo zajeta to wyjdzie bez gadania, ale zeby sie dolaczyc do nas albo samemu nagle wpasc na pomysl zeby wyjsc z psami to moge zapomniec... to znaczy jak sie spytam czy idzie to 99% slysze ze nie. ale sam sie nie pyta np. kiedy ide na ostatni spacer i czy sie moze dolaczyc :P eh.. Quote
Apbt_sól Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ale im dobrze hrhrh , ciotka pokaz ten kominek cos go obcieła;] no i poiwiedz jak tam na nowym sie mieszka :razz: wytargaj te dwa potwory tam ode mnie ;] Quote
*zaba* Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 http://img215.imageshack.us/img215/9862/dsc00977ko7.jpg Taaak psi zaprzeg to fajna rzecz,a jeszcze jak TAKIE psy w zaprzegu,no to tylko pozazdroscic :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 pusia2405 napisał(a):Wiesz, ja w ogóle zauważyłam, że większy procent płci brzydkiej nie przepada za spacerami:razz:. Ja jak tylko jest możliwość wyciągam swojego TZ:lol:. . U mnie jest na odwrót , mój TZ wszędzie by chodził na nogach albo jeździł na rowerze jak ma wsiaść do samochodu jest chory :razz: A domek śliczny - niech się Wam dobrze w nim mieszka . Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ja mam szczęście, że chociaż się mężowi nie chce chodzić, to syn zawsze jest chętny na spacerek z psami ;) Quote
pusia2405 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='deer_1987']No to jutro Was dodam ;) pled naprawdesliczny i jeszcze na dobre cele ;) Dziękujemy:) [quote name='jamnicze']Ja też się staram :evil_lol:. Ale miedzy innymi dla tego mam psa abym miała z kim spacerować ;) Oj, jaki fajny ogródek :loveu:, też bym chciała, a przynajmniej jakiś fajny balkonik, ech życie :shake: http://img218.imageshack.us/img218/713/dsc00972dy0.jpg To fakt, taki balkonik zawsze może być imitacją ogródka;). [quote name='deer_1987']my mamy dosc duzy balkon, choc tyle ;) a spacery.. jak poprosze TZ np. jak dopiero co sie obudzilam po spaniu w dzien albo zajeta to wyjdzie bez gadania, ale zeby sie dolaczyc do nas albo samemu nagle wpasc na pomysl zeby wyjsc z psami to moge zapomniec... to znaczy jak sie spytam czy idzie to 99% slysze ze nie. ale sam sie nie pyta np. kiedy ide na ostatni spacer i czy sie moze dolaczyc :P eh.. Hehe, to musisz go jakoś motywować:lol:. [quote name='Apbt_sól']ale im dobrze hrhrh , ciotka pokaz ten kominek cos go obcieła;] no i poiwiedz jak tam na nowym sie mieszka :razz: wytargaj te dwa potwory tam ode mnie ;] Kominek pokażę w swoim czasie. Póki co na chwilkę wpadłam. Coś ostatnio coraz mniej czasu. Ciągle coś się dzieje, a jeszcze do szkoły na angielski się zapisałam (prawie godzina dojazdu autobusem w jedną stronę:razz:). [quote name='*zaba*']http://img215.imageshack.us/img215/9862/dsc00977ko7.jpg Taaak psi zaprzeg to fajna rzecz,a jeszcze jak TAKIE psy w zaprzegu,no to tylko pozazdroscic :) :lol: [quote name='Rudzia-Bianca']U mnie jest na odwrót , mój TZ wszędzie by chodził na nogach albo jeździł na rowerze jak ma wsiaść do samochodu jest chory :razz: A domek śliczny - niech się Wam dobrze w nim mieszka . Ten twój TZ to jakiś wymarły gatunek:roll:. Mam nadzieję, że będzie się dobrze mieszkać. Oby tylko współlokator dopisał... [quote name='jbk']Ja mam szczęście, że chociaż się mężowi nie chce chodzić, to syn zawsze jest chętny na spacerek z psami ;) Zazdroszczę w takim razie synka! Quote
pusia2405 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Witam wszystkich! Dzisiaj znowu mieliśmy niemiłą przygodę. Tym razem była do suka ON. Na szczęście byłam z TZ. Nie było tak strasznie jak przy astku, ale też napędziła nam stracha, tym razem Kropek wyrwał się z szelek, nie mówiąc o kolejnym tygodniu pracy nad psami na odczulanie od innych spacerujących czworonogów. Dzisiaj był pierwszy dzień jak na głównym spacerze ani razu nie zwróciły moje psiaki uwagi na inne kudłacze. I proszę..., zaatakował nas ON. Zabawa od nowa:shake:! Dla zmiany nastroju parę fotek;): A to osobiste łóżko naszych psiaków;). Quote
AngelsDream Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Mogę tylko życzyć powodzenia i cierpliwości. Quote
Recommended Posts