Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Apbt_sól']Asia one seniora jedzą?

Oj ciotka, senior jest Beja:lol:.

[quote name='jbk']I każdy pilnuje swojej miski? Żaden nie zagląda drugiemu?

Wszyscy trzymają się swoich misek. Na koniec tylko jest obchodzenie w kółko i wylizywanie innych. Maluchy myją miskę Beja, Bej wylizuje miski maluchów:roll:.

[quote name='jamnicze']Może mi by się drugi pies przydał, to Saidi by tak nie marudziła przy jedzeniu. Paskuda nie chce wcinać suchego od kiedy wzbogaciłam jej dietę gotowanymi kurzymi łapkami.

Cóż za oczy ;)
http://img142.imageshack.us/img142/1826/dsc00857ki0.jpg

To fakt, brat, czy siostrzyczka zdopingowałyby Sajduchnę do opróżniania miski;).

Posted

ja z kolei muszę pilnować czy inne psy nie wyjadaja mu z miski, bo on jest taki uległy, że ustąpi jedzonko. Czasami zdarzy mu się jeść/pić razem z kimś innym. Początkowo nie chciał jeść ze swojej miski - musiałam stać przy nim, a on zerkał na mnie z mina "czy to na pewno dla mnie?". Teraz też jeszcze miewa to na obcym terenie. Z pewnością to "nauki" wyniesione ze schroniska.

Posted

ja z kolei muszę pilnować czy inne psy nie wyjadaja mu z miski, bo on jest taki uległy, że ustąpi jedzonko. Czasami zdarzy mu się jeść/pić razem z kimś innym. Początkowo nie chciał jeść ze swojej miski - musiałam stać przy nim, a on zerkał na mnie z mina "czy to na pewno dla mnie?". Teraz też jeszcze miewa to na obcym terenie. Z pewnością to "nauki" wyniesione ze schroniska

Bonsai też tak mam z Bianą, ona nawet odsuwa się od miski jak kot kradnie jej chrupki :( dlatego zwykle je w oddzielnym pomieszczeniu ale nigdy nie je jak nie ma przy niej kogoś .

A kocisko ma niesamowity wzrok na pierwszym zdjęciu :evil_lol:

Posted

Bonsai, to już charakter i przyzwyczajenia wyniesione ze schronu rzeczywiście. Z czasem może mu przejdzie...

Bianca też po jakiś przeżyciach, biedaczka:-(.

U nas Troszkę wycofany jest Kropek. Rudzia natomiast wredna małpa, jak je nie da dojść żadnemu sierściuchowi do swojej michy. Na początku odgryzała też nas, ludzi. Ale powoli nauczyliśmy ją, że nam może zaufać;).

Posted

Potrafi też wylądować jak UFO:evil_lol:.

Podobno tata ma przesłać mi najświeższe zdjęcia Miśki z wypadu rodziców na działkę w ten weekand. Mam nadzieję, że dotrą i wstawię parę:roll:.

Posted

No to może jeszcze parę zdjęć z rodzinnego domu:p:

Następna zdobycz Kropka.

Bejowa zabawka porwana na dobre:lol:.

Ooo, Ruda z orzeszkiem:roll:.

Nudne to pilnowanie:razz:.

Wreszcie coś się dzieje:multi:.

Posted

jamnicze napisał(a):
Mniam, placki z jabłkami?
A jak robisz, tarte jabłka czy w kawałkach?

W kawałkach, tarte to dla emerytów:evil_lol:.
a tak na poważnie, to kroje na małe kawałeczki no i oczywiście dodaje jeszcze ukochany cynamon;).

Posted

O rany, a ja nawet nie wiedziałam, że jest taka przyprawa:cool3:.

Ja niestety nie znoszę skórki pomarańczowej, która to jest dodawana w Polsce praktycznie do każdego wyrobu cukierniczego:razz:.