Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila napisał(a):
Nie no Lalunia zostaje ;) ze swoja petsitterka :lol: Ja musze odpoczac szczerze mowiac od futrzakow przez kilka dni :diabloti:

To dobrze, bo to jednak męcząca podróż...

jamnicze napisał(a):
a w jakim wieku są Twoje piesulki?
Rozumiem, że mieszkasz na stałe w UK i 2 futrzaki jeżdżą z Wami? :)

Tak, Ruda i Kropek są emigrantami:lol:. A w jakim wieku są? Hmm, na oko, Kropek 4-5 lat a co do Rudej są różne zdania weterynarzy. Wg mnie ona ma w tej chwili nie więcej jak 1,5 roku. W ogóle podejrzewam, że po pierwszej cieczce była w ciąży:cool3:. A jak jest na prawdę...? Kto to wie?

Bej z kolei ma już 11 lat.

Posted

Kto tam znowu się do nas dobija.

Taki mam pokrzywiony ryjek:cool3:.

W całej krasie pilnuję bałaganu poprzyjazdowego. A wcześniej był taki porządek, no:mad:.

No i ulubione zajęcie futrzaków, co widać na przetartej ścianie obok okna:roll:.

Tę kosteczkę Kropek przywiózł sobie z Anglii, niestety Bej przywłaszczył ją sobie i już została w Łodzi. Na szczęście popsuła się piszczałka - Bej potrafił piszczeć kosteczką non stop przez 15 minut:lol:.

Posted

Tutaj była psia awantura... chyba chodziło o orzeszek:cool3:.

Jakieś prześwietlone wyszło, ale tak właśnie Kropek zaciekle pilnuje orzeszka, o który Bej z Rudzią powyżej tak zaciekle się awanturują.

Tak czy inaczej, przy stole warto postać:lol:.

Pobaw się ze mną.

No proszę:razz:.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Jaka dyskusja ;)

W blokach już by to nie przeszło.:razz: Teraz Ruda przechodzi szybki kurs umiejętności zabawy w domu bez szczekania;).

jamnicze napisał(a):
No to macie wesoło :)

Niektórzy ludzie są pogięci - widać sąsiadka tylko jedno ma w głowie :shake:

Sąsiadka dziwna, choć ma kota:roll:.

deer_1987 napisał(a):

Bonsai napisał(a):
Ale z nich potworki z tymi oczami. :evil_lol: http://img50.imageshack.us/img50/8219/dsc00842jc2.jpg

Poza tym ten duży owczarkowaty pies przypomina mi trochę Adagira, którego rok temu wyadoptowałam do Zamościa. ;) Jego wątek jest na dogo - http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71322

No, śmiesznie mi te oczy wyszły...

Rzeczywiście Coś mają podobnego w pysiu. Tylko Bej tym się różni od Adagira, że jest u nas od 8 tygodnia życia jako rozpieszczone piesio, zawsze u boku swojego wujka (od roku za TM).

Posted

pusia2405 napisał(a):

Rzeczywiście Coś mają podobnego w pysiu. Tylko Bej tym się różni od Adagira, że jest u nas od 8 tygodnia życia jako rozpieszczone piesio, zawsze u boku swojego wujka (od roku za TM).

Szczęściarz z niego. :cool3: :)