Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo, to zazdroszczę ci. My łapiemy na spacerek chwile bezdeszczowe:roll:. Może ciągle nie leje, ale jakaś taka kaszka mokra z nieba kapie:razz: i do tego ta okropna wilgoć w powietrzu:shake:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Ooo, to zazdroszczę ci. My łapiemy na spacerek chwile bezdeszczowe:roll:. Może ciągle nie leje, ale jakaś taka kaszka mokra z nieba kapie:razz: i do tego ta okropna wilgoć w powietrzu:shake:.

u nas tez pada dzis.. i zapowiada sie na parododniowy deszcz, ale wczoraj ladn ie bylo ;)

Posted

A ja mam cosik do wstawienia;)? Zdjęcia ze spacerku jak były jeszcze upały...:

stawik przydomowy (oczywiście nie nasz:roll:)

To już Kropkowa toaleta w zaciszu domowym:roll:

zawstydzenie:oops:

Posted

Agappe napisał(a):
wpadam z rewizytą ;)
mała chyba średnio jest zadowolona z tekiego przebrania :evil_lol: "co ta okropna pańcia mi na głowe założyła:mad:? " ;)

Witamy serdecznie:multi:!

To nie jest mała, tylko mały:p. Ale zadowolony rzeczywiście raczej nie był;).

Posted

A my właśnie wróciliśmy z długiego - 2,5 godzinnego spaceru w deszczu:cool3:, ale całkiem się udał:roll:.
Trochę najadłam się strachu jak w pewnym momencie zaczęły biec w naszą stronę dwa (piękne:loveu:) owczarki niemieckie niesamowicie ujadając. Za nimi pani z panem z następnymi dwoma na smyczy:razz:. Zamurowało mnie i stanęłam lekko przerażona, ponieważ te psy kompletnie nie słuchały się swoich właścicieli. Jakby dopadły Kropka, to zostałaby po nim miazga:shake:. Nie znam ludzi, nie znam psów i co robić...? Ludzie zobaczyli moje lekkie przerażenie w oczach i krzyczą do mnie: proszę się nie bać, one są tylko takie hałaśliwe:-o. Na szczęście w końcu odbiegły, ale wcale nie jestem tego taka pewna, czy one rzeczywiście są tylko takie głośne:cool3:. Muszę dodać, że uwielbiam tą rasę, ale ta sytuacja z lekka mnie zestresowała.

Spotkaliśmy też na spacerze przepiękne dwa wyżły węgierskie:loveu: i straaasznie spasionego beagla, który kompletnie nie słuchał się i uciekał przed pańcią:lol:.

Jednym słowem, nie tylko my chodzimy na długie spacerki na łąki w trakcie deszczu;).

Posted

Hmm, dlaczego nas mało kto odwiedza:placz:. Wszyscy nas olali:mad:.
Jak nie to nie...:-(

Ja zawijam się i nie będzie mnie do końca sierpnia. Jadę do Rudej i reszty stada:multi:. Może przywiozę jakieś fotki, ale jak się wypieliście na nas, to nie wiem czy wam pokażę:eviltong:.

Trzymajcie kciuki za naszą podróż, żeby nam Kropek samochodu nie zdemolował na promie, albo co gorsze zawału serca nie dostał:cool3:.

• 2 weeks later...
Posted

Apbt_sól napisał(a):
Szcześliwej drogi kochani !!! :)

AngelsDream napisał(a):
Szczęśliwej i bezpiecznej!

*zaba* napisał(a):
no to ciekawe ja Ruda bedzie wygladala?? Baryleczka??
Szczesliwej drogi.

Ale tu to juz lekkie przegiecie :D
http://img80.imageshack.us/img80/25/dsc00769qi7.jpg

Dziękuję wam za życzenia.

Aaliyah1981 napisał(a):
dokladnie dokladnie spokojnej drogi zyczymy wracajcie do nas cali i zdrowi i oczywiscie w kaplecie :multi:

No i wróciliśmy w kąplecie;).

Apbt_sól napisał(a):
Asia co tam jak uda i reszta rodzinki ? :razz:
droga mam nadzieje ze wporzadku?

Droga była całkiem całkiem...

deer_1987 napisał(a):
odkurzamy galerie?

Ja ci dam:mad:!

Aaliyah1981 napisał(a):
kurcze ciekawe o u nich ??oj niech juz wracaja :cool3:

Wróciliśmy:cool3:! Wczoraj zajechaliśmy na miejsce. Nie obyło się bez przygód przed drogą powrotną. W nocy przed wyjazdem z Polski szukaliśmy nocnych wetów na poprawę paszportu Rudej:razz:. Ech, ile ja się najadłam nerwów...Teraz jesteśmy wszyscy padnięci. Na razie wpadłam na dogo na chwilkę, bo mam sporo spraw do załatwienia. Ja już to wszystko ogarnę, to wstawię parę fotek:p, chociaż kiepskiej jakości są:angryy:.
I obiecuję, że nadrobię zaległości na innych galeryjkach:lol:.

Posted

huraaaaaaaaaaaaaa :multi: super ,ze jestescie juz z nami i to w kaplecie cali i zdrowi :loveu: to ja czekam na relacje fotograficzne i nie tylko :evil_lol:

ps. chyba znalezlismy dom gdzie zaakceptowali wlasiciecie franka (co tam ,ze tyle czasu szukalismy bez skutku:roll:)