Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

deer_1987 napisał(a):
A jak reszta stada? jak coreczka?

Córeczka rośnie, czekamy cały czas na wizytę u kardiologa w sierpniu...

Kropek baardzo przeżył śmierć Beja. Ostatni rok był jego lekarzem, przyjacielem, tworzyli męski sojusz przeciwko "głupiej" Rudzie. Przez tydzień trzeba było go karmić, bo sam nie tknął jedzenia, jeden wielki psi smutek. Swoją troskę przeniósł teraz na Justynkę. Wrócił mu na szczęście humor i chęć do życia.

Rudzia to przeżyła na swój rudzi sposób. Zrobiła się bardziej agresywna, nieprzyjemna, nieusłuchana, zaszyła się w kącie do którego nikomu nie pozwalała podejść. Powoli wychodzi z traumy.

Miśka kochała Beja... teraz dla niej już wszystko co najlepsze się skończyło. Odszedł najpierw Dzems potem Bej, zostały dwa małe kundle, z którymi toczy wieczne wojny. Coraz bardziej potrzebuje bliskości człowieka.

Posted

Nie dam rady, ząbek się wyżyna. Jestem totalnie niewyspana...:shake: Jak wrócimy z krótkiego urlopu to coś wrzucę, już mam tyle zaległości, ech. Nikogo nie odwiedzam w galeryjkach i w ogóle, ciężko być samotną matką:roll:.

• 2 months later...
Posted

Drogie Cioteczki, u nas źle nie jest. Justysia powoli dogania rówieśników, serduszko ruszyło się i jest duże prawdopodobieństwo, że też nadrobi straty:).

Niestety muszę na jakiś czas zawiesić galeryjkę. Wstyd się przyznać, ale na dogo bywam w tej chwili tylko na bazarkach, ech. Wychodzę powoli z własnych problemów ze zdrowiem... Wierzę, że najgorsze już za nami, a teraz z każdym tygodniem będzie tylko lepiej.

Jak tylko zacznę częściej bywać na dogo, zacznę od odwiedziń Waszych galeryjek:). Matko, jakie ja mam zaległości!

Posted

Witaj pusiu :)
Zaległościami się nie przejmuj, to w końcu nie jest żaden obowiązek, ale swojej galeryjki nie zamykaj. Wpadnij tu czasem, coś skrobnij, może jakieś zdjęcie Ci się zawieruszy, my na Ciebie cierpliwie czekamy, pamiętaj że masz tu przyjaciół :)

Posted

[quote name='jamnicze']Witaj pusiu :)
Zaległościami się nie przejmuj, to w końcu nie jest żaden obowiązek, ale swojej galeryjki nie zamykaj. Wpadnij tu czasem, coś skrobnij, może jakieś zdjęcie Ci się zawieruszy, my na Ciebie cierpliwie czekamy, pamiętaj że masz tu przyjaciół :)[/QUOTE]Popieram!
Galeria niech zostanie, od czasu do czasu wpadnij z dobrą info:)
Czekamy:)

Pzdr.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...