Rudzia-Bianca Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Hej Pusiu dobrze wiedzieć ze u Was ok :) Serduszko sobie poradzi zobaczysz , tyle łapek i paluchów zaciśniętych za nie, że musi :) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ojoj! Ile fotek:) Za serduszko nadal trzymamy i zaicskamy! A wczoraj to wiele osób miało problemy z DGM... Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mi się wczoraj dogo wcale nie chciało otworzyć. Ale dzisiaj jest ok. i podziwiam szczęśliwą Rudą :) Oczywiście nadal trzymamy kciuki za serduszko (w końcu mój brat jest kardiologiem więc jego kciuki liczą się podwójnie ;)) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ciekawe, u mnie była, a tutaj się nie pojawiła...? Pzdr. Quote
pusia2405 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Dziewczyny. To, że pojawiam się u Was a nie ma mnie u mnie, wcale nie znaczy, że olewam swoją galeryję. Biegam po dogo na raty w zależności od czasu. Raz jestem na wątku mam, raz na bazarku, raz u Was a teraz u siebie:) Postaram się dzisiaj wstawić parę fotek zaległych jeszcze z tamtego roku. Sorki za jakość zdjęć, ale jak się człowiek uczy nowego sprzętu to tak to wygląda:oops:. Quote
pusia2405 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 "] Dajcie mi wszyscy święty spokój! "] Taki ze mnie staruszek:( "] nudy...:cool3: "] A to mnie urządzili:angryy:!! "] No i jak ja mam się w tym psom poakzać:shake:? Quote
pusia2405 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 "] Pozostał mi tylko relaks. "] Ta pozycja chyba lepsza... "] Życie jest jednak ciężkie! Quote
pusia2405 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 "] Chyba z pańcią w łózku najlepiej-ale zaraz, zaraz, przeciez ostatnio mi nie wolno...:razz: "] Ten kołnierz ma jednak swoje plusy.:evil_lol: "] I to się nazywa sprawiedliwość.:shake: Quote
lolka75 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 pusiu.... tyle za Toba... nie wiedzialam trzymajcie sie dziewczynki wysylam same dobre mysli bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze Quote
Kama & Diana Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Hej. Śliczna psinka i kocica. Zapraszam do mnie.:] Quote
taxelina Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Fajnie ze sie tu pojawilas i fotki dodalas!! Quote
pusia2405 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='lolka75']pusiu.... tyle za Toba... nie wiedzialam trzymajcie sie dziewczynki wysylam same dobre mysli bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze Dziękujemy!:loveu: [quote name='Kama & Diana']Hej. Śliczna psinka i kocica. Zapraszam do mnie.:] Witam serdecznie:p. [quote name='deer_1987']Fajnie ze sie tu pojawilas i fotki dodalas!! Też się cieszę:roll:. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Witaj, witaj! To, co napisałam, że tutaj ie zaglądasz, to nie przejmuj się. Po prostu zwróciłam na to uwagę, nic więcej:) Cudne zdjęcie i super komentarz (gaciorki niesamowicie śmieszne, plus do tego kołnierz...) http://images35.fotosik.pl/161/cce7af8897318d78med.jpg pzdr. Quote
Bartiśkowa_ Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 http://images35.fotosik.pl/161/cce7af8897318d78med.jpg Rudzia kochany ufolek :evil_lol::loveu: Super komentarz, fajnie że znów jesteście ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='pusia2405']Z Bejem źle:([/QUOTE] Co się dzieje Pusiu ? Trzymam kciuki ... Quote
pusia2405 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Co się dzieje Pusiu ? Trzymam kciuki ...[/QUOTE] To chyba koniec... Quote
pusia2405 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Byłaś z nim u weta? Co się dzieje...? pzdr.[/QUOTE] Bej jest pod stałą opieką weta od kwietnia. Stawy i coraz słabsze serce. Wet uprzedzał nas już w grudniu, że Bej ma w takim stanie serduszko, że w każdej chwili może przyjść moment załamania. I chyba właśnie nadszedł... Od dwóch dni nic nie je i niknie w oczach. Jest na środkach przeciwbólowych i wzmacniających. Dzisiaj dostał jeszcze dodatkowe leki na wspomożenie układu pokarmowego. Jutro ma przyjechać weterynarz do nas do domu i jeżeli nie będzie poprawy pomoże nam podjąć decyzję... Quote
Rudzia-Bianca Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='pusia2405']Bej jest pod stałą opieką weta od kwietnia. Stawy i coraz słabsze serce. Wet uprzedzał nas już w grudniu, że Bej ma w takim stanie serduszko, że w każdej chwili może przyjść moment załamania. I chyba właśnie nadszedł... Od dwóch dni nic nie je i niknie w oczach. Jest na środkach przeciwbólowych i wzmacniających. Dzisiaj dostał jeszcze dodatkowe leki na wspomożenie układu pokarmowego. Jutro ma przyjechać weterynarz do nas do domu i jeżeli nie będzie poprawy pomoże nam podjąć decyzję...[/QUOTE] Pusiu Kochana trzymaj się ... Quote
pusia2405 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Dzisiaj przed 8 rano Bej dołączył do Dzemsia. Kropek nieprzytomny, Rudzi muszę dac coś na uspokojenie (zrobiła się dziwnie agresywna), Miśka nie wychodzi z domu. Ja też muszę się szybko otrząsnąć. Justynka potrzebuje rześkiej mamy. Ale jest ciężko... Za szybko. Właściwie w ciągu dwóch dni... Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='pusia2405']Bej jest pod stałą opieką weta od kwietnia. Stawy i coraz słabsze serce. Wet uprzedzał nas już w grudniu, że Bej ma w takim stanie serduszko, że w każdej chwili może przyjść moment załamania. I chyba właśnie nadszedł... Od dwóch dni nic nie je i niknie w oczach. Jest na środkach przeciwbólowych i wzmacniających. Dzisiaj dostał jeszcze dodatkowe leki na wspomożenie układu pokarmowego. Jutro ma przyjechać weterynarz do nas do domu i jeżeli nie będzie poprawy pomoże nam podjąć decyzję...[/QUOTE] Jak przeczytałam ten post, to.... [quote name='pusia2405']Dzisiaj przed 8 rano Bej dołączył do Dzemsia. Kropek nieprzytomny, Rudzi muszę dac coś na uspokojenie (zrobiła się dziwnie agresywna), Miśka nie wychodzi z domu. Ja też muszę się szybko otrząsnąć. Justynka potrzebuje rześkiej mamy. Ale jest ciężko... Za szybko. Właściwie w ciągu dwóch dni...[/QUOTE] ... od razu pomyslałam, że chyba nie ma co... Dla Beja ["]... Pzdr. Quote
Recommended Posts