Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi się wczoraj dogo wcale nie chciało otworzyć. Ale dzisiaj jest ok. i podziwiam szczęśliwą Rudą :)
Oczywiście nadal trzymamy kciuki za serduszko (w końcu mój brat jest kardiologiem więc jego kciuki liczą się podwójnie ;))

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny. To, że pojawiam się u Was a nie ma mnie u mnie, wcale nie znaczy, że olewam swoją galeryję. Biegam po dogo na raty w zależności od czasu. Raz jestem na wątku mam, raz na bazarku, raz u Was a teraz u siebie:) Postaram się dzisiaj wstawić parę fotek zaległych jeszcze z tamtego roku.

Sorki za jakość zdjęć, ale jak się człowiek uczy nowego sprzętu to tak to wygląda:oops:.

Posted

"]
Chyba z pańcią w łózku najlepiej-ale zaraz, zaraz, przeciez ostatnio mi nie wolno...:razz:

"]
Ten kołnierz ma jednak swoje plusy.:evil_lol:

"]
I to się nazywa sprawiedliwość.:shake:

Posted

[quote name='lolka75']pusiu.... tyle za Toba... nie wiedzialam
trzymajcie sie dziewczynki
wysylam same dobre mysli
bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze

Dziękujemy!:loveu:

[quote name='Kama & Diana']Hej.
Śliczna psinka i kocica.
Zapraszam do mnie.:]

Witam serdecznie:p.

[quote name='deer_1987']Fajnie ze sie tu pojawilas i fotki dodalas!!

Też się cieszę:roll:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Byłaś z nim u weta? Co się dzieje...?

pzdr.[/QUOTE]

Bej jest pod stałą opieką weta od kwietnia. Stawy i coraz słabsze serce. Wet uprzedzał nas już w grudniu, że Bej ma w takim stanie serduszko, że w każdej chwili może przyjść moment załamania. I chyba właśnie nadszedł... Od dwóch dni nic nie je i niknie w oczach. Jest na środkach przeciwbólowych i wzmacniających. Dzisiaj dostał jeszcze dodatkowe leki na wspomożenie układu pokarmowego. Jutro ma przyjechać weterynarz do nas do domu i jeżeli nie będzie poprawy pomoże nam podjąć decyzję...

Posted

[quote name='pusia2405']Bej jest pod stałą opieką weta od kwietnia. Stawy i coraz słabsze serce. Wet uprzedzał nas już w grudniu, że Bej ma w takim stanie serduszko, że w każdej chwili może przyjść moment załamania. I chyba właśnie nadszedł... Od dwóch dni nic nie je i niknie w oczach. Jest na środkach przeciwbólowych i wzmacniających. Dzisiaj dostał jeszcze dodatkowe leki na wspomożenie układu pokarmowego. Jutro ma przyjechać weterynarz do nas do domu i jeżeli nie będzie poprawy pomoże nam podjąć decyzję...[/QUOTE]

Pusiu Kochana trzymaj się ...

Posted

Dzisiaj przed 8 rano Bej dołączył do Dzemsia.
Kropek nieprzytomny, Rudzi muszę dac coś na uspokojenie (zrobiła się dziwnie agresywna), Miśka nie wychodzi z domu.

Ja też muszę się szybko otrząsnąć. Justynka potrzebuje rześkiej mamy. Ale jest ciężko... Za szybko. Właściwie w ciągu dwóch dni...

Posted

[quote name='pusia2405']Bej jest pod stałą opieką weta od kwietnia. Stawy i coraz słabsze serce. Wet uprzedzał nas już w grudniu, że Bej ma w takim stanie serduszko, że w każdej chwili może przyjść moment załamania. I chyba właśnie nadszedł... Od dwóch dni nic nie je i niknie w oczach. Jest na środkach przeciwbólowych i wzmacniających. Dzisiaj dostał jeszcze dodatkowe leki na wspomożenie układu pokarmowego. Jutro ma przyjechać weterynarz do nas do domu i jeżeli nie będzie poprawy pomoże nam podjąć decyzję...[/QUOTE]
Jak przeczytałam ten post, to....

[quote name='pusia2405']Dzisiaj przed 8 rano Bej dołączył do Dzemsia.
Kropek nieprzytomny, Rudzi muszę dac coś na uspokojenie (zrobiła się dziwnie agresywna), Miśka nie wychodzi z domu.
Ja też muszę się szybko otrząsnąć. Justynka potrzebuje rześkiej mamy. Ale jest ciężko... Za szybko. Właściwie w ciągu dwóch dni...[/QUOTE]
... od razu pomyslałam, że chyba nie ma co...

Dla Beja ["]...

Pzdr.