Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jutro juz jest luty a my nadal czekamy:lol: Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 I my też czekamy i pozdrawiamy serdecznie . Quote
*zaba* Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Hmmm,rozumiemy,ze bylo troche zamieszania,ale moze to juz pora zajzec na dogo??:razz: Quote
pusia2405 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Witojcie, witojcie!! My w komplecie. Ja i TZ pracujemy, więc źle nie jest, tylko czasu coś brakuje. Ja wychodzę z domu rano wracam koło 20.00. I tak to będzie do końca kwietnia..., no może z małymi przerwami na pobyt w szpitalu:placz:. Rudzinka miała w piątek operację oczek: czyszczenie kanalików łzowych i wycinanie trzeciej powieki plus czyszczenie ząbków. W Polsce bardzo jej się pogorszył stan oczu. Kropek też ma się nie najlepiej. Wróciło zapalenie gruczołów okołoodbytowych:razz:. Tak więc ostatnio często odwiedzamy weta. Póki co nie mamy zdjęć:roll:. Mam nadzieję, że w jakiś wolny dzień uda mi się coś popstrykać:cool3:. Ściskam Was wszystkich mocno!!:loveu: Quote
*zaba* Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Co sie dzieje,ze musisz szpital odwiedzic?? Biedne Rudzinkowe oczeta,Kropus tez bidulek. Mam nadzieje,ze juz po tych wszystkich zawirowaniach teraz bedzie juz tylko lepiej.Kciuki trzymamy. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ojoj ale wieści od Was, co się dzieje Pusiu ? Kciuki zaciskamy mocno , za wszystkich . Quote
*zaba* Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Czekamy na jakies wiadomosci od Was!!!!!!! Quote
pusia2405 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Dzisiaj i jutro siedzę w domu na zwolnieniu lekarskim. Z tej okazji czytam książkę "Farba znaczy krew" i delikatnie pisząc wciągam się w coraz większego doła. Rudzinka po operacji oczek nadal ma zapalenie. Jest lepiej, ale nie tak jak byśmy sobie tego życzyli. Poza tym gremliny rozrabiają na całego. Dzisiaj np. w nocy nie spaliśmy, bo koty harcowały za oknem... Nie chcę obiecywać, ale może jutro uda mi się wstawić ze trzy foty. Ech, a propos przegapiłam niezłą promocję na Nikonka:mad:. Teraz ceny znowu poszły w górę:angryy:. No nic, byle do wiosny:roll:. P.S. Szpital-nic strasznego, ale muszę to przeżyć-już trzeci rok wpisuje się jako atrakcja sezonu:razz:. Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Trzymamy kciuki, tak ogólnie, za wszystko, żeby się układało ;) Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
pusia2405 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Dzięki za miłe słowa i pyszneeego pączucha:loveu:!! Quote
jamnicze Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 My też witamy się słodko-pączkowo :lol: i dużo, dużo zdrówka życzę :p Quote
lolka75 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 czesc:loveu: to rozumiem ze teraz jestescie juz w Polsce? biedne psinki, zeby sie tylko poprawilo, a co do gruczolow to moze warto zeby Was wet nauczyl jak je regularnie opruzniac zeby sie nie zapalalo.... ja nawet widzialam filmik na youtube jak to robic (musze poszukac) Zycze zdrowka kochani:calus: edit: znalazlam http://www.youtube.com/watch?v=yg1yey2vN3M Quote
pusia2405 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Dzięki lolka75 za pogldowy filmik;). Szczerze mówiąc, to podziwiam kobietę, że tak bez rękawiczek...:diabloti:. Ja sama czyszczę regularnie, ale okazuje się, że nie zawsze to wystarcza. Mało tego, ja muszę włożyć chłopakowi palucha do odbytu i w odpowiedni sposób ponaciskać od środka, żeby to coś wydostało się na zewnątrz. Byłam szkolona przez weta. Tak samo u Rudzinki. Wszystko zależy od budowy psiura:razz:. Niestety, to jest Kropka słabość odkąd u nas jest. Na samym początku miał takie zapalenie, że musiał brać antybiotyki doustnie.:cool3: Być może życie na ulicy doprowadziło go tego stanu. Także Kropek walczy z tyłkiem, Rudzia z oczami, a razem wspólnie z kotami za oknem:evil_lol:. Loluśka, tak jesteśmy w Polsce, takie życie:shake:. Quote
halgre Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pączek dla Ciebie - halinaheniekdindek przesyła Ci pysznego pączka. Quote
pusia2405 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='halgre58']Pączek dla Ciebie - halinaheniekdindek przesyła Ci pysznego pączka. Dzięki za pysznego pączka:loveu:. Quote
Recommended Posts