Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Ja się nigdy nie spotkałam z migającymi psami, chociaż to mógłby być całkiem dobry pomysł, zwłaszcza dla ciemnych psów, które są niewidoczne po ciemku....
Ano właśnie ! Coś dla Dindka ! Muszę popytać w sklepach ... Być może są też świecące szelki ... :multi: ??

Posted

[quote name='halgre58']Ano właśnie ! Coś dla Dindka ! Muszę popytać w sklepach ... Być może są też świecące szelki ... :multi: ??
tego nie wiem ale ja mam szelki oblaskowe :D

Posted

Bonsai - jak są w sklepach, to już dobrze;).

jbk - no właśnie, ja od razu o Kroku pomyślałam:lol:.

Rybka_39 - Cześć!:lol: No goli się goli, nawet teraz. Chociaż o tej porze trawa tak szybko nie rośnie, więc nie mają za dużo pracy, ale za to nadrabiają w strzyżeniu żywopłotów i drzewek:roll:.

halgre58 - na pewno znajdą się dla Dindusia takie szele;).

deer_1987 - no u ciebie, te szelki też sie sprawdzają...

Posted

jbk napisał(a):
Czy Rudzia tam się pasie trawką??

Dobry patent, a i jak oszczędnie wyprowadzasz psy na pastwisko jak się nażrą to do domu, dlatego taka trawka ogolona:diabloti::evil_lol:
A czemu Rudzia musi być na lince?:cool3:

Posted

anitaaa i bartis - szkoda tylko, że Rudkę tak słabo widać:cool3:.

deer_1987 - a my się witamy wieczorkiem;).

jbk - nie, o dziwo obgryza patyka...

Rybka_39 - moje psy faktycznie często się pasą i ostatnio nawet zaczęłam się zastanawiać, czy jakiejś nadkwasoty nie mają.
A Rudzia jest na lince, ponieważ lubi sobie pobiec w siną dal, tak po prostu przed siebie:roll:. W takich sytuacjach jest jakby w amoku i nie reaguje na przywołanie.

Posted

pusia2405 napisał(a):
moje psy faktycznie często się pasą i ostatnio nawet zaczęłam się zastanawiać, czy jakiejś nadkwasoty nie mają.

Moje też ciągle żrą trawę, do tej pory się nie martwiłam, ale teraz mnie postraszyłaś!

Posted

jbk - myślę, że jak nie towarzyszą im inne dolegliwości to nie ma cosię denerwować tą trawą:razz:. Moja jedna sunia całe życie pasła się trawą a przewod pokarmowy miała baardzo zdrowy i żyła 17 lat;).

Asiaczek - u nas teraz jest taka zima:roll:.

halgre58 - noo, linka jest długaśna dla wygody Rudosławy, coby mogła polatać z Kropisławem bez oporów:lol:.

jbk - no nas właśnie prawie nie ma:razz:.

Posted

Dzisiaj postaram się wstawić resztę zdjęć jaka mi została z łąki. Nowych na razie nie będzie:-(. Najwcześniej po świętach. Mój czas na dogo do świąt będzie bardzo ograniczony.
W poniedziałek i wtorek mam egzamin, więc trzymajcie za mnie kciuki, a potem od razu przygotowania i wyjazd.