Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 już wiem gdzie się wakacjowaliście :) witajcie :) jakies fotki obiecane były :evil_lol: Quote
Bonsai Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cześć, my jesteśmy tu nowi, ale z całym przekonaniem mogę powiedzieć: kundelki górą!! :) :loveu: :lol: Quote
taxelina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A gdzie obiecane foty? :angryy::angryy::mad::mad: Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):huraaaaaaaaaaaaaa :multi: super ,ze jestescie juz z nami i to w kaplecie cali i zdrowi :loveu: to ja czekam na relacje fotograficzne i nie tylko :evil_lol: ps. chyba znalezlismy dom gdzie zaakceptowali wlasiciecie franka (co tam ,ze tyle czasu szukalismy bez skutku:roll:) No to wielkie gratulacje. Cieszę się razem z wami:multi:, tym bardziej, że my też znaleźliśmy nowe lokum;) i przeprowadzka koło 18 września:multi:. deer_1987 napisał(a):Super ze juz w komplecie!!! Oj super;). Apbt_sól napisał(a):Wciry!!!!!!!!!!! :) Za co:roll:? AngelsDream napisał(a):Witajcie :) Rudzia-Bianca napisał(a):już wiem gdzie się wakacjowaliście :) witajcie :) jakies fotki obiecane były :evil_lol: Hejki, fotki będą w swoim czasie, na razie nadrabiam zaległości na innych wątkach, a w między czasie mam sporo spraw do załatwienia po urlopie:roll: Bonsai napisał(a):Cześć, my jesteśmy tu nowi, ale z całym przekonaniem mogę powiedzieć: kundelki górą!! :) :loveu: :lol: Witamy i zapraszamy! Kundelki górą, szczególnie te ich skundlone charakterki:lol:. deer_1987 napisał(a):A gdzie obiecane foty? :angryy::angryy::mad::mad: Będą obiecuję już dzisiaj. Ale być może dopiero wieczorkiem. Quote
Aaliyah1981 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ale gapa ze mnie :roll: teraz doczytalam ,ze juz macie lokum na oku no ciesze sie ,ze tez udalo wam sie znalezc duzo laniejszy domek ..przeciez rodzinka wam sie powiekszyla :loveu: tez czekam na foteczki oczywiscie rodzinki w kaplecie:evil_lol: Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Agappe napisał(a):a gdzie bliście na wakajach???:oops: A szwędaliśmy się po Polsce po rodzinie. Trzeba było kiedyś nadrobić zaległości:razz:. Poza tym w mieście rodzinnym mieliśmy sporo spraw do załatwienia i tak nam zleciały wakacje:lol:. Jedynie co, to udało nam się wyskoczyć na dwa dni na żagle i była całkiem ładna pogoda. A teraz do rzeczy:roll:. Po długiej i męczącej podróży dojechaliśmy szczęśliwie do domu rodzinnego. Ku mojemu zaskoczeniu Rudzia poznała nas przez okno:multi:. Jak ona się cieszyła... Żałuje, że nie porobiłam fotek, ale byliśmy wykończeni. Wyjechaliśmy na noc po pracy TZ, nad ranem przespaliśmy się tylko w Belgi 2 godzinki i dalej popruliśmy przed siebie. Jak dojechaliśmy na miejsce mieliśmy wszystkiego serdecznie dosyć. Praktycznie doba w samochodzie. Kropek chyba najbardziej nieprzytomny z naszej trójki. On w ogóle nie śpi w samochodzie:shake:. Nie wiem jak taki mały piesek to wytrzymuje. Obawiam się, że te podróże są dla niego zbyt męczące. Pogoda w Polsce coś nam nie dopisała. Zaraz na początku pojechaliśmy nad jeziorko. Zapowiadali całkiem ładne dni:cool3:. Cieszyłam się, że porobię dużo wodniastych fotek. A tu... zimno, deszcz, deszcz i deszcz. W końcu następnego dnia rano 13 stopni ciepła. Nawet psy nie poszły do wody. Także fotki mizerne i niewiele:placz:. Więc zebraliśmy się z rana i wróciliśmy do Łodzi oczywiście po przygodach poszukiwania Miśki (jej pogoda nie przeszkadzała). Kropek w przyczepie próbuje w końcu odespać podróż. Bej wyraźnie niezadowolony z pogody. Rudzia koczuje i chyba o coś prosi mojego tatę;) Bej zmokła kura konsumuje obiado-kolacje. A tutaj Rudzia przy swoim bogu-misce. Na zdjęciu wygląda jak schroniskowe żarcie:evil_lol:. Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):ale gapa ze mnie :roll: teraz doczytalam ,ze juz macie lokum na oku no ciesze sie ,ze tez udalo wam sie znalezc duzo laniejszy domek ..przeciez rodzinka wam sie powiekszyla :loveu: tez czekam na foteczki oczywiscie rodzinki w kaplecie:evil_lol: Fakt, tylko, że Rudzia jak stado psów:evil_lol:! Ciąg dalszy fotek: Kropek odpoczywa po jedzonku. Ruda wylizuje po wszystkich miski. Bej z Miśką w tle:p Rodzinny poranek. Bej robi siku prawie przed wejściem, żeby przpadkiem karku nie zamoczyć:cool3:, w tle Rudzia poluje na myszy. Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 No nie, właśnie wkleiłam cztery foty i mnie wywaliło:placz:. Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 No to jeszcze raz. Rudzia i Bej wypatrują Miśki, bo przecież bez niej nie wrócimy do ciepłego i suchego domku:razz:. Troszkę zamazane, ale widać Rudą polującą na nornice;). Bej wypoczywa po wypadzie. Kropek jak wszyscy wściekły. I taki to mieliśmy weekand z rodzicami! Reszta zdjęć później. Quote
taxelina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://img301.imageshack.us/img301/5999/pict0022he7.jpg slodka mordka ;) Szkoda ze Wam pogoda nie dopisala.. Quote
Bonsai Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mój Pieg też ceni nade wszystko komfort własny. Deszcz jest be! ;) Mój psiak udowodnił mi to na obozie, przy teście motywacji. Byłam ja, miska z jedzeniem i zabawka - mógł wybrać co chciał. Poszedł pod dach (padał deszcz) i zawarował z miną "ja nigdzie się nie ruszam!". :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 och zeby tak mieć pilota do pogody :cool3: u nas na szczęście teraz świeci słonko :) ale Bianie deszcz w niczym nie przeszkadza, nawet fajnie jest można się wyciaplać do woli i pancia nie jest zła :evil_lol: a potem suszy suszarką co pies uwielbia ostatnio :) bo to jednak zmarzluch jest :diabloti: Quote
LAZY Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ogromna szkoda, ze polska pogoda tak Was przywitała... Cieszę się, ze jestescie już wszyscy razem. Teraz tylko fotki z nowego lokum by się przydały (jak już oczywiście się zadomowicie:)). Quote
pusia2405 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 deer_1987 napisał(a):http://img301.imageshack.us/img301/5999/pict0022he7.jpg slodka mordka ;) Szkoda ze Wam pogoda nie dopisala.. Dziękuję;)! No szkoda z tą pogodą. AngelsDream napisał(a):Ta pogoda... :/ Nie do przewidzenia:razz: Bonsai napisał(a):Mój Pieg też ceni nade wszystko komfort własny. Deszcz jest be! ;) Mój psiak udowodnił mi to na obozie, przy teście motywacji. Byłam ja, miska z jedzeniem i zabawka - mógł wybrać co chciał. Poszedł pod dach (padał deszcz) i zawarował z miną "ja nigdzie się nie ruszam!". :lol: A dziwisz mu się:lol:? Rudzia-Bianca napisał(a):och zeby tak mieć pilota do pogody :cool3: u nas na szczęście teraz świeci słonko :) ale Bianie deszcz w niczym nie przeszkadza, nawet fajnie jest można się wyciaplać do woli i pancia nie jest zła :evil_lol: a potem suszy suszarką co pies uwielbia ostatnio :) bo to jednak zmarzluch jest :diabloti: Zazdroszczę tego słoneczka. u nas deszcz i zimno. Brr. Mój Kropek nie lubi suszarki a na Rudej jeszcze nie próbowałam:razz:. LAZY napisał(a):Ogromna szkoda, ze polska pogoda tak Was przywitała... Cieszę się, ze jestescie już wszyscy razem. Teraz tylko fotki z nowego lokum by się przydały (jak już oczywiście się zadomowicie:)). Jesteśmy razem szczęśliwi;). Fotki z nowego lokum będą na pewno. Żeby tylko szybko internet nam podłączyli:roll:. Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No to jestem :) bardzo fajne masz te psiaki. Sorki, całego wątku nie jestem w stanie przeczytać (przynajmniej na razie ;)) ale teraz juz będę na bieżąco. pozdrówka od Sajduchny :) Quote
pusia2405 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 A teraz dalszy ciąg fotek z rodzinnego domku;). Troszkę dzisiaj zmęczona jestem, więc wybaczcie, że tylko pięć:oops:. Miśka śpiąca. Pościelowej dziewczyny ciąg dalszy. "] Moja kochana mordzia:loveu:. "] A to następna słodziacha. "] trzeba pilnować zabawki;) Quote
pusia2405 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 jamnicze napisał(a):No to jestem :) bardzo fajne masz te psiaki. Sorki, całego wątku nie jestem w stanie przeczytać (przynajmniej na razie ;)) ale teraz juz będę na bieżąco. pozdrówka od Sajduchny :) Witam serdecznie. Dziękuje za "fajne psiaki";). Pozdrowionka przekazane futrzkom:p. Quote
Kamila Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hey! Ciesze sie ze jestescie juz wszyscy w komplecie :multi:I ze znalezliscie nowe lokum bo o to nie tak latwo :cool1: Ja jade do pl 16 wrzesnia i tez sie martwie o pogote...Pociesz sie ze tu w uk prawie caly czas padalo jak wy byliscie w pl...:cool1: Quote
jbk Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pooglądałam, poczytałam, Kropeczek jest cudny :) Ruda jest śliczna :) Bej przystojny :) Miśka ma niesamowite oczyska :) Pozdrowienia dla wszystkich zwierzaków :) Quote
pusia2405 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja lubie do Was zagladac ;) Bardzo nam miło:p. Kamila napisał(a):Hey! Ciesze sie ze jestescie juz wszyscy w komplecie :multi:I ze znalezliscie nowe lokum bo o to nie tak latwo :cool1: Ja jade do pl 16 wrzesnia i tez sie martwie o pogote...Pociesz sie ze tu w uk prawie caly czas padalo jak wy byliscie w pl...:cool1: No wiem, że pogoda tutaj w tym roku nie rozpieszcza. W TV trąbią, że najgorsze lato od 80 lat:roll:. A do Polski jedziesz z Lalą? i jak to przeżyją twoi klienci;)? jbk napisał(a):Pooglądałam, poczytałam, Kropeczek jest cudny :) Ruda jest śliczna :) Bej przystojny :) Miśka ma niesamowite oczyska :) Pozdrowienia dla wszystkich zwierzaków :) O rany, ile komplementów. Zaraz się spalę z dumy:lol:. Witamy bardzo serdecznie i zpraszamy. Pozdrowienia przekazane;). Quote
pusia2405 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 No to teraz dalsza partia fotann: Kropek wciąż niedospany... Rudka z prędkością światła pędzi załatwić jakąś, jak zwykle zresztą, niezwykle pilną sprawę:lol:. Czy psy nie potrafią się uśmiechać? Rozmarzenie... Wreszcie wszyscy razem! Quote
Kamila Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Nie no Lalunia zostaje ;) ze swoja petsitterka :lol: Ja musze odpoczac szczerze mowiac od futrzakow przez kilka dni :diabloti: Quote
Recommended Posts