Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
huraaaaaaaaaaaaaa :multi: super ,ze jestescie juz z nami i to w kaplecie cali i zdrowi :loveu: to ja czekam na relacje fotograficzne i nie tylko :evil_lol:

ps. chyba znalezlismy dom gdzie zaakceptowali wlasiciecie franka (co tam ,ze tyle czasu szukalismy bez skutku:roll:)

No to wielkie gratulacje. Cieszę się razem z wami:multi:, tym bardziej, że my też znaleźliśmy nowe lokum;) i przeprowadzka koło 18 września:multi:.

deer_1987 napisał(a):
Super ze juz w komplecie!!!

Oj super;).

Apbt_sól napisał(a):
Wciry!!!!!!!!!!! :)

Za co:roll:?

AngelsDream napisał(a):
Witajcie :)

Rudzia-Bianca napisał(a):
już wiem gdzie się wakacjowaliście :)
witajcie :)
jakies fotki obiecane były :evil_lol:

Hejki, fotki będą w swoim czasie, na razie nadrabiam zaległości na innych wątkach, a w między czasie mam sporo spraw do załatwienia po urlopie:roll:

Bonsai napisał(a):
Cześć, my jesteśmy tu nowi, ale z całym przekonaniem mogę powiedzieć: kundelki górą!! :) :loveu: :lol:

Witamy i zapraszamy! Kundelki górą, szczególnie te ich skundlone charakterki:lol:.

deer_1987 napisał(a):
A gdzie obiecane foty? :angryy::angryy::mad::mad:

Będą obiecuję już dzisiaj. Ale być może dopiero wieczorkiem.

Posted

ale gapa ze mnie :roll: teraz doczytalam ,ze juz macie lokum na oku no ciesze sie ,ze tez udalo wam sie znalezc duzo laniejszy domek ..przeciez rodzinka wam sie powiekszyla :loveu:

tez czekam na foteczki oczywiscie rodzinki w kaplecie:evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
a gdzie bliście na wakajach???:oops:

A szwędaliśmy się po Polsce po rodzinie. Trzeba było kiedyś nadrobić zaległości:razz:. Poza tym w mieście rodzinnym mieliśmy sporo spraw do załatwienia i tak nam zleciały wakacje:lol:. Jedynie co, to udało nam się wyskoczyć na dwa dni na żagle i była całkiem ładna pogoda.

A teraz do rzeczy:roll:. Po długiej i męczącej podróży dojechaliśmy szczęśliwie do domu rodzinnego. Ku mojemu zaskoczeniu Rudzia poznała nas przez okno:multi:. Jak ona się cieszyła... Żałuje, że nie porobiłam fotek, ale byliśmy wykończeni. Wyjechaliśmy na noc po pracy TZ, nad ranem przespaliśmy się tylko w Belgi 2 godzinki i dalej popruliśmy przed siebie. Jak dojechaliśmy na miejsce mieliśmy wszystkiego serdecznie dosyć. Praktycznie doba w samochodzie.
Kropek chyba najbardziej nieprzytomny z naszej trójki. On w ogóle nie śpi w samochodzie:shake:. Nie wiem jak taki mały piesek to wytrzymuje. Obawiam się, że te podróże są dla niego zbyt męczące.

Pogoda w Polsce coś nam nie dopisała. Zaraz na początku pojechaliśmy nad jeziorko. Zapowiadali całkiem ładne dni:cool3:. Cieszyłam się, że porobię dużo wodniastych fotek. A tu... zimno, deszcz, deszcz i deszcz. W końcu następnego dnia rano 13 stopni ciepła. Nawet psy nie poszły do wody. Także fotki mizerne i niewiele:placz:. Więc zebraliśmy się z rana i wróciliśmy do Łodzi oczywiście po przygodach poszukiwania Miśki (jej pogoda nie przeszkadzała).

Kropek w przyczepie próbuje w końcu odespać podróż.

Bej wyraźnie niezadowolony z pogody.

Rudzia koczuje i chyba o coś prosi mojego tatę;)

Bej zmokła kura konsumuje obiado-kolacje.

A tutaj Rudzia przy swoim bogu-misce. Na zdjęciu wygląda jak schroniskowe żarcie:evil_lol:.

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
ale gapa ze mnie :roll: teraz doczytalam ,ze juz macie lokum na oku no ciesze sie ,ze tez udalo wam sie znalezc duzo laniejszy domek ..przeciez rodzinka wam sie powiekszyla :loveu:

tez czekam na foteczki oczywiscie rodzinki w kaplecie:evil_lol:

Fakt, tylko, że Rudzia jak stado psów:evil_lol:!
Ciąg dalszy fotek:

Kropek odpoczywa po jedzonku.

Ruda wylizuje po wszystkich miski.

Bej z Miśką w tle:p

Rodzinny poranek.

Bej robi siku prawie przed wejściem, żeby przpadkiem karku nie zamoczyć:cool3:, w tle Rudzia poluje na myszy.

Posted

No to jeszcze raz.

Rudzia i Bej wypatrują Miśki, bo przecież bez niej nie wrócimy do ciepłego i suchego domku:razz:.

Troszkę zamazane, ale widać Rudą polującą na nornice;).

Bej wypoczywa po wypadzie.

Kropek jak wszyscy wściekły.

I taki to mieliśmy weekand z rodzicami!

Reszta zdjęć później.

Posted

Mój Pieg też ceni nade wszystko komfort własny. Deszcz jest be! ;)

Mój psiak udowodnił mi to na obozie, przy teście motywacji. Byłam ja, miska z jedzeniem i zabawka - mógł wybrać co chciał. Poszedł pod dach (padał deszcz) i zawarował z miną "ja nigdzie się nie ruszam!". :lol:

Posted

och zeby tak mieć pilota do pogody :cool3:

u nas na szczęście teraz świeci słonko :) ale Bianie deszcz w niczym nie przeszkadza, nawet fajnie jest można się wyciaplać do woli i pancia nie jest zła :evil_lol: a potem suszy suszarką co pies uwielbia ostatnio :) bo to jednak zmarzluch jest :diabloti:

Posted

Ogromna szkoda, ze polska pogoda tak Was przywitała...

Cieszę się, ze jestescie już wszyscy razem. Teraz tylko fotki z nowego lokum by się przydały (jak już oczywiście się zadomowicie:)).

Posted

deer_1987 napisał(a):
http://img301.imageshack.us/img301/5999/pict0022he7.jpg
slodka mordka ;)

Szkoda ze Wam pogoda nie dopisala..

Dziękuję;)! No szkoda z tą pogodą.

AngelsDream napisał(a):
Ta pogoda... :/

Nie do przewidzenia:razz:

Bonsai napisał(a):
Mój Pieg też ceni nade wszystko komfort własny. Deszcz jest be! ;)

Mój psiak udowodnił mi to na obozie, przy teście motywacji. Byłam ja, miska z jedzeniem i zabawka - mógł wybrać co chciał. Poszedł pod dach (padał deszcz) i zawarował z miną "ja nigdzie się nie ruszam!". :lol:

A dziwisz mu się:lol:?

Rudzia-Bianca napisał(a):
och zeby tak mieć pilota do pogody :cool3:

u nas na szczęście teraz świeci słonko :) ale Bianie deszcz w niczym nie przeszkadza, nawet fajnie jest można się wyciaplać do woli i pancia nie jest zła :evil_lol: a potem suszy suszarką co pies uwielbia ostatnio :) bo to jednak zmarzluch jest :diabloti:

Zazdroszczę tego słoneczka. u nas deszcz i zimno. Brr.
Mój Kropek nie lubi suszarki a na Rudej jeszcze nie próbowałam:razz:.

LAZY napisał(a):
Ogromna szkoda, ze polska pogoda tak Was przywitała...

Cieszę się, ze jestescie już wszyscy razem. Teraz tylko fotki z nowego lokum by się przydały (jak już oczywiście się zadomowicie:)).

Jesteśmy razem szczęśliwi;).
Fotki z nowego lokum będą na pewno. Żeby tylko szybko internet nam podłączyli:roll:.

Posted

No to jestem :)
bardzo fajne masz te psiaki.
Sorki, całego wątku nie jestem w stanie przeczytać (przynajmniej na razie ;)) ale teraz juz będę na bieżąco.
pozdrówka od Sajduchny :)

Posted

A teraz dalszy ciąg fotek z rodzinnego domku;). Troszkę dzisiaj zmęczona jestem, więc wybaczcie, że tylko pięć:oops:.

Miśka śpiąca.

Pościelowej dziewczyny ciąg dalszy.

"]
Moja kochana mordzia:loveu:.

"]
A to następna słodziacha.

"]
trzeba pilnować zabawki;)

Posted

jamnicze napisał(a):
No to jestem :)
bardzo fajne masz te psiaki.
Sorki, całego wątku nie jestem w stanie przeczytać (przynajmniej na razie ;)) ale teraz juz będę na bieżąco.
pozdrówka od Sajduchny :)

Witam serdecznie. Dziękuje za "fajne psiaki";).
Pozdrowionka przekazane futrzkom:p.

Posted

Hey!
Ciesze sie ze jestescie juz wszyscy w komplecie :multi:I ze znalezliscie nowe lokum bo o to nie tak latwo :cool1:
Ja jade do pl 16 wrzesnia i tez sie martwie o pogote...Pociesz sie ze tu w uk prawie caly czas padalo jak wy byliscie w pl...:cool1:

Posted

Pooglądałam, poczytałam, Kropeczek jest cudny :) Ruda jest śliczna :) Bej przystojny :) Miśka ma niesamowite oczyska :) Pozdrowienia dla wszystkich zwierzaków :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja lubie do Was zagladac ;)

Bardzo nam miło:p.

Kamila napisał(a):
Hey!
Ciesze sie ze jestescie juz wszyscy w komplecie :multi:I ze znalezliscie nowe lokum bo o to nie tak latwo :cool1:
Ja jade do pl 16 wrzesnia i tez sie martwie o pogote...Pociesz sie ze tu w uk prawie caly czas padalo jak wy byliscie w pl...:cool1:

No wiem, że pogoda tutaj w tym roku nie rozpieszcza. W TV trąbią, że najgorsze lato od 80 lat:roll:.
A do Polski jedziesz z Lalą? i jak to przeżyją twoi klienci;)?

jbk napisał(a):
Pooglądałam, poczytałam, Kropeczek jest cudny :) Ruda jest śliczna :) Bej przystojny :) Miśka ma niesamowite oczyska :) Pozdrowienia dla wszystkich zwierzaków :)

O rany, ile komplementów. Zaraz się spalę z dumy:lol:.
Witamy bardzo serdecznie i zpraszamy. Pozdrowienia przekazane;).

Posted

No to teraz dalsza partia fotann:

Kropek wciąż niedospany...

Rudka z prędkością światła pędzi załatwić jakąś, jak zwykle zresztą, niezwykle pilną sprawę:lol:.

Czy psy nie potrafią się uśmiechać?

Rozmarzenie...

Wreszcie wszyscy razem!