taxelina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 u nas sie poprawilo :D wiec dzis na wybieg pojechalam, ale do innego miasta u nas nie ma.. warto bylo choc we trojke padniete jestesmy.. Quote
pusia2405 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ooo, to zazdroszczę ci. My łapiemy na spacerek chwile bezdeszczowe:roll:. Może ciągle nie leje, ale jakaś taka kaszka mokra z nieba kapie:razz: i do tego ta okropna wilgoć w powietrzu:shake:. Quote
taxelina Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 pusia2405 napisał(a):Ooo, to zazdroszczę ci. My łapiemy na spacerek chwile bezdeszczowe:roll:. Może ciągle nie leje, ale jakaś taka kaszka mokra z nieba kapie:razz: i do tego ta okropna wilgoć w powietrzu:shake:. u nas tez pada dzis.. i zapowiada sie na parododniowy deszcz, ale wczoraj ladn ie bylo ;) Quote
pusia2405 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 A ja mam cosik do wstawienia;)? Zdjęcia ze spacerku jak były jeszcze upały...: stawik przydomowy (oczywiście nie nasz:roll:) To już Kropkowa toaleta w zaciszu domowym:roll: zawstydzenie:oops: Quote
pusia2405 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Dziękujemy;)! To jeszcze parę mordek:lol:: Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 wpadam z rewizytą ;) [quote name='pusia2405'] http://img241.imageshack.us/img241/1448/dsc00772wq3.jpg http://img247.imageshack.us/img247/4397/dsc00773th1.jpg mała chyba średnio jest zadowolona z tekiego przebrania :evil_lol: "co ta okropna pańcia mi na głowe założyła:mad:? " ;) Quote
pusia2405 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Agappe napisał(a):wpadam z rewizytą ;) mała chyba średnio jest zadowolona z tekiego przebrania :evil_lol: "co ta okropna pańcia mi na głowe założyła:mad:? " ;) Witamy serdecznie:multi:! To nie jest mała, tylko mały:p. Ale zadowolony rzeczywiście raczej nie był;). Quote
pusia2405 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 A my właśnie wróciliśmy z długiego - 2,5 godzinnego spaceru w deszczu:cool3:, ale całkiem się udał:roll:. Trochę najadłam się strachu jak w pewnym momencie zaczęły biec w naszą stronę dwa (piękne:loveu:) owczarki niemieckie niesamowicie ujadając. Za nimi pani z panem z następnymi dwoma na smyczy:razz:. Zamurowało mnie i stanęłam lekko przerażona, ponieważ te psy kompletnie nie słuchały się swoich właścicieli. Jakby dopadły Kropka, to zostałaby po nim miazga:shake:. Nie znam ludzi, nie znam psów i co robić...? Ludzie zobaczyli moje lekkie przerażenie w oczach i krzyczą do mnie: proszę się nie bać, one są tylko takie hałaśliwe:-o. Na szczęście w końcu odbiegły, ale wcale nie jestem tego taka pewna, czy one rzeczywiście są tylko takie głośne:cool3:. Muszę dodać, że uwielbiam tą rasę, ale ta sytuacja z lekka mnie zestresowała. Spotkaliśmy też na spacerze przepiękne dwa wyżły węgierskie:loveu: i straaasznie spasionego beagla, który kompletnie nie słuchał się i uciekał przed pańcią:lol:. Jednym słowem, nie tylko my chodzimy na długie spacerki na łąki w trakcie deszczu;). Quote
taxelina Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 jak to bywa.. wlasciciel psa musi wyjsc nawet jak leje :P Quote
pusia2405 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Hmm, dlaczego nas mało kto odwiedza:placz:. Wszyscy nas olali:mad:. Jak nie to nie...:-( Ja zawijam się i nie będzie mnie do końca sierpnia. Jadę do Rudej i reszty stada:multi:. Może przywiozę jakieś fotki, ale jak się wypieliście na nas, to nie wiem czy wam pokażę:eviltong:. Trzymajcie kciuki za naszą podróż, żeby nam Kropek samochodu nie zdemolował na promie, albo co gorsze zawału serca nie dostał:cool3:. Quote
*zaba* Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no to ciekawe ja Ruda bedzie wygladala?? Baryleczka?? Szczesliwej drogi. Ale tu to juz lekkie przegiecie :D http://img80.imageshack.us/img80/25/dsc00769qi7.jpg Quote
Aaliyah1981 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 AngelsDream napisał(a):Szczęśliwej i bezpiecznej! dokladnie dokladnie spokojnej drogi zyczymy wracajcie do nas cali i zdrowi i oczywiscie w kaplecie :multi: Quote
Apbt_sól Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Asia co tam jak uda i reszta rodzinki ? :razz: droga mam nadzieje ze wporzadku? Quote
Aaliyah1981 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 kurcze ciekawe o u nich ??oj niech juz wracaja :cool3: Quote
pusia2405 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Apbt_sól napisał(a):Szcześliwej drogi kochani !!! :) AngelsDream napisał(a):Szczęśliwej i bezpiecznej! *zaba* napisał(a):no to ciekawe ja Ruda bedzie wygladala?? Baryleczka?? Szczesliwej drogi. Ale tu to juz lekkie przegiecie :D http://img80.imageshack.us/img80/25/dsc00769qi7.jpg Dziękuję wam za życzenia. Aaliyah1981 napisał(a):dokladnie dokladnie spokojnej drogi zyczymy wracajcie do nas cali i zdrowi i oczywiscie w kaplecie :multi: No i wróciliśmy w kąplecie;). Apbt_sól napisał(a):Asia co tam jak uda i reszta rodzinki ? :razz: droga mam nadzieje ze wporzadku? Droga była całkiem całkiem... deer_1987 napisał(a):odkurzamy galerie? Ja ci dam:mad:! Aaliyah1981 napisał(a):kurcze ciekawe o u nich ??oj niech juz wracaja :cool3: Wróciliśmy:cool3:! Wczoraj zajechaliśmy na miejsce. Nie obyło się bez przygód przed drogą powrotną. W nocy przed wyjazdem z Polski szukaliśmy nocnych wetów na poprawę paszportu Rudej:razz:. Ech, ile ja się najadłam nerwów...Teraz jesteśmy wszyscy padnięci. Na razie wpadłam na dogo na chwilkę, bo mam sporo spraw do załatwienia. Ja już to wszystko ogarnę, to wstawię parę fotek:p, chociaż kiepskiej jakości są:angryy:. I obiecuję, że nadrobię zaległości na innych galeryjkach:lol:. Quote
Aaliyah1981 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 huraaaaaaaaaaaaaa :multi: super ,ze jestescie juz z nami i to w kaplecie cali i zdrowi :loveu: to ja czekam na relacje fotograficzne i nie tylko :evil_lol: ps. chyba znalezlismy dom gdzie zaakceptowali wlasiciecie franka (co tam ,ze tyle czasu szukalismy bez skutku:roll:) Quote
Recommended Posts