Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila napisał(a):
Jej,takie zimno a jemu sie plywac zachcialo? :crazyeye:Podziwiam :cool3:
A kotek w kosciele super :loveu:

Kropek uwielbia morze:loveu:. Jak poczuje jego zapach, to nie ma mocnych, robi się pies pociągowy:lol:.
Kotek w kościele, dosłownie oprowadzał zwiedzających:roll:.

Aaliyah1981 napisał(a):
hejka kochane wkoncu udalo mi sie wejsc na dogo i juz nadrabiam zaleglosci ogladam foteczki :evil_lol:

Uuu, to miałaś problemy z zalogowaniem:razz:?

Apbt_sól napisał(a):
ale super Fotki!!!!!

Asia co tam? gdzie sie podziewacie? :razz:

Dzięki:p.
U nas pogoda ohydna wręcz:shake:. W gości przyjechał do nas brat TZ i szwędaliśmy się troszkę w tę dżdżystą angielską pogodę:evil_lol:.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam nocne marki;).

Asia & Ginger napisał(a):
http://img174.imageshack.us/img174/3208/dsc00519yq0.jpg
Ale pływak świetny. :cool3: :loveu:
Taka mała czarna kropeczka na wielkim morzu. :cool3: ;)

A pomyśleć, że jeszcze 1,5 roku temu bał się zamoczyć łapę w kałuży:lol:.

AngelsDream napisał(a):
Ja bym zawału dostała, jakby Baaj tak odpłynął.

Hehe, ja przyzwyczajona jestem, ponieważ moje wszystkie psy kochają wodę i pływanie. Teraz przyszedł czas na nauczenie Rudzi miłości do sportów wodnych, co obawiam sie może nie być łatwe:shake:.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Nie no Baaj też lubi pływać, ale taki dystans...

Jak tylko reaguje na przywołanie, to niech sobie pływa. Psy są świetnymi pływakami...
No, ale wiadomo, póki szczeniak mu siedzi w głowie, to musisz uważać;).

Posted

AngelsDream napisał(a):
Przywołanie ma 9/10.

Poza tym raz mi się w wodzie zachwiał. Myślałam, że na zawał zejdę, więc teraz pływa na długiej lince... Chyba, że płytko jest.

Co to znaczy zachwiał:roll:? Rozumiem, że przez moment zapomniał, że pływa?
Masz rację, długa linka dopóki nie będziesz pewna, że chłopak dorósł do samodzielnego pływania. Chyba, że w ogóle nadwrażliwa jesteś na punkcie wody, to zawsze długa linka, cobyś na zawał na prawdę nie zeszła;).

Posted

Dokładnie wyglądało to tak, że nagle pół psa [lewe] było pod wodą aż do ucha... Widok nie był miły i jakoś od tej pory wolę mieć linkę. Podrośnie na tyle, że będę pewna jego siły, to odpuszczę. Na szczęście aż tak histeryczna nie jestem, a on wtedy miał z 3 i pół miesiąca.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Dokładnie wyglądało to tak, że nagle pół psa [lewe] było pod wodą aż do ucha... Widok nie był miły i jakoś od tej pory wolę mieć linkę. Podrośnie na tyle, że będę pewna jego siły, to odpuszczę. Na szczęście aż tak histeryczna nie jestem, a on wtedy miał z 3 i pół miesiąca.

Jeśli sam wtedy się nie przestraszył i nie ma awersji do wody, to będzie z niego pływak pierwsza klasa:lol:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
W sierpniu do Polski po Rudosławę jedziemy:loveu: i przy okazji wakacje zaliczamy;).

oj to macie super wakacje w polsce :loveu: no i rudzia juz bedzie z wami to sie chlopak ucieszy juz nie bedzie taki samotny :cool3:

Posted

Na str. 24 Kropek zaczął kopać z nudów dołek na plaży. Więc teraz kopania ciąg dalszy:lol::

Patrzą się czy nie:cool1:.

Nie, no to kopię dalej...

Może coś ciekawego znajdę:roll:?

Ech, wrzucę jednak do dziury kamyczek:p.

Plażowy wróg Kropka nr 1:evil_lol:.

Posted

[quote name='pusia2405']Kropek też po kąpieli wodnej kocha kąpiel piaskową:evil_lol:.[/quote]
Gingerka też zawsze musi się umorusać po kąpieli. A jak chętnie wtedy na kocyk wskakuje. :mad: :evil_lol:

[URL]http://img297.imageshack.us/img297/269/dsc00724yk4.jpg[/URL]
Kropek widzę jakieś wykopaliska prowadzi na plaży. Może bursztynów szuka? :cool3: