pusia2405 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 kamila-dog napisał(a):Ah ci tz'ci :mad: Ano życie tylko komplikują:lol:. Quote
Aaliyah1981 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 kamila-dog napisał(a):Ale £6 za 250 wizytowek to chyba nie tak duzo :roll: A w pl nie wiem czy takie uslugi sa tanie-no chyba ze po znajomosci ;) matko ja przeczytalam 60 £ a nie 6 :crazyeye: nie no pewnie 6 £ to bardzo tanio :p Quote
Aaliyah1981 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 no piekne foto ojjjjjjjjj :loveu: widac ,ze mu tak dobrze :loveu: http://img179.imageshack.us/img179/1530/dsc00466qg3.jpg a co to jest to Swindon dog show:oops:???? bo ja nie wiem Quote
pusia2405 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Aali, na nodze pańci zawsze mu dobrze:lol:. To jest taki miś koala. Swindon dog show, to jest taka wystawa psów nierasowych (tzn. tych bez papierów, bo takich jak Kropek to tutaj nie ma za wiele:evil_lol:) w Swindon (naszym mieście). Różne konkurencje od szczeniaka po seniora, najpiękniejsza panienka, najprzystojnieszy pan, najlepszy pies do pubu, konkurencja na posłuszeństwo i takie tam głupoty:lol:. Szczerze mówiąc nie była za bardzo rozpropagowana i zupełnie przypadkiem wpadłam na to w necie:razz:. Quote
AngelsDream Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ciekawa sprawa! Szkoda, że u nas takich nie ma. Quote
pusia2405 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 AngelsDream napisał(a):Ciekawa sprawa! Szkoda, że u nas takich nie ma. W naszym mieście głównym organizatorem tej imprezy jest jedna z większych lecznic weterynaryjnych pod patronatem RSPCA. I mam wrażenie, że odbywa się ona już od wielu lat... Quote
Aaliyah1981 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 pusia2405 napisał(a):W naszym mieście głównym organizatorem tej imprezy jest jedna z większych lecznic weterynaryjnych pod patronatem RCPSA. I mam wrażenie, że odbywa się ona już od wielu lat... no prosze nawet nie wiedzialam ,ze cos takiego jest :roll: cioteczko a moze ty masz misia koale :eviltong: tylko o tym nie wiesz :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):cioteczko a moze ty masz misia koale :eviltong: tylko o tym nie wiesz :evil_lol: A to nie wykluczone jest;). Quote
Aaliyah1981 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 pusia2405 napisał(a):A to nie wykluczone jest;). hihi no wiesz ja kiedys slyszalam o jakims facecie z rosji co kupil kaukaza szczeniaka a okazalo sie ,ze to niedzwiadek :crazyeye: wiec wiesz .....ja bym sie kropkowi zaczela baczniej przygladac :eviltong: Quote
karjo2 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pusia, cudne te fotki, a szczegolnie wodno-jachtowe, az sie zatesknilo za wakacjami :razz: No i koniecznie psiury na wystawe bierzcie, sporo sie takich organizuje, fajny sposob na spedzenie dnia w psim towarzystwie i poznanie ludzi. Trzymam kciuki za rozwoj firmy, niech Ci pety drzwiamy i oknamy wala! Quote
pusia2405 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):hihi no wiesz ja kiedys slyszalam o jakims facecie z rosji co kupil kaukaza szczeniaka a okazalo sie ,ze to niedzwiadek :crazyeye: wiec wiesz .....ja bym sie kropkowi zaczela baczniej przygladac :eviltong: Hihi, my od początku mamy wątpliwości, czy Kropek aby to na pewno pies:evil_lol:. karjo2 napisał(a):Pusia, cudne te fotki, a szczegolnie wodno-jachtowe, az sie zatesknilo za wakacjami :razz: No i koniecznie psiury na wystawe bierzcie, sporo sie takich organizuje, fajny sposob na spedzenie dnia w psim towarzystwie i poznanie ludzi. Trzymam kciuki za rozwoj firmy, niech Ci pety drzwiamy i oknamy wala! Dzięki, ja też lubie wodno-jachtowe foteczki, tym bardziej, że my lubimy sobie pożeglować;). Wystawa to dla mnie już teraz obowiązek będzie:lol:. A te pety coś nie chcą na razie przyjść do mnie:-(. Wczoraj na spacerze spotkaliśmy z Kropkiem dwie kobity (młoda i starsza) z ferajną psów. Ze trzy szczeniaczki-młodziutkie bardzo i reszta dorosłe. Nie mogły nad nimi zapanować, jeden bez smyczy agresor (niby nie duży, no ale co z tego:razz:) rwał się do Kropiego. I tutaj mój pies o dziwo zachował się jak przystało na dojrzałego, opanowanego psa:loveu:. Nie wiem, kto daje im pod opiekę swoje ****ki:shake:. Mają pewnie małe stawki i biorą ile się da na jeden spacer... Quote
Asia & Ginger Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Przychodzę z rewizytą. :multi: Jeszcze nie przejrzałam całej galerii, ale z czasem nadrobimy zaległości. ;) http://img390.imageshack.us/img390/8647/dsc00188mj7.jpg Jaka minka Kropka. :evil_lol: http://img255.imageshack.us/img255/271/dsc02596ds6.jpg Rudzia prawie jak pies faraona. Uwielbiam rude psy. :loveu: :loveu: :loveu: Fajne ma ucholki. :cool3: Dobrze wyczytłam, że chcesz być petsitterem? :cool3: Quote
AngelsDream Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie wiem, kto daje im pod opiekę swoje ****ki. Mają pewnie małe stawki i biorą ile się da na jeden spacer... Chociaż w tym zawodzie mogłoby być normalnie... Skąd cenzura na słowo: pies? Quote
pusia2405 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Przychodzę z rewizytą. Jeszcze nie przejrzałam całej galerii, ale z czasem nadrobimy zaległości. http://img390.imageshack.us/img390/8647/dsc00188mj7.jpg Jaka minka Kropka. http://img255.imageshack.us/img255/271/dsc02596ds6.jpg Rudzia prawie jak pies faraona. Uwielbiam rude psy. :loveu: Fajne ma ucholki. :cool3: Dobrze wyczytłam, że chcesz być petsitterem? :cool3: Zapraszamy serdecznie;) No właśnie, tak też Rudzia była przedstawiona w ogłoszeniu, jak jej szukaliśmy domu, ale nikt tego nie docenił:-(, więc została z nami:loveu:. Dobrze doczytałaś, coś w rodzaju petsittera z poradami behawioralnymi:roll:. AngelsDream napisał(a):Chociaż w tym zawodzie mogłoby być normalnie... Skąd cenzura na słowo: pies? Sama nie wiem:razz:. Już dwa razy poprawiałam a i tak mi się gwiazdki potem pokazują:lol:. Quote
Aaliyah1981 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 AngelsDream napisał(a):Chociaż w tym zawodzie mogłoby być normalnie... Skąd cenzura na słowo: pies? haha dobre ale to sie chyba automatycznie robi :eviltong: hihi pusia moze ludziska jeszcze malo przekonai do takich opiekunek ale wiesz ja jestem dobrej mysli ,ze sie uda Quote
pusia2405 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):pusia moze ludziska jeszcze malo przekonai do takich opiekunek ale wiesz ja jestem dobrej mysli ,ze sie uda Ja też staram sie myśleć pozytywnie, ale chyba na tej mojej "wsi" to chyba potrzebuję troszkę więcej czasu niż w Londynie, więc muszę działać na dwa fronty...ech. Quote
pusia2405 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 AngelsDream napisał(a):My trzymamy mocno kciuki ^^ Przydadzą się;) Quote
pusia2405 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 U nas pogoda od jakiegoś czasu nie sprzyja foceniu:razz:. Także nie dosyć, że sprzęt be, to jeszcze pogoda be:placz:. Ale i tak coś tam popstrykaliśmy. Dla zainteresowanych kawałek Bristolu: Kropek ma dość zwiedzania nagrobków:roll:: Quote
pusia2405 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Kościelny nadzorca:cool1:: Ciekawe, jak długo ten dom jeszcze postoi:cool3:: Sorrki, ale nie wytrzymałem:lol:: Quote
pusia2405 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Wizyta w Weymouth: Zimno, wiatr, ale biegniemy do morza... Kropek płynie w siną dal... postanowił jednak wrócić, uff. Quote
Kamila Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jej,takie zimno a jemu sie plywac zachcialo? :crazyeye:Podziwiam :cool3: A kotek w kosciele super :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hejka kochane wkoncu udalo mi sie wejsc na dogo i juz nadrabiam zaleglosci ogladam foteczki :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ale super Fotki!!!!! Asia co tam? gdzie sie podziewacie? :razz: Quote
Recommended Posts