Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ale £6 za 250 wizytowek to chyba nie tak duzo :roll: A w pl nie wiem czy takie uslugi sa tanie-no chyba ze po znajomosci ;)

matko ja przeczytalam 60 £ a nie 6 :crazyeye:

nie no pewnie 6 £ to bardzo tanio :p

Posted

Aali, na nodze pańci zawsze mu dobrze:lol:. To jest taki miś koala.

Swindon dog show, to jest taka wystawa psów nierasowych (tzn. tych bez papierów, bo takich jak Kropek to tutaj nie ma za wiele:evil_lol:) w Swindon (naszym mieście). Różne konkurencje od szczeniaka po seniora, najpiękniejsza panienka, najprzystojnieszy pan, najlepszy pies do pubu, konkurencja na posłuszeństwo i takie tam głupoty:lol:. Szczerze mówiąc nie była za bardzo rozpropagowana i zupełnie przypadkiem wpadłam na to w necie:razz:.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Ciekawa sprawa! Szkoda, że u nas takich nie ma.

W naszym mieście głównym organizatorem tej imprezy jest jedna z większych lecznic weterynaryjnych pod patronatem RSPCA. I mam wrażenie, że odbywa się ona już od wielu lat...

Posted

pusia2405 napisał(a):
W naszym mieście głównym organizatorem tej imprezy jest jedna z większych lecznic weterynaryjnych pod patronatem RCPSA. I mam wrażenie, że odbywa się ona już od wielu lat...

no prosze nawet nie wiedzialam ,ze cos takiego jest :roll:

cioteczko a moze ty masz misia koale :eviltong: tylko o tym nie wiesz :evil_lol:

Posted

pusia2405 napisał(a):
A to nie wykluczone jest;).

hihi no wiesz ja kiedys slyszalam o jakims facecie z rosji co kupil kaukaza szczeniaka a okazalo sie ,ze to niedzwiadek :crazyeye: wiec wiesz .....ja bym sie kropkowi zaczela baczniej przygladac :eviltong:

Posted

Pusia, cudne te fotki, a szczegolnie wodno-jachtowe, az sie zatesknilo za wakacjami :razz:
No i koniecznie psiury na wystawe bierzcie, sporo sie takich organizuje, fajny sposob na spedzenie dnia w psim towarzystwie i poznanie ludzi.
Trzymam kciuki za rozwoj firmy, niech Ci pety drzwiamy i oknamy wala!

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
hihi no wiesz ja kiedys slyszalam o jakims facecie z rosji co kupil kaukaza szczeniaka a okazalo sie ,ze to niedzwiadek :crazyeye: wiec wiesz .....ja bym sie kropkowi zaczela baczniej przygladac :eviltong:

Hihi, my od początku mamy wątpliwości, czy Kropek aby to na pewno pies:evil_lol:.

karjo2 napisał(a):
Pusia, cudne te fotki, a szczegolnie wodno-jachtowe, az sie zatesknilo za wakacjami :razz:
No i koniecznie psiury na wystawe bierzcie, sporo sie takich organizuje, fajny sposob na spedzenie dnia w psim towarzystwie i poznanie ludzi.
Trzymam kciuki za rozwoj firmy, niech Ci pety drzwiamy i oknamy wala!

Dzięki, ja też lubie wodno-jachtowe foteczki, tym bardziej, że my lubimy sobie pożeglować;).
Wystawa to dla mnie już teraz obowiązek będzie:lol:.

A te pety coś nie chcą na razie przyjść do mnie:-(. Wczoraj na spacerze spotkaliśmy z Kropkiem dwie kobity (młoda i starsza) z ferajną psów. Ze trzy szczeniaczki-młodziutkie bardzo i reszta dorosłe. Nie mogły nad nimi zapanować, jeden bez smyczy agresor (niby nie duży, no ale co z tego:razz:) rwał się do Kropiego. I tutaj mój pies o dziwo zachował się jak przystało na dojrzałego, opanowanego psa:loveu:. Nie wiem, kto daje im pod opiekę swoje ****ki:shake:. Mają pewnie małe stawki i biorą ile się da na jeden spacer...

Posted

Przychodzę z rewizytą. :multi:
Jeszcze nie przejrzałam całej galerii, ale z czasem nadrobimy zaległości. ;)

http://img390.imageshack.us/img390/8647/dsc00188mj7.jpg
Jaka minka Kropka. :evil_lol:

http://img255.imageshack.us/img255/271/dsc02596ds6.jpg
Rudzia prawie jak pies faraona. Uwielbiam rude psy. :loveu: :loveu: :loveu:
Fajne ma ucholki. :cool3:

Dobrze wyczytłam, że chcesz być petsitterem? :cool3:

Posted

Nie wiem, kto daje im pod opiekę swoje ****ki. Mają pewnie małe stawki i biorą ile się da na jeden spacer...

Chociaż w tym zawodzie mogłoby być normalnie... Skąd cenzura na słowo: pies?

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Przychodzę z rewizytą.
Jeszcze nie przejrzałam całej galerii, ale z czasem nadrobimy zaległości.

http://img390.imageshack.us/img390/8647/dsc00188mj7.jpg
Jaka minka Kropka.

http://img255.imageshack.us/img255/271/dsc02596ds6.jpg
Rudzia prawie jak pies faraona. Uwielbiam rude psy. :loveu:
Fajne ma ucholki. :cool3:

Dobrze wyczytłam, że chcesz być petsitterem? :cool3:

Zapraszamy serdecznie;)
No właśnie, tak też Rudzia była przedstawiona w ogłoszeniu, jak jej szukaliśmy domu, ale nikt tego nie docenił:-(, więc została z nami:loveu:.

Dobrze doczytałaś, coś w rodzaju petsittera z poradami behawioralnymi:roll:.

AngelsDream napisał(a):

Sama nie wiem:razz:. Już dwa razy poprawiałam a i tak mi się gwiazdki potem pokazują:lol:.

Posted

AngelsDream napisał(a):

haha dobre ale to sie chyba automatycznie robi :eviltong: hihi

pusia moze ludziska jeszcze malo przekonai do takich opiekunek ale wiesz ja jestem dobrej mysli ,ze sie uda

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
pusia moze ludziska jeszcze malo przekonai do takich opiekunek ale wiesz ja jestem dobrej mysli ,ze sie uda

Ja też staram sie myśleć pozytywnie, ale chyba na tej mojej "wsi" to chyba potrzebuję troszkę więcej czasu niż w Londynie, więc muszę działać na dwa fronty...ech.

Posted

U nas pogoda od jakiegoś czasu nie sprzyja foceniu:razz:. Także nie dosyć, że sprzęt be, to jeszcze pogoda be:placz:.

Ale i tak coś tam popstrykaliśmy.

Dla zainteresowanych kawałek Bristolu:

Kropek ma dość zwiedzania nagrobków:roll::