pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Podglądałaś:eviltong:. Z tym językiem to rzeczywiście już zauważyłam, że lepiej pominąć:lol:. Planuje zupełnie nowe napisać może w przyszłym tygodniu;). Teraz niestety jestem zupełnie czym innym zajęta, co też mi daje jakieś pieniążki:cool3:. Jak możesz, to rzeczywiście mi pokaż swoje. Pościągam trochę:evil_lol:. Quote
Kamila Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Oczywiscie ze podgladalam :eviltong: http://www.gumtree.com/london/61/25251661.html Quote
pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Ogłoszenie masz odjazdowe! Dzięki wielkie, na pewno skorzystam... :roll:. :sweetCyb: Stawiam drinka:drink1:! Quote
Aaliyah1981 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='pusia2405']Ogłoszenie masz odjazdowe! Dzięki wielkie, na pewno skorzystam... :roll:. :sweetCyb: Stawiam drinka:drink1:![/quote] no bomba :cool3: kurcze jak kiedys bede musiala zostawic Franka to chyba pozrzuce ciotce Kamili :eviltong:. Pusia ja tez mam z jezykiem blokade jesli chodzi o mowienie :oops: Quote
Kamila Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='pusia2405']Ogłoszenie masz odjazdowe! Dzięki wielkie, na pewno skorzystam... :roll:. :sweetCyb: Stawiam drinka:drink1:![/quote] Dziekuje :multi: [quote name='Aaliyah1981']no bomba :cool3: kurcze jak kiedys bede musiala zostawic Franka to chyba pozrzuce ciotce Kamili :eviltong:. Pusia ja tez mam z jezykiem blokade jesli chodzi o mowienie :oops:[/quote] Kazdy ma na poczatku blokade,to chyba normalne :lol: Najwazniejsze to sie odblokowac ;) A Franka przyjme z otwartymi rekami :multi: Quote
pusia2405 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Ja też to żywe sreberko przyjęłabym z otwartymi rękami:lol:! No dobra, dzisiaj następna porcja fotann: Dwie pokraki:lol: Mój TZ wie kiedy zrobić zdjęcie:cool3:. Ja w panice szukam woreczka:roll: w torbie. Już mi lekko:evil_lol: Kaczki Marsz synchroniczny (zwróćcie uwagę na nasze kończyny:diabloti:) Uff, wreszcie idzie podobno ładna pogoda:multi:. Quote
Aaliyah1981 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 kochane cioteczki :calus: to my was trzymamy za slowo ;) fotki swietne a ta juz mnie rozbawia do lez :evil_lol: http://img49.imageshack.us/img49/6451/dsc00439tg2.jpg no prosze i cioteczka pusia na foteczkach sie zalapala czyli mamy wszystkich juz w kaplecie :multi: Quote
pusia2405 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Aaliyah1981'] no prosze i cioteczka pusia na foteczkach sie zalapala czyli mamy wszystkich juz w kaplecie :multi:[/quote] Ano załapała się, załapała:razz: i chyba wszystkich wystraszyła:cool3:, bo nikt do nas dzisiaj nie zagląda:shake:. Quote
Kamila Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja zagladam ;) Te fotki to tam od was czy tez nad morzem? :lol: Bardzo tam ladnie :lol: Quote
pusia2405 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Niestety nad morzem. U nas nuda... zielono i zielono... brakuje mi pomysłow na coś oryginalnego, a do tego Kropek niknie w trawie i ciężko zdjęcie zrobić:cool3:. Quote
Kamila Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja bym chciala taka nude :lol: Nie lubie miast,chetnie sie na wioske przeprowadze jak tylko bedzie taka okazja :cool3: Quote
pusia2405 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Ja też się lepiej czuję poza dużym miastem, ale z nadmorskim widokiem zawsze by było przyjemniej:lol:. Quote
Kamila Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='pusia2405']Ja też się lepiej czuję poza dużym miastem, ale z nadmorskim widokiem zawsze by było przyjemniej:lol:.[/quote] No to napewno...:lol: Ale sie teraz rozmazylam ahhhh :oops: Quote
Aaliyah1981 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='pusia2405']Ano załapała się, załapała:razz: i chyba wszystkich wystraszyła:cool3:, bo nikt do nas dzisiaj nie zagląda:shake:.[/quote] cioteczko no wiesz co jak mozesz tak pisac :eviltong: my sie mailysmy wystraszyc my :evil_lol: ale kogo ja nikog na fotkce strasznego nie widze :loveu: Quote
pusia2405 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Aaliyah1981']cioteczko no wiesz co jak mozesz tak pisac :eviltong: my sie mailysmy wystraszyc my :evil_lol: ale kogo ja nikog na fotkce strasznego nie widze :loveu: Aali, bo wy z Kamila-dog jesteście twarde, reszta wymiękła:diabloti:. No, wreszcie wkleiłam na gumtree nowe ogłoszenie:razz:. Ciekawe, czy będzie jakiś odzew:cool3:: http://swindon.gumtree.com/cgi-bin/show_posting.pl?posting_id=25406791 Co sądzicie o nim? Jeszcze raz Ci dziękuje Kamila za linka:loveu:, dzięi temu troszkę kopa dostałam do działania w tym kierunku... A to jest moje niepowtarzalne logo:lol:: "] Jeszcze tylko nr telefonu muszę dodać, wydrukować i na spacerze rozdawać;) Quote
Kamila Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Pusia-ogloszenie jest super :loveu: Od razu lepiej ;) Ale ta ulotke to ja bym zmienila :oops: Nie kumam tego tekstu no i jakos tak malo zachecajaco to wyglada.Natomiast moge ci podac linka do www gdzie mozesz sobie zamowic wizytuwki za Okolo £6 za 250 sztuk :cool3: Quote
pusia2405 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 hehe, ta ulotka to taka moja zabawa:oops:. Szczerze mówiąc to by chyba pochłonęła zbyt dużo atramentu:roll:. Tekst rzeczywiście zdecydowanie do poprawy! dzięki za komentarz;)! Jeżeli chodzi o ulotki, mam zamiar zrobić sobie takowe jak będę w Polsce a na razie sama coś tam wydrukuję a'la ulotka... Jak by co to zgłoszę się po tego linka! Quote
Aaliyah1981 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='pusia2405']Aali, bo wy z Kamila-dog jesteście twarde, reszta wymiękła:diabloti:. No, wreszcie wkleiłam na gumtree nowe ogłoszenie:razz:. Ciekawe, czy będzie jakiś odzew:cool3:: http://swindon.gumtree.com/cgi-bin/show_posting.pl?posting_id=25406791 Co sądzicie o nim? Jeszcze raz Ci dziękuje Kamila za linka:loveu:, dzięi temu troszkę kopa dostałam do działania w tym kierunku... A to jest moje niepowtarzalne logo:lol:: "] Jeszcze tylko nr telefonu muszę dodać, wydrukować i na spacerze rozdawać;) no no widzialam ogloszenie clakiem fajnie to wyszlo ..a moze w Polsce zrobic te wizytowki taniej wyjdzie albo samemu :cool3: Quote
Kamila Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ale £6 za 250 wizytowek to chyba nie tak duzo :roll: A w pl nie wiem czy takie uslugi sa tanie-no chyba ze po znajomosci ;) Quote
pusia2405 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Właśnie stworzyłam sobie na zwykłym papierze:razz:, a że w sierpniu jadę do Polski i póki co tam mi się bardziej opłaca, to zrobię sobie fachowe w naszym kochanym kraju;). Quote
pusia2405 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Dzisiaj byliśmy na Swindon dog show. Było sporo konkurencji i chętnych. My niestety nie zgłosiliśmy Kropka:-(. Musieliśmy zbyt szybko wracać. Ale następnym razem zgłosimy i Rudą i Kropiego:lol:. Sama impreza wydaje mi się, że organizacyjnie na dość miernym poziomie, ale tu chodzi tylko o zabawę;). Chociaż patrząc na zacięcie niektórych ludzi i przygotowania jak do wystawy międzynarodowej to zaczęłam się aż zastanawiać, czy wygrana w tym konkursie nie jest aby jakimś prestiżem:cool3:. Żeby się coś działo wstawię parę fotek (szybko musieliśmy się zwijać, więc zrobiłam tylko parę): Taki staruszek też przyszedł;): Quote
Kamila Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ta czilka booooska :loveu::loveu::loveu: Czemu sie tak szybko musieliscie zmywac? :mad: Quote
pusia2405 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 kamila-dog napisał(a):Ta czilka booooska :loveu::loveu::loveu: Czemu sie tak szybko musieliscie zmywac? :mad: Sporo było ślicznych psiaków. Niestety TZ musiał iść do pracy:razz:... Quote
Recommended Posts