pusia2405 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Kolejna wyprawa na wybrzeże! Pierwsze chwile na plaży, zobaczcie jaki jestem szczęśliwy:lol:: "] To jest to, co Kroposławowie lubią najbardziej:roll:: Quote
Kamila Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Pusia ja tez chce nad taka plaze :placz: Jak ci moge cos poradzic-staraj sie robic foty 'na kleczaco' a nie od gory :oops: Bedzie lepszy efekt. Ja wlasnie wrocilam ze spacerku i jak obrobie fotki to wstawie :p Quote
pusia2405 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='kamila-dog']Pusia ja tez chce nad taka plaze :placz: Jak ci moge cos poradzic-staraj sie robic foty 'na kleczaco' a nie od gory :oops: Bedzie lepszy efekt. Ja wlasnie wrocilam ze spacerku i jak obrobie fotki to wstawie :p Daleko nie masz:cool3:! My zapierdzielamy około 1,5 do 2 godzinek samochodem:razz:. Zdjęcia te pierwsze były robione na siedzącą. Ja po prostu powinnam się położyć do tego mikro pieska:evil_lol:. Następne rzeczywiście robiłam na stojaka, ale leżenie na mokrych kamyczkach coś mi nie przypadło do gustu... Czekam na twoje artystyczne fotki;) Quote
Aaliyah1981 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='pusia2405']Daleko nie masz:cool3:! My zapierdzielamy około 1,5 do 2 godzinek samochodem:razz:. Zdjęcia te pierwsze były robione na siedzącą. Ja po prostu powinnam się położyć do tego mikro pieska:evil_lol:. Następne rzeczywiście robiłam na stojaka, ale leżenie na mokrych kamyczkach coś mi nie przypadło do gustu... Czekam na twoje artystyczne fotki;) no fajnie foteczki ale macie fajnie :cool3: haah ale kropek to chociaz w obiektywie jest a moje to na 50 fotek wychodza moze 5-6 reszta to sam ogon ucho lapa nie da sie tego diabla obfocic i juz :mad: to mi sie tak bardzo podoba tytul ''mniam mniam '';) Quote
*zaba* Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://img242.imageshack.us/img242/4990/dsc00365vt1.jpg http://img242.imageshack.us/img242/2990/dsc00366mq7.jpg http://img361.imageshack.us/img361/4516/dsc00367qf3.jpg http://img372.imageshack.us/img372/3164/dsc00368az0.jpg Prosze,jaki szczesliwy pies!!! Az milo popatrzec.Pysio cale w piachu,Super!!! Quote
Kamila Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 pusia2405 napisał(a):Daleko nie masz:cool3:! My zapierdzielamy około 1,5 do 2 godzinek samochodem:razz:. Zdjęcia te pierwsze były robione na siedzącą. Ja po prostu powinnam się położyć do tego mikro pieska:evil_lol:. Następne rzeczywiście robiłam na stojaka, ale leżenie na mokrych kamyczkach coś mi nie przypadło do gustu... Czekam na twoje artystyczne fotki;) No ja najblizej mam do Brighton ale nie mam samochodu :eviltong: A Lala niczym innym jak autem nie jezdzi :mad: Ja zaraz wstawie fotki rowniez mikro pieska :cool3: no ale fakt jak masz pod soba mokre kamyczki to nie jest lekko zrobic fote ;) Quote
AngelsDream Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ale śliczne wyszedł na tych plażowych fotach ^^ Quote
pusia2405 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 *zaba* napisał(a):Prosze,jaki szczesliwy pies!!! Az milo popatrzec.Pysio cale w piachu,Super!!! Aż warto ciągnąć się te mile, żeby zobaczyć psie szczęście;). kamila-dog napisał(a):No ja najblizej mam do Brighton ale nie mam samochodu :eviltong: A Lala niczym innym jak autem nie jezdzi :mad: Ja zaraz wstawie fotki rowniez mikro pieska :cool3: no ale fakt jak masz pod soba mokre kamyczki to nie jest lekko zrobic fote ;) Ooo, to Lala jak na Lalę przystało - wygodnicka:lol:. Zaraz lecę do ciebie! AngelsDream napisał(a):Ale śliczne wyszedł na tych plażowych fotach ^^ Bo on plażowy chłopak jest w pełnym tego słowa znaczeniu. uwielbia się opalać:roll:. Jak jest tylko słońce, biegnie do ogródka, wykłada swoje cielsko na słońcu i tak się opala. Po jakimś czasie robi mu się ciut za gorąco, idzie napić się wody, potem poleży 15 min. w cieniu i spowrotem na słońce:lol:. Quote
Aaliyah1981 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 pusia2405 napisał(a):Aż warto ciągnąć się te mile, żeby zobaczyć psie szczęście;). Ooo, to Lala jak na Lalę przystało - wygodnicka:lol:. Zaraz lecę do ciebie! Bo on plażowy chłopak jest w pełnym tego słowa znaczeniu. uwielbia się opalać:roll:. Jak jest tylko słońce, biegnie do ogródka, wykłada swoje cielsko na słońcu i tak się opala. Po jakimś czasie robi mu się ciut za gorąco, idzie napić się wody, potem poleży 15 min. w cieniu i spowrotem na słońce:lol:. aaaaaaaaaaaaa to juz wiadomo dlaczego on taki czarnulek ;) Quote
pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 U nas dzisiaj od rana pada, ciemno i nieprzyjemnie...Po porannym spacerze, zakupach, śniadanku siedzę z kawą i jeszcze się budzę:razz:. Nic mi się nie chce robić, więc wkleje następne fotki z angielskiego wybrzeża:roll:! Spotkanie z falami: Quote
Kamila Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 U nas tez pogoda fatalna :cool1: W nocy padalo a teraz mrzawka.A ja mam 3 psy ktore nie lubia deszczu plus o 2 godzinie przychodzi nastepny (dog) :cool3: ktory tez nie znosi wody :roll: Oj niech sie juz rozpogodzi :razz: Quote
pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Trochę krajobrazu:cool3:: Strajk Kropiszona:razz:: Quote
pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 :razz:[quote name='kamila-dog']U nas tez pogoda fatalna :cool1: W nocy padalo a teraz mrzawka.A ja mam 3 psy ktore nie lubia deszczu plus o 2 godzinie przychodzi nastepny (dog) :cool3: ktory tez nie znosi wody :roll: Oj niech sie juz rozpogodzi :razz: To tutejsze psy też nie lubią deszczu:cool3:? Dziwne, w sumie to biedne psiaki, większość roku deprecha z powodu pogody;). Najnowsze wiadomości z PL! Ruda niegrzeczna:shake: strasznie! Znowu chodzi z podbitym okiem:angryy:. Ręce opadają:flaming:. Quote
Kamila Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jak to z podbitym okiem? :-o Co sie stalo? Sliczne te widoczki :loveu: Quote
AngelsDream Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Baaj by się dał ogolić za taką plażę... Trzymamy kciuki za podbite oko. Quote
pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Kamila, bo ona to jest pies, który nie potrafi usiedzieć na miejscu (ADHD w 100%), do tego gania z pełną nienawiścią koty. A że my mamy w Polsce Kotkę, charakterem podobną do Rudej, to z tego wynikają nieprzyjemne sytuacje:shake:. Już raz dostała od Miśki centralnie w oko (nie zawsze upilnujeś towarzystwo). Prawie je straciła. Ale ładnie się zagoiło. Mała plamka została. Cierpiała niemiłosiernie i nic się nie nauczyła. Tylko teraz nie wiadomo od kogo dostała, bo nikt nie widział. A z Miśką podobno coraz lepiej się układa, więc możliwe, że jakiś obcy kot na dworze jej przyłożył:razz:. Taka to ta nasza Ruda. Wstyd będzie jak tu przyjedzie iść z nią na spacer:lol:. ciężka praca przede mną:cool3: Quote
pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='AngelsDream']Baaj by się dał ogolić za taką plażę... Trzymamy kciuki za podbite oko.[/quote] Ja też bym wszystko zrobiło, żeby mieszkać blisko morza;). Dziękuje za kciuki, ale proszę bardziej o kciuki za poukładanie się w łebku Rudej:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Dziękuje za kciuki, ale proszę bardziej o kciuki za poukładanie się w łebku Rudej Skoro to bardziej potrzebne, to za to trzymamy ^^ Quote
pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 A ja nie dziękuję, żeby nie zapeszać;). A wy tych kciuków to macie jednak sporo, doliczając jeszcze długoogoniaste:roll:. Quote
Kamila Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 No to bedziesz miala ciekawie ja Ruda przyjedzie :cool3: Na kiedy planowany przyjazd? Quote
pusia2405 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 W sierpniu po nią jedziemy:loveu:. Niedobre to takie, ale ja i tak strasznie za nią tęsknię;). Quote
Kamila Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='pusia2405']W sierpniu po nią jedziemy:loveu:. Niedobre to takie, ale ja i tak strasznie za nią tęsknię;).[/quote] Nie watpie :lol: Pusia-jeszcze ci zapomnialam napisac odnosnie twojego ogloszenia na gumtree: -daj tam wiecej info,jakies fotki i nie pisz na temat jezyka ;) ,wprawdzie faktycznie maly tam ruch w porownaniu z londynskim ale to zwiekszy twoje szanse,jak chcesz to ci pokaze moje ogloszenie i mozesz sie na nim wzorowac :lol: Quote
Recommended Posts