Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusia ja tez chce nad taka plaze :placz:
Jak ci moge cos poradzic-staraj sie robic foty 'na kleczaco' a nie od gory :oops: Bedzie lepszy efekt.

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku i jak obrobie fotki to wstawie :p

Posted

[quote name='kamila-dog']Pusia ja tez chce nad taka plaze :placz:
Jak ci moge cos poradzic-staraj sie robic foty 'na kleczaco' a nie od gory :oops: Bedzie lepszy efekt.

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku i jak obrobie fotki to wstawie :p

Daleko nie masz:cool3:! My zapierdzielamy około 1,5 do 2 godzinek samochodem:razz:.

Zdjęcia te pierwsze były robione na siedzącą. Ja po prostu powinnam się położyć do tego mikro pieska:evil_lol:.
Następne rzeczywiście robiłam na stojaka, ale leżenie na mokrych kamyczkach coś mi nie przypadło do gustu...

Czekam na twoje artystyczne fotki;)

Posted

[quote name='pusia2405']Daleko nie masz:cool3:! My zapierdzielamy około 1,5 do 2 godzinek samochodem:razz:.

Zdjęcia te pierwsze były robione na siedzącą. Ja po prostu powinnam się położyć do tego mikro pieska:evil_lol:.
Następne rzeczywiście robiłam na stojaka, ale leżenie na mokrych kamyczkach coś mi nie przypadło do gustu...

no fajnie foteczki ale macie fajnie :cool3: haah ale kropek to chociaz w obiektywie jest a moje to na 50 fotek wychodza moze 5-6 reszta to sam ogon ucho lapa nie da sie tego diabla obfocic i juz :mad:

to mi sie tak bardzo podoba tytul ''mniam mniam '';)

Posted

pusia2405 napisał(a):
Daleko nie masz:cool3:! My zapierdzielamy około 1,5 do 2 godzinek samochodem:razz:.

No ja najblizej mam do Brighton ale nie mam samochodu :eviltong: A Lala niczym innym jak autem nie jezdzi :mad:
Ja zaraz wstawie fotki rowniez mikro pieska :cool3: no ale fakt jak masz pod soba mokre kamyczki to nie jest lekko zrobic fote ;)

Posted

*zaba* napisał(a):
Prosze,jaki szczesliwy pies!!! Az milo popatrzec.Pysio cale w piachu,Super!!!

Aż warto ciągnąć się te mile, żeby zobaczyć psie szczęście;).

kamila-dog napisał(a):
No ja najblizej mam do Brighton ale nie mam samochodu :eviltong: A Lala niczym innym jak autem nie jezdzi :mad:
Ja zaraz wstawie fotki rowniez mikro pieska :cool3: no ale fakt jak masz pod soba mokre kamyczki to nie jest lekko zrobic fote ;)

Ooo, to Lala jak na Lalę przystało - wygodnicka:lol:.
Zaraz lecę do ciebie!

AngelsDream napisał(a):
Ale śliczne wyszedł na tych plażowych fotach ^^

Bo on plażowy chłopak jest w pełnym tego słowa znaczeniu. uwielbia się opalać:roll:. Jak jest tylko słońce, biegnie do ogródka, wykłada swoje cielsko na słońcu i tak się opala. Po jakimś czasie robi mu się ciut za gorąco, idzie napić się wody, potem poleży 15 min. w cieniu i spowrotem na słońce:lol:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Aż warto ciągnąć się te mile, żeby zobaczyć psie szczęście;).

Ooo, to Lala jak na Lalę przystało - wygodnicka:lol:.
Zaraz lecę do ciebie!

Bo on plażowy chłopak jest w pełnym tego słowa znaczeniu. uwielbia się opalać:roll:. Jak jest tylko słońce, biegnie do ogródka, wykłada swoje cielsko na słońcu i tak się opala. Po jakimś czasie robi mu się ciut za gorąco, idzie napić się wody, potem poleży 15 min. w cieniu i spowrotem na słońce:lol:.

aaaaaaaaaaaaa to juz wiadomo dlaczego on taki czarnulek ;)

Posted

U nas dzisiaj od rana pada, ciemno i nieprzyjemnie...Po porannym spacerze, zakupach, śniadanku siedzę z kawą i jeszcze się budzę:razz:. Nic mi się nie chce robić, więc wkleje następne fotki z angielskiego wybrzeża:roll:!

Spotkanie z falami:

Posted

U nas tez pogoda fatalna :cool1: W nocy padalo a teraz mrzawka.A ja mam 3 psy ktore nie lubia deszczu plus o 2 godzinie przychodzi nastepny (dog) :cool3: ktory tez nie znosi wody :roll: Oj niech sie juz rozpogodzi :razz:

Posted

:razz:[quote name='kamila-dog']U nas tez pogoda fatalna :cool1: W nocy padalo a teraz mrzawka.A ja mam 3 psy ktore nie lubia deszczu plus o 2 godzinie przychodzi nastepny (dog) :cool3: ktory tez nie znosi wody :roll: Oj niech sie juz rozpogodzi :razz:

To tutejsze psy też nie lubią deszczu:cool3:? Dziwne, w sumie to biedne psiaki, większość roku deprecha z powodu pogody;).

Najnowsze wiadomości z PL! Ruda niegrzeczna:shake: strasznie! Znowu chodzi z podbitym okiem:angryy:. Ręce opadają:flaming:.

Posted

Kamila, bo ona to jest pies, który nie potrafi usiedzieć na miejscu (ADHD w 100%), do tego gania z pełną nienawiścią koty. A że my mamy w Polsce Kotkę, charakterem podobną do Rudej, to z tego wynikają nieprzyjemne sytuacje:shake:. Już raz dostała od Miśki centralnie w oko (nie zawsze upilnujeś towarzystwo). Prawie je straciła. Ale ładnie się zagoiło. Mała plamka została. Cierpiała niemiłosiernie i nic się nie nauczyła.

Tylko teraz nie wiadomo od kogo dostała, bo nikt nie widział. A z Miśką podobno coraz lepiej się układa, więc możliwe, że jakiś obcy kot na dworze jej przyłożył:razz:.

Taka to ta nasza Ruda. Wstyd będzie jak tu przyjedzie iść z nią na spacer:lol:. ciężka praca przede mną:cool3:

Posted

[quote name='AngelsDream']Baaj by się dał ogolić za taką plażę...

Trzymamy kciuki za podbite oko.[/quote]

Ja też bym wszystko zrobiło, żeby mieszkać blisko morza;).

Dziękuje za kciuki, ale proszę bardziej o kciuki za poukładanie się w łebku Rudej:evil_lol:

Posted

[quote name='pusia2405']W sierpniu po nią jedziemy:loveu:. Niedobre to takie, ale ja i tak strasznie za nią tęsknię;).[/quote]

Nie watpie :lol:
Pusia-jeszcze ci zapomnialam napisac odnosnie twojego ogloszenia na gumtree:
-daj tam wiecej info,jakies fotki i nie pisz na temat jezyka ;) ,wprawdzie faktycznie maly tam ruch w porownaniu z londynskim ale to zwiekszy twoje szanse,jak chcesz to ci pokaze moje ogloszenie i mozesz sie na nim wzorowac :lol: