Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 8 months later...
  • 2 months later...
Posted

Nie bawię się dzisiaj na balu, więc przyplątałam się pożyczyć Wam szczęśliwego, zdrowego i z uśmiechem Nowego Roku. A ze swojej strony jako noworeczne postanowienie zobowiązuję się trochę tutaj poodkurzać (oczywiście pod warunkiem, że coś nowego mi nie wyskoczy).

Psiaki, szczególnie Rudzia, zestresowane.

Pozdrawiam Was gorąco!!

Posted

pusia2405 napisał(a):
Nie bawię się dzisiaj na balu, więc przyplątałam się pożyczyć Wam szczęśliwego, zdrowego i z uśmiechem Nowego Roku. A ze swojej strony jako noworeczne postanowienie zobowiązuję się trochę tutaj poodkurzać (oczywiście pod warunkiem, że coś nowego mi nie wyskoczy).
Psiaki, szczególnie Rudzia, zestresowane.
Pozdrawiam Was gorąco!!

Witaj, mam nadzieję, że dotrzymasz słowa:)

Wszystkiego Dobrego w Nowym 2012 Roku:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Obiecaj sobie i nam, że chociaz raz na tydzien tutaj zajrzysz i napiszesz nam, co u Was, wstawisz kilka foteczek:) Czy żądamy zbyt dużo?

pzdr.

Gdyby nie to, że mój TZ wiecznie blokuje kompa, to raczej nie żądacie zbyt dużo:shake:.

Posted

Mam do Was pytanie. Tak dawno nie udzielałam się tutaj, że jakaś pomroczność mnie dosięgnęła. Chciałabym zmienić temat bloga i nie wiem jak:oops:.

Poza tym wczoraj wyszedł Miśce z odbytu biały robal. Bee:shake:. Jestem przerażona. Boje się teraz, że to coś może mieć Justysia:razz:. Zrobiłam foty temu czemuś i idę z tym do weta. Kurcze, jest regularnie odrobaczana, jej stan fizyczny, wygląd sierści nie wskazywały na nic takiego... Zastanawiam się czy tasiemiec może być biały. Ona miała tasiemca jak była małym kociakiem, pewnie wyniosła z miotu.

Posted

Tak, tasiemiec może byc biały.
Jezeli ten robal jest obły - to moze byc glisda, a jezeli to cos jest zbudowane jakby z segmentów - to tasiemiec.
Może odrobaczałaś zbyt małą dawką...?
Wet na pewno na to coś zaradzi.Daj znac, co to bylo:)

pzdr.

Posted

Wet na podstawie zdjęcia nie potwierdził, czy to tasiemiec. Miśka uziemiona w domu na czas odrobaczania. Odrobaczanie na razie w cyklu co 7 dni. Jak znajdę nowego klienta z jej odbytu wiozę od razu do weta, wtedy będą mogli na 100% powiedzieć co to jest a jak nie to oddadzą do analizy, a kocica będzie leczona już pod konkretnym kątem.
Czekają nas ciężkie czasy. Miśka nie lubi załatwiać się do kuwety, będzie chodzić wściekła. Ludzie-wzmożona czujność na nogi a psy na pyski:):diabloti:

Posted

pusia2405 napisał(a):
Wet na podstawie zdjęcia nie potwierdził, czy to tasiemiec. Miśka uziemiona w domu na czas odrobaczania. Odrobaczanie na razie w cyklu co 7 dni. Jak znajdę nowego klienta z jej odbytu wiozę od razu do weta, wtedy będą mogli na 100% powiedzieć co to jest a jak nie to oddadzą do analizy, a kocica będzie leczona już pod konkretnym kątem.
Czekają nas ciężkie czasy. Miśka nie lubi załatwiać się do kuwety, będzie chodzić wściekła. Ludzie-wzmożona czujność na nogi a psy na pyski:):diabloti:

Hahaha, no to zajęcie na najbliższe dni...

pzdr.

• 5 months later...
Posted

Tak sobie pisze, żeby się wyżalić. Moja Justysia ma stwierdzoną niedużą, ale ma alergie na sierść psa:( Ech. Jeden lekarz mówi, żeby się nie przejmować, drugi wręcz przeciwnie. Bądź mądry i pisz wiersze...

Posted

No i czesto mycie podłóg, scieranie kurzy...
ja słyszałam, że dobrze jest kupic mop parowy (na Allegro sa juz za niecałe 200 zł). I tym mopem myc podłogi, prać tapicerkę.

Pzdr.