Ada-jeje Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Plamka w nowym DS :loveu: oby to byl jej ostatni :multi: Quote
hanek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Plamka pojechała do Płazy (tam gdzie chwilę był staruszek Okruszek), niebawem zawieziemy tam jej książeczkę zdrowia i podpiszemy umowę. Quote
Ulaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Czy ona zaakceptowała staruszków? Przecież nienawidzi starych ludzi, no i ucieka przez ogrodzenie!! Oni wiedzą o tym, że będzie próbowała uciekać w każdy możliwy sposób? Quote
Ada-jeje Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ula poniewaz nie odpowiadasz na PW dlatego jestem zmuszona pisac na forum, potrzebuje adres i nr. tel.od bylych wlascicieli Plamki, prosilam Cie tez zeby umowy trafily do siedziby Fundacji, przez to ze sa one u Ciebie ciagle wiele spraw nie moze byc zalatwionych na czas, bo ja nie moge doprosic sie od Ciebie informacji, i czekam juz kilka dni. Quote
Ulaa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Nie bylam na dogo, bo bylam w warszawie w szkole. Nie widze pw dotyczacego umow, jutro je podrzuce. Rzeczywiscie powinny tam sie znalescm, aby sterylki byly pilnowane. Quote
Ulaa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Uspokoiłam się po wizycie u Plamki :) Jest tam bezpieczna. Za to z byłymi właścicielami - banda psychopatów!!! - sprawa dopiero się zaczyna :angryy::angryy::angryy: Stara złośliwa przemądrzała rozdarta klempa nie chce wydać książeczki. Patologia i rynsztok, jak widze takich to sie na wymioty zbiera. Szkoda na nich miejsca na tej ziemi :angryy::angryy::angryy: Quote
Ada-jeje Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A wystrzelac ich nie mozemy :shake: choc tak bardzo by sie chcialo, zeby takie cos :diabloti: po tej ziemi juz nie stapalo :angryy::angryy::angryy: Quote
Ada-jeje Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Wystrzelac ich nie mozemy, :shake: za to napewno zostana ukarani mandatem za nie pilnowanie psa ktory bez opieki blakal sie. A z informacji uzyskanych przez policje nalezy to do nich zglosic. Ulka potrzebne mi sa dane swiadkow (adres i nazwisko na PW), jutro mam zamiar od razu isc na policje i to zglosic. Natomiast drugie zgloszenie piszemy do prokuratury. :angryy: Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Z powodu braku ks. zdr. musimy utrzymac ten watek w gorze. Mam juz dane dwoch swiadkow. Quote
Ada-jeje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Pierwszy krok w sprawie Plamki zrobiony, :loveu: zostalo zgloszone wykroczenie z KK, dorixx jestes jednym z dwoch swiadkow w tej sprawie. Nastepne pismo w przygotowaniu o popelnieniu przestepstwa zgodnie z ustawa o ochronie zwierzat za porzucenie. :mad: Quote
Ada-jeje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nawet tytulu nie ma komu zmienic :mad::angryy: Quote
dorixx Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 W poniedziałek podczas przesłuchania powiedziałam co widzialam :diabloti: ps. to nie jest sprawa z kk tylko z kw. Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Masz stuprocentowa racje dorixx KW.:lol: Quote
dorixx Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 wezwanie miałam, poświadczyłam, że sunia zupełnie sama biegała wystraszona bez smyczy, kagańca / bo o to między innymi mnie pytno/, między samochodami. Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Hanek i Ula prosze was przygotujcie pisma do prokuratury, dla wlascicielki Plamki i tej suni z Zagorza, do sprawy suni z Zgorza beda nam potrzebne wywolane zdjecia. Quote
anula1959 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jak się ma Plameczka ?Zadomowiła się już? A jak tam sprawa ukarania meneli? Przestraszyli się chociaż? Quote
Recommended Posts