Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Umowy juz oddalam Uli wiec nie mam nr. tel. niemniej jednak w sytuacji jak Plamka biega sama a zauwazyl by ja to ktos z nas, nalezy zadzwonic na Policje podajc dane obecnego wlasciciela zaplacili by mandat, a to im sie nalezy :angryy::angryy::angryy:

Poprosiłam znajomych, żeby zamknęli Plamkę, jeśli się jeszcze pojawi. Nawet dzisiaj podobno też była!
Mandat temu palantowi jak najbardziej!!!!

IKA & SONIA napisał(a):
Ada-Jeje ma rację.
Ulaa zawiadomić byłą włascicielkę o sytuacji Plamki? Może powrót do niej byłby mniejszym złem niż u tej baby. Już sama nie wiem:shake:

Chyba na jedno wychodzi, tam też latała luzem - dlatego wylądowała w schronisku.

Boże, czemu ta psina ma takiego strasznego pecha do ludzi ???? :placz:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jakie widzisz podstawy do zabrania sie za wlascicieli bo to ze im uciekala :mad: to nie zaden powod do zrobienia im kolo piora. :shake:

Oczywiście, że są podstawy!! I świadkowie!!

Posted

Plamka może iść do domu z malutkim dzieckiem. Nic nie robi na niej wrażenia :)

A tak fajnie jej uszka klapają, kiedy jest zrelaksowana :loveu:

Ika, zechcesz się przejść w odwiedziny :mad::mad::mad: do właścicieli Plamki - tych "wciąż na papierze"?
Znacie się już :razz:

Pójdziemy na wizytę i ciekawe jak wytłumaczą nieobecność Plamki.

Posted

Ulaa napisał(a):

Ika kiedy znajdziesz czas na "odwiedziny"?

Będę w lecznicy z kajtkiem we wtorek przed 20:00. Zostawiłąbym tam Natalię a my pojechałybyśmy w "odwiedzinki":mad::mad::mad:
Możesz wtedy?

Posted

Ulaa napisał(a):
Czyli zobaczę Kajtka? Fajnie :) Nie widziałam go oprócz 1-szego dnia, pewnie bardzo się zmienił :cool3:

Nie zobaczysz go we wtorek, Natalia jedzie na wycieczkę i nie może jechać wówczas.

• 2 weeks later...
Posted

Ika, jestem już zdrowa. Możemy iśc do byłych właścicieli Plamki, ale nie na Broniewskiego tylko na Grzybowskiego. Ona tam była. Dobrze, że zapisałaś na umowie obydwa adresy.

Posted

Jedyny dzień jaki mogę zaproponować wstępnie to przyszły piątek. Będzie to uzależnione od tego czy Natalia będzie mogła jechac z Kajtkiem do weta.
Podobno Plamka uciekła z DT:shake: czy coś wiadomo na jej temat?

Posted

Wróciła jeszcze tej samej nocy i leżała na wycieraczce czekając aż ktoś ją wpuści :) Pokochała swój DT. To zdecydowanie najlepszy dom, jaki miała w życiu (nawet dostaje karmę Hill's, jak wiadomo jest to Ferrari wśród karm z najwyższej półki).

Plamka nie lubi starych ludzi i atakuje ich, poza tym do wszystkich jest idealna.

Posted

Sytuacja Plamki robi się PILNA.
DT już nie może dłużej się nią opiekowac, Plamka nie nadaje się do miasta. Atakuje przechodniów, zwłaszcza starszych ludzi, niedołężnych albo meneli. Spacery z nią to udręka, a potrzebuje ich dużo, bo jest bardzo żywa.

Z powodu agresji Plamki ludzie awanturują się, straszą.
DT ma problemy przez nią :shake::shake::shake:

Do dziecka i swojej rodziny to anioł.