IKA & SONIA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ada-Jeje ma rację. Ulaa zawiadomić byłą włascicielkę o sytuacji Plamki? Może powrót do niej byłby mniejszym złem niż u tej baby. Już sama nie wiem:shake: Quote
Ulaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ada-jeje napisał(a):Umowy juz oddalam Uli wiec nie mam nr. tel. niemniej jednak w sytuacji jak Plamka biega sama a zauwazyl by ja to ktos z nas, nalezy zadzwonic na Policje podajc dane obecnego wlasciciela zaplacili by mandat, a to im sie nalezy :angryy::angryy::angryy: Poprosiłam znajomych, żeby zamknęli Plamkę, jeśli się jeszcze pojawi. Nawet dzisiaj podobno też była! Mandat temu palantowi jak najbardziej!!!! IKA & SONIA napisał(a):Ada-Jeje ma rację. Ulaa zawiadomić byłą włascicielkę o sytuacji Plamki? Może powrót do niej byłby mniejszym złem niż u tej baby. Już sama nie wiem:shake: Chyba na jedno wychodzi, tam też latała luzem - dlatego wylądowała w schronisku. Boże, czemu ta psina ma takiego strasznego pecha do ludzi ???? :placz: Quote
Ada-jeje Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ulka podnosze watek zeby nam nie umknelo, ze Plamka szuka nowego DS. Quote
Ada-jeje Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 I tu cisza, czy ktos widzial w miedzyczasie biegajaca Plamke :crazyeye: Quote
Ulaa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Plamka jest w DT, można więc spokojnie wziąść się za "właścicieli". :angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: Quote
Weronikaa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 To dobrze! Miejmy nadzieję, że nie będzie DY TfuTfu uciekać :roll: Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jakie widzisz podstawy do zabrania sie za wlascicieli bo to ze im uciekala :mad: to nie zaden powod do zrobienia im kolo piora. :shake: Quote
Ulaa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ada-jeje napisał(a):Jakie widzisz podstawy do zabrania sie za wlascicieli bo to ze im uciekala :mad: to nie zaden powod do zrobienia im kolo piora. :shake: Oczywiście, że są podstawy!! I świadkowie!! Quote
Ulaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Plamka może iść do domu z malutkim dzieckiem. Nic nie robi na niej wrażenia :) A tak fajnie jej uszka klapają, kiedy jest zrelaksowana :loveu: Ika, zechcesz się przejść w odwiedziny :mad::mad::mad: do właścicieli Plamki - tych "wciąż na papierze"? Znacie się już :razz: Pójdziemy na wizytę i ciekawe jak wytłumaczą nieobecność Plamki. Quote
IKA & SONIA Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jak się dogramy czasowo w któryś dzień to moze uda się ich odwiedzić :angryy::angryy::angryy::angryy: Plamka jak zwykle fotogeniczna :loveu::loveu::loveu: A nie może zostać na stałę w DT? Quote
Ulaa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nie może. Powinniśmy się cieszyć, że znalazł się w ogóle jakiś DT. Ika kiedy znajdziesz czas na "odwiedziny"? Quote
IKA & SONIA Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ulaa napisał(a): Ika kiedy znajdziesz czas na "odwiedziny"? Będę w lecznicy z kajtkiem we wtorek przed 20:00. Zostawiłąbym tam Natalię a my pojechałybyśmy w "odwiedzinki":mad::mad::mad: Możesz wtedy? Quote
IKA & SONIA Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 To jesteśmy umówione! Domyślam się, że Plamka im uciekła, a oni nie wiedża gdzie ona przebywa??? Zapewne nawet jej nie szukają :angryy::angryy::angryy: Quote
Jade_Natalia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jeżeli o mnie chodzi, to nie dam rady jechać z Kajtkiem we wtorek. Jadę na wycieczkę ze szkoły i wrócę późno ok.22:30:roll: Quote
Ulaa Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Czyli zobaczę Kajtka? Fajnie :) Nie widziałam go oprócz 1-szego dnia, pewnie bardzo się zmienił :cool3: Quote
IKA & SONIA Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ulaa napisał(a):Czyli zobaczę Kajtka? Fajnie :) Nie widziałam go oprócz 1-szego dnia, pewnie bardzo się zmienił :cool3: Nie zobaczysz go we wtorek, Natalia jedzie na wycieczkę i nie może jechać wówczas. Quote
Ulaa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ika, jestem już zdrowa. Możemy iśc do byłych właścicieli Plamki, ale nie na Broniewskiego tylko na Grzybowskiego. Ona tam była. Dobrze, że zapisałaś na umowie obydwa adresy. Quote
IKA & SONIA Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jedyny dzień jaki mogę zaproponować wstępnie to przyszły piątek. Będzie to uzależnione od tego czy Natalia będzie mogła jechac z Kajtkiem do weta. Podobno Plamka uciekła z DT:shake: czy coś wiadomo na jej temat? Quote
Ulaa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wróciła jeszcze tej samej nocy i leżała na wycieraczce czekając aż ktoś ją wpuści :) Pokochała swój DT. To zdecydowanie najlepszy dom, jaki miała w życiu (nawet dostaje karmę Hill's, jak wiadomo jest to Ferrari wśród karm z najwyższej półki). Plamka nie lubi starych ludzi i atakuje ich, poza tym do wszystkich jest idealna. Quote
IKA & SONIA Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ulaa możemy wstepnie jechać do byłych włąścicieli Plamki w piątek ok. 19:00. O 18:30 będę w lecznicy z Kajtkiem, potem nawiedzę na chwilę Dżekiego i możemy jechać. Quote
Ulaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Sytuacja Plamki robi się PILNA. DT już nie może dłużej się nią opiekowac, Plamka nie nadaje się do miasta. Atakuje przechodniów, zwłaszcza starszych ludzi, niedołężnych albo meneli. Spacery z nią to udręka, a potrzebuje ich dużo, bo jest bardzo żywa. Z powodu agresji Plamki ludzie awanturują się, straszą. DT ma problemy przez nią :shake::shake::shake: Do dziecka i swojej rodziny to anioł. Quote
Recommended Posts