Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plamka była dzisiaj na ostatnim zastrzyku. Poznała w poczekalni GREDE, sunie wyadoptowaną przez fundacje. Sunie Nawiązały kontakt i razem śpiewały:loveu:
Pani Plamki, obiecała w miarę szybko spłacić raty za sterylkę.

Posted

Byłam dzisiaj na wizycie poadopcyjnej mojej kochanej Zosi :loveu: i państwo widzieli plakaty Plamki w lecznicy. Bardzo im się podoba i zapadła im w pamięć :razz: ale myśleli, że ona ma wielką głowę do małego ciała, jak amstaff.
Więcej ludzie może tak myśleć.
Trzeba zrobić jej jakieś ładne wesołe fotki na stronkę i do Przełomu.

Ruth, Natalia, Weronika, powiesiłyście jakieś plakaciki? Ona już tak długo czeka... a teraz już po sterylce, więc najwyższa pora zmienić dom na lepszy model ;)

Posted

Miałam przed chwilą telefon w sprawie szczeniaka, powiedziałam też o Pończoszance i Mufince, ale Państwo chcą małego pieska, więc zaproponowałam Plamkę. Rozmawiałam też z chłopcem, który miałby się zajmowac sunią;). Przyjedzie razem z mamą ją zobaczyć dzisiaj o 16:00. Państwo oferuja domek z ogródkiem, spanko oczywiście w domu.
Ulaa wiem, że Ty dzisiaj jedziesz do Arki, więc jeśli beda mi się podobali ludzie to moge ją wydac? Zrobię od razu wizytę przedadopcyjną.

Posted

IKA & SONIA znajac twoje zapatrywania na potrzeby psow, napewno nie popelnisz bledu w ocenie ludzi tak wiec wydaj szczeniaka jak uznasz ze przyszli wlasciciele dobrze sie nim zaopiekuja.:loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
IKA & SONIA znajac twoje zapatrywania na potrzeby psow, napewno nie popelnisz bledu w ocenie ludzi tak wiec wydaj szczeniaka jak uznasz ze przyszli wlasciciele dobrze sie nim zaopiekuja.:loveu:

Zapatrywania zapatrywaniami, a błędy i tak wszyscy czasami popełniamy. Osoby wydają się konkretne, jak się zdecydują do pojadę z nimi podpisac umowę w domu i zobacze od razu warunki. Chłopiec jest już starszy i zrównoważony.

Posted

Sprawa jest bardziej skomplikowana niż myślałam ponieważ ten chłopiec jest na wakacjach u babci w Chrzanowie, a mieszka w Miękini i dopiero za jakis tydzień bedzie w domu, więc nie zobaczyłąby warunków w jakich Plamka miałaby mieszkać. Ma sie jeszcze kontaktować. Poczekamy i zobaczymy. Czas jest najlepszym doradcą!

Posted

Ulaa napisał(a):
Róbta co chceta :roll:

Ika a masz najnowszą wersję umowy? Z wczoraj...

Nie posiadam tej wersji. Tak samo wisisz mi druk zobowiązania sterylek:roll:
I proszę pamiętaj o zostawieniu tel pani chętnej na Krówka.

Posted

Jade_Natalia napisał(a):
Trzymamy mocno kciuki:cool3:. Oby się udało:multi: i domek okazał się tym jedynym;). Koniecznie napisz jak wrócisz, czy państwo przygarnęli Plamkę:loveu:

Państwo są wstępnie zdecydowani. Sunia mieszkałaby w domku z ogródkiem i dziećmi. Już niedługo wszystko się okaże!!! A jak nie to jest jeszcze inna osoba chętna na przygarnięcie suni.

Posted

Plamka mieszka na Grzybowskiego w domu z ogrodem i dziećmi. Niby wszystko wydaje się ok, ale płakała za mną jak wychodziłam i ja tez mam już płacz na końcu nosa :placz: Ludzie naprawdę mili, mają kota, któremu Plamka nic nie robi. Kot widać jedzenia ma pod dostatkiem. Dali 30 zł na potrzeby innych psiaków. Jak to rozliczyć?
Mają jeszcze dzisiaj poprawić fragment ogrodzenia przy bramie, bo jest przerwa żeby Plamka nie ucekła.

Posted

:multi::multi::multi: IKA & SONIA, damy ci wypelniony druk KP z ktorym trzeba by podejsc do nowych wlascieli jeszcze raz do konca tego miesiaca, zeby oni to podpisali, wytlumacze ci reszte na miejscu jak sie spotkamy.