Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Weroniko jesli te ogloszenia sa bezplatne i nie ma ograniczen to mozna jeszcze wstawic malutka bezowa ta ktora jest u Gosi mamy i siostre szczeniaka, 6 miesieczna sunie.

Ada-jeje napisał(a):
Weroniko to aluzja do ciebie.
]

Dobrze , zajmę się tym ! :cool3:

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Tylko nie pomyl adresu meilowego strony, bo to co zrobilas do tej pory okazuje sie niewazne. Szkoda twojej pracy. :-(

O qrcze ! Przykro mi bardzo, następnym razem będę uważniejsza :-(
Dobrze, że chociaż telefon jest oki :lol:

Posted

Natalia super, aktywacje doszły :)

a Plamka podobno już bardzo gruba i niedługo będzie rodzić.

Chciałam zaproponować ją tej pani, która miała wziąć Czarusię, ale teraz to bez sensu raczej... :roll:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Skad wiesz Ulka ze Plamka wciazy, to trzeba tam jechac i z kobieta porozmawiac, tu trzeba szybciutko dzialac.:angryy:

od właścicielki, a skąd...

Posted

Na czwartek jest tylko jedna sterylka mozna napewno wcisnac jeszcze Plamke tylko musze najpierw zadzwonic do M i zapytac daj mi prosze nr. tel. od Plamki bo napewno bedziesz krocej szukac niz ja.

Posted

IKA & SONIA ratunku w Tobie cala nadzieja, Plamka ma termina na sterylke abrcyjna w czwartek godzina 10.00 ale musze ten termin potwierdzic, gdyz ja wiem dokladnie ze nie dam rady jechac bo jedziemy mam nadzieje ze z Ulka odwiezc Lune do Katowic gdzie odbierze ja Kluska 4 i jedzie dalej do Agaty, Dominika obiecala juz zajc sie stadkiem wetki z Libiaza bo ona idzie do szpitala, cala nadzieja w Tobie. Nie wspomne juz ze jeszcze w czwartek chcialabym zlapac szczenna bezdomna sunie w Luszowicach zeby najpozniej w piatek miala zrobiona sterylke aborcyjna a DT daje p. Danusia z Metkowa.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
IKA & SONIA ratunku w Tobie cala nadzieja, Plamka ma termina na sterylke abrcyjna w czwartek godzina 10.00 ale musze ten termin potwierdzic, gdyz ja wiem dokladnie ze nie dam rady jechac bo jedziemy mam nadzieje ze z Ulka odwiezc Lune do Katowic gdzie odbierze ja Kluska 4 i jedzie dalej do Agaty, Dominika obiecala juz zajc sie stadkiem wetki z Libiaza bo ona idzie do szpitala, cala nadzieja w Tobie. Nie wspomne juz ze jeszcze w czwartek chcialabym zlapac szczenna bezdomna sunie w Luszowicach zeby najpozniej w piatek miala zrobiona sterylke aborcyjna a DT daje p. Danusia z Metkowa.

Skoro we mnie cała nadzieja, to proszę o tel. kontaktowy i adres do właścicieli Plamki na PW.

Posted

Plamka już po sterylce. Zniosła ją bardzo dzielnie. Były 4 szczeniaki gotowe do porodu:mad::mad::mad: Plamka straciła dużo krwi, macica była ogromna :-( Dostała środki przeciwbólowe. Pomimo ogromnego bólu zaczęła machać do nas ogonkiem. Wdzięczna z niej psina. Może teraz łatwiej będzie jej znaleźć domek.Zabroniłam dziewczynie zamykać ją w piwnicy, ciekawe czy zastosuje się do moich uwag. Kazałam ją wynosić na spacery, bo mała nie może skakać, a oni mieszkają na piętrze. W sobotę jedziemy na zastrzyk (antybiotyk).