Weronikaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ada-jeje napisał(a):Weroniko jesli te ogloszenia sa bezplatne i nie ma ograniczen to mozna jeszcze wstawic malutka bezowa ta ktora jest u Gosi mamy i siostre szczeniaka, 6 miesieczna sunie. Ada-jeje napisał(a):Weroniko to aluzja do ciebie.] Dobrze , zajmę się tym ! :cool3: Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Tylko nie pomyl adresu meilowego strony, bo to co zrobilas do tej pory okazuje sie niewazne. Szkoda twojej pracy. :-( Quote
Ulaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nie do końca, bo nr tel jest dobry, a jedno ogłoszenie ma dobry także adres, przyszło potwierdzenie :) Quote
Weronikaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ada-jeje napisał(a):Tylko nie pomyl adresu meilowego strony, bo to co zrobilas do tej pory okazuje sie niewazne. Szkoda twojej pracy. :-( O qrcze ! Przykro mi bardzo, następnym razem będę uważniejsza :-( Dobrze, że chociaż telefon jest oki :lol: Quote
Jade_Natalia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ogłosiłam Plamkę na jeszcze kilku stronkach. Quote
Ulaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Natalia super, aktywacje doszły :) a Plamka podobno już bardzo gruba i niedługo będzie rodzić. Chciałam zaproponować ją tej pani, która miała wziąć Czarusię, ale teraz to bez sensu raczej... :roll: Quote
IKA & SONIA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Ulaa']Plamka jest w ciąży!!!! :crazyeye: o matko!!! To niedobrze:shake: Quote
Ada-jeje Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Skad wiesz Ulka ze Plamka wciazy, to trzeba tam jechac i z kobieta porozmawiac, tu trzeba szybciutko dzialac.:angryy: Quote
Ulaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ada-jeje napisał(a):Skad wiesz Ulka ze Plamka wciazy, to trzeba tam jechac i z kobieta porozmawiac, tu trzeba szybciutko dzialac.:angryy: od właścicielki, a skąd... Quote
Ada-jeje Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Na czwartek jest tylko jedna sterylka mozna napewno wcisnac jeszcze Plamke tylko musze najpierw zadzwonic do M i zapytac daj mi prosze nr. tel. od Plamki bo napewno bedziesz krocej szukac niz ja. Quote
Ada-jeje Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Z pania juz uzgodnilam sterylke aborcyjna, tylko jeszcze z wetem nie moge kontaktu zlapac. Dam znac na watku jak tylko dogram sprawe. Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 IKA & SONIA ratunku w Tobie cala nadzieja, Plamka ma termina na sterylke abrcyjna w czwartek godzina 10.00 ale musze ten termin potwierdzic, gdyz ja wiem dokladnie ze nie dam rady jechac bo jedziemy mam nadzieje ze z Ulka odwiezc Lune do Katowic gdzie odbierze ja Kluska 4 i jedzie dalej do Agaty, Dominika obiecala juz zajc sie stadkiem wetki z Libiaza bo ona idzie do szpitala, cala nadzieja w Tobie. Nie wspomne juz ze jeszcze w czwartek chcialabym zlapac szczenna bezdomna sunie w Luszowicach zeby najpozniej w piatek miala zrobiona sterylke aborcyjna a DT daje p. Danusia z Metkowa. Quote
IKA & SONIA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ada-jeje napisał(a):IKA & SONIA ratunku w Tobie cala nadzieja, Plamka ma termina na sterylke abrcyjna w czwartek godzina 10.00 ale musze ten termin potwierdzic, gdyz ja wiem dokladnie ze nie dam rady jechac bo jedziemy mam nadzieje ze z Ulka odwiezc Lune do Katowic gdzie odbierze ja Kluska 4 i jedzie dalej do Agaty, Dominika obiecala juz zajc sie stadkiem wetki z Libiaza bo ona idzie do szpitala, cala nadzieja w Tobie. Nie wspomne juz ze jeszcze w czwartek chcialabym zlapac szczenna bezdomna sunie w Luszowicach zeby najpozniej w piatek miala zrobiona sterylke aborcyjna a DT daje p. Danusia z Metkowa. Skoro we mnie cała nadzieja, to proszę o tel. kontaktowy i adres do właścicieli Plamki na PW. Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Skarbie zyj nam sto lat :lol::lol::lol: reszte juz pisze na PW. Quote
IKA & SONIA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Za jakieś 40 min. mam spotkanie z włascicielką Plamki. Quote
Weronikaa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 IKA & SONIA napisał(a):Za jakieś 40 min. mam spotkanie z włascicielką Plamki. Ciekawe jakie nowe info przyniesie to spotkanie.. :p Quote
IKA & SONIA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Plameczka jest cudownym stworzonkiem, wylizała mnie na powitanie i ucieszyła się. Podobno uciekła podczas cieczki i nie było jej przez dwa dni. Jutro sterylka o 10:00 Quote
IKA & SONIA Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Plamka już po sterylce. Zniosła ją bardzo dzielnie. Były 4 szczeniaki gotowe do porodu:mad::mad::mad: Plamka straciła dużo krwi, macica była ogromna :-( Dostała środki przeciwbólowe. Pomimo ogromnego bólu zaczęła machać do nas ogonkiem. Wdzięczna z niej psina. Może teraz łatwiej będzie jej znaleźć domek.Zabroniłam dziewczynie zamykać ją w piwnicy, ciekawe czy zastosuje się do moich uwag. Kazałam ją wynosić na spacery, bo mała nie może skakać, a oni mieszkają na piętrze. W sobotę jedziemy na zastrzyk (antybiotyk). Quote
Weronikaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bidulka.. :-( Ale pewnie szybciutko się wykuruje, bo to dzielna dziewczyna przecież ! :lol: Zdrowiej Plamko, a później mykusiaj do nowego domku ! Quote
Recommended Posts