Ada-jeje Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Na nieodpowiedzialnosc i bezmyslnosc nie ma rady. Ja tez mialam mieszkanie 38 m kw. i corke a pozniej jeszcze urodzil sie syn ale zeby psu nowego domu szukac nawet mi przez mysl nie przeszlo. I jakos wszyscy pomiescilismy sie i razem bylo nam dobrze a syn i corka juz od najmlodszych lat uczyli sie jak postepowac z psem i to zaowocowalo kochaja zwierzeta i nie wyobrazaja sobie zeby swojego pupila mogli komus oddac. Quote
jotpeg Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 PuDeLeK, nie ma sie co obrazac, z pewnoscia znajdziesz pomoc w szukaniu dobrego domu dla Plamki. Ale nie dziw sie naszej reakcji - to forum, gdzie kocha sie zwierzeta. Zaden metraz nie jest tak naprawde przeszkoda. Quote
Ulaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Pudelek, jeśli chcesz możemy wziąć Plamkę pod fundację i w ten sposób szukać jej domu - będziesz miała gwarancję, że nie pójdzie do budy ani na smalec. Quote
PuDeLeK Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Jakby to ode mnie zależało, to Plamka została by z nami, ale ja w domu mam za przeproszeniem gówno do gadania. Plamka to pies mojej mamy, która poprosiła zebym zamieściła tu ogłoszenie to zamieściłam. A co do mojej ciąży to nie spieszyło mi się żeby mówić rodzicom, więc powiedziałam dopiero jak było widać. Zresztą nie muszę się tłumaczyć. Jeśli mogę to bardzo proszę o włączenie Plamki do tej fundacji bo zależy mi, żeby znalazła odpowiedni dom. Quote
Wiedźma Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jolu, i to jest bardzo dobre podejście do sprawy! Ada i Ula na pewno pomogą w znalezieniu odpowiedniego domu dla Plamki. Quote
Ulaa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jako sunia fundacyjna, nie zostanie wydana bez sterylki. Quote
Ada-jeje Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Bylysmy u Plamki z wizyta ale niestety zastalysmy tylko pancie w domu bo Plamka akurat byla na spacerku, szukamy domku dla Plamki i robimy ogloszenia gdzie sie da, prosimy tez dogomaniakow do pomocy w ogloszeniach dla tej biduli. Quote
Wiedźma Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Namówiłam Pudelka, żeby szukać Plamki przez dogo - udało się. No to teraz podrzucam, żeby udało się po raz drugi. Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wiedzma nie pomoze samo podnoszenie watku trzeba sciagnac osoby ktore moga ja w necie pooglaszac. Quote
Ada-jeje Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Natalio jak wypatrzysz ten watek prosze cie pooglaszaj Plamke w necie. Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ulka w nadmiarze zajec zapomnialas ze Plamka ma dopiero 8 miesiecy i jest za wczesni na sterylke, ale jak zostanie przez nas wyadoptowana to bedziemy mieli umowe i tego jak zwykle dopilnujemy. Quote
Ulaa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Poszło do Przełomu ogłoszenie. Mam nadzieję, że tym razem nasze pieski się załapią :roll: Quote
Ulaa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Plamka jest na allegro http://www.allegro.pl/item370784020_mala_plamka_mloda_sunia_do_mieszkania.html Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Plamka nie spadaj, taka ladna suczynka jak ty musi domku szybciutko szukac. Quote
Ulaa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Na Allegro słabo :shake: 75 odwiedzin i żadnego obserwatora. Ale jeszcze tydzień do końca. Quote
Ulaa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Chyba mam fajny domek dla Plamki!!! Czy Plamka jest jeszcze??? Quote
Ulaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dzwoniłam do Plamki, żeby im umówic wizytę nowego domku. potem dostałam smsa, że nie oddają Plamki - ucieszyłam się bardzo :loveu::multi: potem następnego, że jednak muszą oddac... Nie wiem czy ci chętni nie wzięli już innego psa. Quote
Ada-jeje Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tak ci chetni to wlasnie ci co Rudaske biora, zreszta u Plamki tez bylismy. Podczas mojej wizyty mloda dziewczyna tez mi powiedziala ze Plamka zostaje a po powrocie do domu rowniez dostala smsa ze jednak mam przyjechac dzisiaj bo mama nie chce sie zgodzic na zostawienie Plamki, ale powiedzialam ze w takim razie musza czekac dalej na adopcje Plamki. Quote
Ada-jeje Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Plamka w gore niech cie ktos wypatrzy.:crazyeye: Quote
Recommended Posts