Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Plamka to młoda, śliczna sunia w wieku 8 m-cy. Jest bardzo towarzyskim psem. Nadaje się do bloku, gdyż jest nauczona czystości (załatwia się tylko na dworze lub na specjalnie wyznaczone miejsce). Nie jest agresywna i bardzo lubi dzieci. Ma wszystkie szczepienia. NIE JEST WYSTERYLIZOWANA ! Plamka szuka kochającej rodziny i bezpiecznego domu.

Kontakt: 502-575-581 lub gg: 9211835.

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wys.100; szer. 80

podlinkowany

ja moge pomóc tylko tak.... jakby trzeba było w nim coś zmienić
(rozmiar, napis itp.)to dajcie znać ;)

Posted

CO TO MA BYĆ?????!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

co wy serca nie macie???? wzięliście innego psa, a ona po tym co przeszła, zasługuje tylko na dalszą tułaczkę???
brak mi słów na tak bezdusznych .....!!! Każdy normalny człowiek skakałby ze szczęścia gdyby odnalazł swojego pieska!!

Jaka ona smutna i przerażona :placz: Jesteście potworami. Niczym więcej.

Posted

PuDeLeK napisał(a):
Bardzo dziękuje :p Nic nie trzeba zmieniać, jest super ! :cool2:

SUPER?

Dla Ciebei jest SUPER?
----------------------------------------------------

Czy ktos ma kontakt z TYMI ludźmi.
Skąd oni mają tę plamkę.

Wzieli innego psa???
I Plamka won?
Pewnie RASOWEGO.

I kundel spadać.

Posted

Na watku "szukania" Plamki jest nr telefonu, na ktory wysłałam sms po tym jak sie okazało ze plamka sie odnalazła, liczac ze ktos bardzo sie ucieszy z jej powrotu... pomyliłam sie

Posted

coz, szkoda Plamki.
przezyla schron w Olk., a teraz bedzie bezdomna. :shake:
oj, pudelek, pudelek :angryy:

jesli sie myle, napisz - przeciez umiesz pisac - zalozylas watek!

Posted

wtatara napisał(a):
a może by ogłosić Pamkę w Kundlu

Ciekawe kto miałby to zgłosić?
Wyobrażasz sobie, że właścicielka tam pójdzie i powie "niedawno zginęła mi sunia, potem odnalazła się w schronisku,a teraz już jej nie chcę".

Posted

To niech ten wolontariat zabierze Plamkę, zanim pójdzie do jakichś meneli. U nas pełno takich się zgłasza po psy na łańcuch. Mały nie zje dużo, a szumu narobi.

Posted

Słuchaj Pudlu ! jedno w czym racje masz to że szukasz dla Plamki bezpiecznego domu. Gdyby u ciebie taki miała nigdy by nie zaliczyla schroniska Pańciu od siedmiu boleści. Mam nadzieje że znajdzie prawdziwy kochający dom, a tobie życze tego samego co plamka przeszła-schroniska na starość i ani krzty współczucia nawet od psa!
dla takich jak ty maskotki w sklepach sprzedają :angryy: zwierzęta pozostaw odpowiedzialnym osobom.

Posted

eCh.. nie sądziłam, że można tak kogoś osądzać, tylko dlatego, ze chce znaleść dom psu, którego po prostu nie może mieć u siebie !!! Mamy małe mieszkanie... Plamkę wzieliśmy ze schroniska, żeby nie była dłużej w tych okropnych warunkach, a teraz próbujemy jej znalesc DOBRY dom !! Macie racje nie jestem pełnoletnia bo mam dopiero 17 lat !! A 17 kwietnia urodził mi sie synek.. Myślałam, ze tu są mili ludzie którzy pomoga mi w szukaniu domu dla Plamki !! Ale jak nie to nie... przykro mi, ze sie pomyliłam.. Możecie traktować ogłoszenie za NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

To zrozumiale dziecko przyszło na świat pies idzie w odstawkę,
jeżeli Plamka ma osiem miesięcy to chyba już bedąc w ciąży podjelas sie opieki nad psem. I co nagle mieszkanie ci sie pomniejszyło, pare miesięcy temu było większe jak brałaś Plamke do domu? :angryy:
bzdury :shake: