PuDeLeK Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Plamka to młoda, śliczna sunia w wieku 8 m-cy. Jest bardzo towarzyskim psem. Nadaje się do bloku, gdyż jest nauczona czystości (załatwia się tylko na dworze lub na specjalnie wyznaczone miejsce). Nie jest agresywna i bardzo lubi dzieci. Ma wszystkie szczepienia. NIE JEST WYSTERYLIZOWANA ! Plamka szuka kochającej rodziny i bezpiecznego domu. Kontakt: 502-575-581 lub gg: 9211835. Quote
sucha Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 wys.100; szer. 80 podlinkowany ja moge pomóc tylko tak.... jakby trzeba było w nim coś zmienić (rozmiar, napis itp.)to dajcie znać ;) Quote
PuDeLeK Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Bardzo dziękuje :p Nic nie trzeba zmieniać, jest super ! :cool2: _________________________________________________________ Quote
jotpeg Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a to ja zgubiliscie i znalezliscie w schronie w olkuszu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108815 PuDeLeK, o co tu chodzi??? mozna wiedziec, dlaczego ja oddajecie? Quote
Ulaa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 CO TO MA BYĆ?????!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: co wy serca nie macie???? wzięliście innego psa, a ona po tym co przeszła, zasługuje tylko na dalszą tułaczkę??? brak mi słów na tak bezdusznych .....!!! Każdy normalny człowiek skakałby ze szczęścia gdyby odnalazł swojego pieska!! Jaka ona smutna i przerażona :placz: Jesteście potworami. Niczym więcej. Quote
SZPiLKA23 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dlaczego szuka domku kiedy dopiero sie odnalazła????? Quote
mar.gajko Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 PuDeLeK napisał(a):Bardzo dziękuje :p Nic nie trzeba zmieniać, jest super ! :cool2: _________________________________________________________ SUPER? Dla Ciebei jest SUPER? ---------------------------------------------------- Czy ktos ma kontakt z TYMI ludźmi. Skąd oni mają tę plamkę. Wzieli innego psa??? I Plamka won? Pewnie RASOWEGO. I kundel spadać. Quote
SZPiLKA23 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Na watku "szukania" Plamki jest nr telefonu, na ktory wysłałam sms po tym jak sie okazało ze plamka sie odnalazła, liczac ze ktos bardzo sie ucieszy z jej powrotu... pomyliłam sie Quote
jotpeg Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 coz, szkoda Plamki. przezyla schron w Olk., a teraz bedzie bezdomna. :shake: oj, pudelek, pudelek :angryy: jesli sie myle, napisz - przeciez umiesz pisac - zalozylas watek! Quote
Ulaa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jako fundacja, chętnie przyjrzymy się losom Plamki... Quote
wisela1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pudelek to jakaś niezrównoważona małolata.... ZGROZA !!! Na bank nie jest pełnoletnia i jak dali jej psa....??? Quote
Ulaa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 wtatara napisał(a):a może by ogłosić Pamkę w Kundlu Ciekawe kto miałby to zgłosić? Wyobrażasz sobie, że właścicielka tam pójdzie i powie "niedawno zginęła mi sunia, potem odnalazła się w schronisku,a teraz już jej nie chcę". Quote
wtatara Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 będziemy szukać domku, czy ma ogłoszenia. Skontaktuję się z wolontariatem Quote
Ulaa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To niech ten wolontariat zabierze Plamkę, zanim pójdzie do jakichś meneli. U nas pełno takich się zgłasza po psy na łańcuch. Mały nie zje dużo, a szumu narobi. Quote
dorixx Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Słuchaj Pudlu ! jedno w czym racje masz to że szukasz dla Plamki bezpiecznego domu. Gdyby u ciebie taki miała nigdy by nie zaliczyla schroniska Pańciu od siedmiu boleści. Mam nadzieje że znajdzie prawdziwy kochający dom, a tobie życze tego samego co plamka przeszła-schroniska na starość i ani krzty współczucia nawet od psa! dla takich jak ty maskotki w sklepach sprzedają :angryy: zwierzęta pozostaw odpowiedzialnym osobom. Quote
Ada-jeje Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ulka ja mysle ze Plamka powinnismy sie zajac, czyli fundacja powinna domku nowego szukac, zas do ciebie pisze PW. Quote
PuDeLeK Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 eCh.. nie sądziłam, że można tak kogoś osądzać, tylko dlatego, ze chce znaleść dom psu, którego po prostu nie może mieć u siebie !!! Mamy małe mieszkanie... Plamkę wzieliśmy ze schroniska, żeby nie była dłużej w tych okropnych warunkach, a teraz próbujemy jej znalesc DOBRY dom !! Macie racje nie jestem pełnoletnia bo mam dopiero 17 lat !! A 17 kwietnia urodził mi sie synek.. Myślałam, ze tu są mili ludzie którzy pomoga mi w szukaniu domu dla Plamki !! Ale jak nie to nie... przykro mi, ze sie pomyliłam.. Możecie traktować ogłoszenie za NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ada-jeje Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pudelek chyba pisalysmy posta jednoczesnie, oczywiscie ze pomozemy na miare naszych mozliwosci. Quote
dorixx Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To zrozumiale dziecko przyszło na świat pies idzie w odstawkę, jeżeli Plamka ma osiem miesięcy to chyba już bedąc w ciąży podjelas sie opieki nad psem. I co nagle mieszkanie ci sie pomniejszyło, pare miesięcy temu było większe jak brałaś Plamke do domu? :angryy: bzdury :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Nie rozumiem po co brac psa ze schronu, gubic go, potem szukac mu domu ????? Pudelek nie wyjasniłas sytuacji po powinnas zrobic w 1 poscie kiedy jeszcze szukałas Plamki... Quote
Recommended Posts