flashka-g Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 INTERCHAMPION Champion Estoni Champion Polski Zwycięzca Klubu Estoni'07 Młodzieżowy Champion Polski Zwycięzca Litwy Zwycięzca Wilna KASDAN de Ciukci Wczoraj ten wspaniały przyjaciel odszedł za tęczowy most, bardzo nam bedzię Cię brakowało Kaziu:-(:-(:-( odszedl w wieku 4 lat:-( :bigcry::bigcry::candle::candle: Aguś trzymaj sie skarbie, jestem z Toba... Quote
Cyraneczka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 flashka-g napisał(a):INTERCHAMPION Champion Estoni Champion Polski Zwycięzca Klubu Estoni'07 Młodzieżowy Champion Polski Zwycięzca Litwy Zwycięzca Wilna KASDAN de Ciukci Wczoraj ten wspaniały przyjaciel odszedł za tęczowy most, bardzo nam bedzię Cię brakowało Kaziu:-(:-(:-( odszedl w wieku 4 lat:-( :bigcry::bigcry::candle::candle: Aguś trzymaj sie skarbie, jestem z Toba... Ojej, tak mi przykro!!! Co sie dzieje, że takie młode psy odchodzą?? To takie straszne... Trzymaj sie Aga! On już na pewno jest szczęśliwy i z góry patrzy na swoich przyjaciół... Dla Kazia :candle: Quote
LOCZEK Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Aguś myślami jesteśmy z Wami-wiemy jaki ból łączy sie ze stratą przyjaciela................:candle::candle::candle: Quote
Matakia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wielka strata :( :candle: Aga, trzymaj się :calus: Quote
Bajon Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Aguś, naprawdę bardzo, bardzo mi przykro..... Chyba żadne słowa nie są wstanie teraz ukoić Twojego smutku.... Quote
Manu Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 O rany... widziałam go raz na żywo i urzekł mnie, taki był piękny... Człowiek czuje ogromny żal słysząc taką wiadomość :( :( :( Quote
piotrjan Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ['] ['] ['] ['] [SIZE=1] Jest mi ogromnie przykro ! Quote
Asdf Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 dziękuje za te posty... ja widziałam jak umiera, gasł mi na rękach i nie umiałam nic zrobić, wszystko było dobrze, wszystkie wyniki badań były dobre a on umierał, co kwadrans było go coraz mniej.... i już go nie ma i nie wróci... nigdy Quote
Kida Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Cyraneczka napisał(a): Co sie dzieje, że takie młode psy odchodzą?? To takie straszne... :-( ..bardzo mi przykro. :-( Quote
husky_strzegom Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Agnieszko 3maj się. Na pewno nie jest Ci łatwo.... Quote
jolka11 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jest to bardzo smutna wiadomość :-(:-( Aga ,trzymaj się :calus: Quote
peppermint Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bardzo mi przykro Agnieszka ['] To chyba taki złośliwy los, że najszybciej odbiera to, co w życiu się naprawdę ceni i ma prawdziwą wartość Quote
SZAMAN Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jestem w szoku!! 1 z najwspanialszych huskich jakie widziałam! Quote
SZAMAN Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 USH napisał(a):.... i już go nie ma i nie wróci... nigdy Będzie żył dopóki pamięć o nim będzie trwać.A pamięć będzie trwać dłuuugo,także dlatego, że zostawił po sobie cząsteczkę -swoje dzieciaki : ) Ja byłam pod wielkim urokiem Kazia!! Agnieszka, bardzo mi przykro. Quote
Gosia & c.o. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [']['][']['][']['] To straszne gdy odchodzi przyjaciel... Quote
Malvina Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Trudno w to uwierzyć:-( Tak mi przykro Agnieszka. Kazio był wspaniałym psem, wszyscy będą o nim zawsze pamiętać. Quote
Asdf Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kasuje moje posty, bo uważam, ze ludzie dopowiadają sobie za wiele:( Quote
J.J.K. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Malvina napisał(a):Trudno w to uwierzyć:-( Tak mi przykro Agnieszka. Kazio był wspaniałym psem, wszyscy będą o nim zawsze pamiętać. To wszystko brzmi tak nieprawdopodobnie... To takie smutne... Trzymaj się Aga! masz dla kogo !!! Quote
zpr Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 USH napisał(a):dziękuje za te posty... ja widziałam jak umiera, gasł mi na rękach i nie umiałam nic zrobić, wszystko było dobrze, wszystkie wyniki badań były dobre a on umierał, co kwadrans było go coraz mniej.... i już go nie ma i nie wróci... nigdy Ogromnie współczuję :-(:-(:-( Quote
Florka_xyz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bardzo mi przykro.:bigcry:TRzymaj sie. :calus::calus::calus:(*)(*)(*) Quote
Recommended Posts