AguśSosnowiec Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Aha, zapomnialam przeciez o najwazniejszym. Edunia bedzie ciachana w najblizszym czasie. Bedzie to sterylka aborcyjna.. Tak, niestety- nasza panienka jest w ciazy, cycule jej sie juz powiekszyly, dlatego szykujemy sie do zabiegu :razz: Quote
KrystynaS Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Edziunia śliczna !!!! I zaprzyjaźniona z Zuzią :multi: i z kotem. No i z TŻ układy też całkiem dobre :evil_lol: Quote
AguśSosnowiec Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Na razie zadnych ogloszen, musze najpierw porozmawiac z pewna osoba Quote
AguśSosnowiec Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 KrystynaS napisał(a):Edziunia śliczna !!!! I zaprzyjaźniona z Zuzią :multi: i z kotem. No i z TŻ układy też całkiem dobre :evil_lol: Czy cos Pani sugeruje? ? ? :razz: :eviltong: Quote
KrystynaS Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Nie, absolutnie !!!! :shake:, tylko stwierdzam fakty (te zdjęcia i opis). Quote
Doda_ Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 :evil_lol: bezczelnie pcha sie pod koldre? :evil_lol: a Ty nie? :eviltong::diabloti: Quote
KrystynaS Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Przepraszam, jeśli zabrzmiało to jak jakaś sugestia. Quote
AguśSosnowiec Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Mnie to zabrzmialo jak sugestia tego, ze mozebym ja jednak zatrzymala, skoro sie tak swietnie dogaduje z moimi domownikami:lol: :loveu: Bron Boze zla nie jestem! Nie zrozumialysmy sie:diabloti: Quote
KrystynaS Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Tak, nie zrozumiałyśmy się :-D. Często dość spontanicznie wyrażam takie moje "odczucia chwili". Dobrze, że wszyscy się dogadują no bo gdyby było inaczej to byłby nielada kłopot dla Ciebie Aguś. Walczące ze sobą psy, psio-kocie ataki, no i wkurzony TŻ :shock:. Takie ryzyko zawsze istnieje w przypadku DT. Wybacz niefortunność poprzedniego zdania :oops: Quote
Doda_ Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 milcia17 napisał(a):Co taka cisza? :mad: Aguś często zajeta jest, ma obowiazki. Basiapron sie odezwala, wiec 'cisza' nie jest :cool3: Quote
milcia17 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 To musimy nauczyć Edzi wchodzić na dogo i postukać kilka słów o sobie jak jej jest ^^. jeśli jej pani jest zajęta czymś:D Quote
Doda_ Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Aguś, zostawiłam Ci wiadomosci na gg. Faceci (byli wlasciciele edzi) grożą ze nam coś zrobia. :angryy: (chyba sie teraz uspokoili, musi byc dobrze..) Dziś sie dowiedzialam, ze ten kolega co mieszka u Izy, jak tylko policja sie u nich zjawila, to błagal ize zeby nie wydała go policji... i nic nie mowila o poprzedniej suczce (matke Edzi) wydaje mi sie ze on tez mial cos z tym wspolnego.. A tak, to Iza mi dzis mowila, ze bardzo sie cieszy ze zabraliście psa. Miala z nią klopoty - brak kasy na weta, jedzenie itd.. i byla ciagle wypuszczana na dwor.. Aha, mowila tez, ze okropnie sie bardzo przestraszyla jak policja u nich sie zjawila... :roll: Serce jej walilo :roll: Quote
AguśSosnowiec Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Z przeprosinami że tak rzadko tu zaglądam.. Fotki Prześliczna :) Nie trudno się domyślić na co czekają.. :) Królowa kanapy :) Quote
Doda_ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 jaka PIEKNA sie zrobila!! czy ona sie nie boi ludzi?? Quote
AguśSosnowiec Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ona jest najpiekniejsza! Boi sie obcych mezczyzn, szczeka wtedy bardzo i na kazdy ruch reaguje ucieczka i szczekaniem.. Quote
KrystynaS Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jaka Edzia śliczna sunia. Zwłaszcza na pierwszym zdjęciu, taka smukła, długie łapki i pyszczek .... cudny :lol: :lol: Quote
AguśSosnowiec Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dzisiaj NIEDOBRA pani zawiozla Edusie na sterylke- a dokladniej wiozla nas p. Edytka (BajkaB) :loveu: Jaka byla rozpacz jak ja tam zostawilismy!! A po 17 gdy ja odbieralismy to nie dala sie wyjac z boksu, rzucala sie na wszytskich, tylko jak mnie zobaczyla to sie tak cholernie ucieszyla ze o malo co sama nie wyskoczyla z tego boksika :loveu: :loveu: :loveu: Macica zgodnie z podejrzeniami- byla zmieniona, dzieciory sie szykowaly, ale na szczescie juz jest po, Edzinka czuje sie dobrze, teraz spi jak zabita, zmeczona po calym dniu. Z dnia na dzien kocham ja coraz bardziej, ale nie ma takiej mozliwosci aby ona u mnie zostala.. :-( Quote
Doda_ Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Aguś rozumiem że nie mozesz ją zostawić, ale ja naprawde nie wiem, co ona zrobi w NOWYM DOMU z NOWYMI OPIEKUNAMI.. Chyba zwariuje nie na zarty i bedzie probowac zwiac.. Przyszli wlasciciele beda musieli przychodzic do Ciebie, zeby Edzia sie do nich przyzwyczaila.. Quote
AguśSosnowiec Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Raczej na odwrót- nie będzie mogła mnie widzieć przez jakiś czas. Już to przerabiałam z Lora- sunią która znalazłam jakoś w lutym. Tesknila za mna bardzo.. A teraz jest przywiązana potwornie do nowych pańćostwa :loveu: W przypadku Edzi martwie se raczej ze ja bede tesknic bardziej, dlatego kombinuję gdzie ją tu do rodziny komuś jakoś może coś... :diabloti: Quote
Recommended Posts