AguśSosnowiec Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No.. troche wysiadlam.. Ale juz jest w miare okej! :multi: Zagladalam tu sobie, ale nie mialam sily pisac, za to teraz juz mam wiec moge powiadomic Was iz po przeczytaniu wierszyka Basiapron myslalam ze PADNE! :lol: :lol: :lol: Edziunia ma sie dobrze, pannica sie nie slucha nikogo poza mna:mad: :loveu: Na obcych dla niej gosci mego domu warczy i szczeka, ale jak gosc nie zwraca na nia uwagi, to sie oswaja i nawet da po parunastu minutach poglaskac. Spi juz sobie bezczelnie na lozku, nawet jak jej powiem "Na miejsce" to pojdzie co prawda na swoje legowisko, ale jak tylko sie odwroce to pakuje sie z powrotem na lozko- bez wiekszej krepacji :diabloti: Quote
KrystynaS Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Oj Aguś zaraz tam "bezczelnie się pakuje". Łóżko jest do spania prawda, no i Edzia już to zrozumiała i stosuje w praktyce. :evil_lol: Quote
milcia17 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Edzia to czysty aniołek z rogami :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 hah, super Edzia, za Twoimi plecami wskakuje na lozko :evil_lol: Quote
milcia17 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Doda_ napisał(a):hah, super Edzia, za Twoimi plecami wskakuje na lozko :evil_lol: Mówię Ci, to czysty aniołek z różkami :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Volt Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 milcia17 napisał(a):Mówię Ci, to czysty aniołek z różkami :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo Diabełek z Aureolą :razz::evil_lol: Quote
KrystynaS Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 U Edzi wszystko dobrze???? Nie rysuje się na horyzoncie żaden domek??? Quote
AguśSosnowiec Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Niestety nie, za to Edzia już wie doskonale jak się wchodzi pod kołdrę:diabloti: :mad: Ale ja wiem kto ją tego nauczył- Zuza:mad: Quote
milcia17 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ach te psy, dobrze, że Edzia lepiej się czuje! Żaden domek? Nikt się nie odzywa? Quote
Doda_ Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Napisalam SMS-a do syna Izy (bylej wlascicielki Edzi), spytalam czy u nich w domu nie pojawil sie jakis nowy psiak, odpisal ze nie maja nowego psa. Ale najlepiej sprawdzic osobiscie, na razie nie teraz. Z Iza sie nie widzielismy od tamtej pory, kiedy Edzia zostala odebrana. Kurcze, mialam jechac do schronu poszukac jej mame i siostre. Ale ostatnio nie mam czasu :mad: albo tata pracuje... Aguś, no mialysmy razem jechac do schronu w Katowicach i Myslowicach. Wroc jak najszybciej do zdrowia :mad::evil_lol: AAAaaaaaaaaa co u Edzii? -> czekamy na opowiesci :loveu: Aha i no poprosimy o zdjęcia.. :cool3: Quote
basiapron Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 u Kudłatej sa 2 dzisiejsze zdjecia (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107200&page=39) ,a na Aguśkę ze zwierzyńcem musze sie zaczaić:) Quote
DG32 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 basiapron napisał(a):na Aguśkę ze zwierzyńcem musze sie zaczaić:) No to trzeba się na nią zaczaić w pare osób :evil_lol:. Quote
basiapron Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 KUDŁATA też może pomóc bo ona ostatnio tak Aguśkę obskoczyła że hej:eviltong: Quote
AguśSosnowiec Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Dzis beda fotyyyyyyyyyy :-D Mam nadzieje ze tym razem moja kochana Ania nie zawiedzie i przyczlapie sie do mnie z aparatem :mad: :loveu: Zobaczycie co tez to ziolko o imieniu Edusia wyprawia :eviltong: :evil_lol: Quote
Doda_ Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Aguś - co u Ciebie? a co u Edzi? Jak spacerek z nią? No nie moge ssie doczekac.. daj zdjecie.. Naprawde bardzo chcę pojechac do schronisk, tylko czekam jak wyzdrowiejesz..:-(:-(:-( Quote
AguśSosnowiec Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Beatka ja jestem już zdrowa, tylko nawał obowiązków i wielkie problemy prywatne dosięgnęły mnie w jednym czasie i muszę się jakoś z tym uporać.. :oops: :oops: :oops: A teraz obiecane fotki cz.1. :diabloti: Chyba zaraz będzie coś do jedzonka... (Edzia i moja panienka Zuzia) Taaa, do jedzonka, łajza się tuli zamiast dać kawałek ciacha:mad: (to ja się tak tulę zlowieszczo hehehe:diabloti: i akurat nachylałam się do pozozstałych moich tymczasów- szczeniorów:evil_lol: ) Czy za taką śliczną minę coś dostanę? No nareszcie!!!! :diabloti: Czas na spanko- śpimy z Zuzią- nie podglądać!!!:razz: Quote
AguśSosnowiec Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 fotki cz.2 :diabloti: Piękna, cudna, najpiękniejsza :loveu: Buzi Zuziu!! :loveu: Śpimy na agusiowym tz :diabloti: (Edzia z moją kicurką Myszą) Zuza nie ryj się!!!! Quote
basiapron Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 widze że teraz wszystkie nasze pieski mają nowiuśkie zdjęcia:) Quote
DG32 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Super zdjęcia, widać, że Edzia powoli przejmuje zachowania Zuzi. Quote
Doda_ Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 CZY TO EDZIA?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie moge uwierzyc, widzialam ją - przerazona, dzika.. a teraz to z niej taki pieszczoch! Rodzice widzieli zdjęcie i TEŻ UWIERZYC NIE MOGLI:evil_lol: Super, ze z twoją sunka sie lubia i no oczywiscie z kotkiem tez:diabloti: Quote
AguśSosnowiec Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ona małego tego, że jest oooogromnym pieszczochem, to jeszcze jest super hiper mądra:cool3: i to fakt- uczy się od Zuzy, ale niestety nie tylko tych dobrych rzeczy: przez Zuzę Edzia zaczęła tez hałasować jak wychodzę:mad: i ponadto SAMA MI SIĘ BEZCZELNIE PCHA POD KOŁDRĘ !!! :diabloti: Quote
Recommended Posts