Doda_ Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 AguśSosnowiec napisał(a): Niestety zaczynaja sie klopoty- sunia bardzo wyla jak wyszlam dzis popoludniu... Byl w domu ktos? twoj tata chyba byl ? Quote
AguśSosnowiec Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ehh.. Co za weekend.. Po pierwsze ja sie dorobilam i mam ostre zapalenie gardla, tak, ze ledwo mowie, a jak mowie to nie dluzej niz kilka minut, bo potem gardlo boli okrutnie :-( Zatem czeka mnie lezenie w lozku przez najblizsze dni. :-( Edzia zrobila sie juz na tyle odwazna ze wlazi mi do lozka w nocy:diabloti: i spi ze mna, a jak sie przebudze i zobacze ze ona lezy ze mna, to wystarczy ze powiem "Eda na miejsce" i juz z mina aniolka idzie na swoje poslanko:evil_lol: Zaczely sie juz tez coraz smielsze zabawy z Zuzia- zdarza sie ze Edusia zabiera jej zabawki :eviltong: No i musze tu tez wspomniec o tym, ze Edzik uwielbia sie wywalac brzuchem do gory- no a ja oczywiscie musze ja wtedy po tym brzuszku drapac! :p Quote
Doda_ Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 A lez lez w lozku :cool3: Razem z dziecmi :evil_lol: A moze Ty spij na poslanku?? :evil_lol: A Edzia w Twoim lozku :diabloti: Dobrze, ze Eda zaczela sie bawic, prosic o drapanie po brzuszku :loveu: A moze juz wiesz, czy w ciązy jest? Czy jeszcze nie? Quote
AguśSosnowiec Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ja na poslanku a Edzia w lozku- no tak!! Jak ja moglam wczesniej na to nie wpasc!! :eviltong: No jeszcze tego by brakowalo :mad: Hehe ;) Czy jest w ciazy czy nie to- i tak bedzie miala sterylke. Tez sie ciesze ze zrobila sie smielsza, nadal boi sie facetow (i nic dziwnego po tym co tamci jej zrobili:angryy: ), w zasadzie jedynym facetem do ktorego sie zaczela powoli przekonywac jest moj tz.. Ale ze mna za to Edzia sobie juz poczynia!:mad: Zaczepia do zabawy, przybija mi "piatki" jak sie bawimy i "gaworzy" przy tym niezle :lol: No i pcha sie do lozka kiedy tylko moze :diabloti: Quote
Doda_ Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Sunka powoli sie przyzwyczaja to jest najwazniejsze ale nie wiem jak bedzie z nowym domem. Znowu bedzie siedziec w kącie przerazona?? Quote
BajkaB Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Jak to jest,ze psiska natychmiast wiedzą,ze w łózku najlepiej?:crazyeye:Jak przywieźliźmy Bonkę ze schroniska,to natychmiast wlazła Włodkowi do łózka i spała z nim ,a przecież w życiu nawet w domu nie była,a co dopiero w łózku. Agnieszko,to moze trzeba Ci coś pomóc?Moze z ,,gardłową,odsieczą przybędę? Quote
basiapron Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Mój żółwik Edzio się o Edzie pewnie dopytywać będzie jak wróce do domu:) Quote
Doda_ Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Co u edzi ?? :lol: A ty AguśSosnowiec, jak się czujesz? Quote
basiapron Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 na tym świecie sobie była suczka co się Edzią zwała nie za wiele ważyła i się mężczyzn bardzo bała bili ją niedobrzy ludzie kiedy nagle nastał cud Aga wzięła biedną Edzie a ta padła do jej stóp:) i użarła ją w palucha dużego:) Quote
emilia2280 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='basiapron']na tym świecie sobie była suczka co się Edzią zwała nie za wiele ważyła i się mężczyzn bardzo bała bili ją niedobrzy ludzie kiedy nagle nastał cud Aga wzięła biedną Edzie a ta padła do jej stóp:) i użarła ją w palucha dużego:) fajny wiersz, ale to na koncu mnie rzucilo na podlogé :roflt:do moich stóp! Quote
Doda_ Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Kurcze, hahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basiapron Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 no nie no,znowu nikogo tu nie było,podnoszę!!! Quote
basiapron Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 puf puf fto tam?? nift jaf to nift a fto puf puf?? Quote
basiapron Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 coś mi sie wydaje że włascicielka wysiadła i musimy cierpliwie czekac aż ozdrowieje. Quote
Recommended Posts