Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AguśSosnowiec napisał(a):

Niestety zaczynaja sie klopoty- sunia bardzo wyla jak wyszlam dzis popoludniu...

Byl w domu ktos? twoj tata chyba byl ?

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehh.. Co za weekend.. Po pierwsze ja sie dorobilam i mam ostre zapalenie gardla, tak, ze ledwo mowie, a jak mowie to nie dluzej niz kilka minut, bo potem gardlo boli okrutnie :-( Zatem czeka mnie lezenie w lozku przez najblizsze dni. :-(
Edzia zrobila sie juz na tyle odwazna ze wlazi mi do lozka w nocy:diabloti: i spi ze mna, a jak sie przebudze i zobacze ze ona lezy ze mna, to wystarczy ze powiem "Eda na miejsce" i juz z mina aniolka idzie na swoje poslanko:evil_lol:
Zaczely sie juz tez coraz smielsze zabawy z Zuzia- zdarza sie ze Edusia zabiera jej zabawki :eviltong: No i musze tu tez wspomniec o tym, ze Edzik uwielbia sie wywalac brzuchem do gory- no a ja oczywiscie musze ja wtedy po tym brzuszku drapac! :p

Posted

A lez lez w lozku :cool3: Razem z dziecmi :evil_lol:
A moze Ty spij na poslanku?? :evil_lol: A Edzia w Twoim lozku :diabloti:
Dobrze, ze Eda zaczela sie bawic, prosic o drapanie po brzuszku :loveu: A moze juz wiesz, czy w ciązy jest? Czy jeszcze nie?

Posted

Ja na poslanku a Edzia w lozku- no tak!! Jak ja moglam wczesniej na to nie wpasc!! :eviltong: No jeszcze tego by brakowalo :mad: Hehe ;)

Czy jest w ciazy czy nie to- i tak bedzie miala sterylke.
Tez sie ciesze ze zrobila sie smielsza, nadal boi sie facetow (i nic dziwnego po tym co tamci jej zrobili:angryy: ), w zasadzie jedynym facetem do ktorego sie zaczela powoli przekonywac jest moj tz..
Ale ze mna za to Edzia sobie juz poczynia!:mad: Zaczepia do zabawy, przybija mi "piatki" jak sie bawimy i "gaworzy" przy tym niezle :lol: No i pcha sie do lozka kiedy tylko moze :diabloti:

Posted

Jak to jest,ze psiska natychmiast wiedzą,ze w łózku najlepiej?:crazyeye:Jak przywieźliźmy Bonkę ze schroniska,to natychmiast wlazła Włodkowi do łózka i spała z nim ,a przecież w życiu nawet w domu nie była,a co dopiero w łózku.
Agnieszko,to moze trzeba Ci coś pomóc?Moze z ,,gardłową,odsieczą przybędę?

Posted

na tym świecie sobie była
suczka co się Edzią zwała
nie za wiele ważyła
i się mężczyzn bardzo bała

bili ją niedobrzy ludzie
kiedy nagle nastał cud
Aga wzięła biedną Edzie
a ta padła do jej stóp:)

i użarła ją w palucha dużego:)

Posted

[quote name='basiapron']na tym świecie sobie była
suczka co się Edzią zwała
nie za wiele ważyła
i się mężczyzn bardzo bała

bili ją niedobrzy ludzie
kiedy nagle nastał cud
Aga wzięła biedną Edzie
a ta padła do jej stóp:)

i użarła ją w palucha dużego:)

fajny wiersz, ale to na koncu mnie rzucilo na podlogé :roflt:do moich stóp!