Doda_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 :placz:prosze o DT,prosze!!dlaczeog tak trudno znalezc DT?terrorystka to nie slon:roll: Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Trzymam kciuki za dziś !!!!!!!!!!!!! Terrorystko trzymaj się, to już niedlugo!!!!! Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 BLAGAM, niech ktos da terrorystki DT chocby na 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
maciaszek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A na mapie dogo patrzyliście? Może tam by się znalazł jakiś DT... Cholera... :( Quote
emilia2280 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 milcia17 napisał(a):Powysyłać linki! Dobry pomysl- tak sama zobaczylam prosbe Dody na innym wátku, ale nie moze jedna osoba na wiécej niz 2-3 oglaszac tego samego wátku bo (tak jak ja) dostaná punkty karne od moda za spamowanie. Uemka, czy byla jakas odpowiedz od Emira? Quote
UeMka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Otóż śpieszę donieść że Terrorystka vel Edzia od dzisiaj jest w awaryjnym DT. Jednak bardzo pilnie DT potrzebny, mała nie może tam zostać długo!! Została odebrana. Długo by opowiadać jak dzisiejsza interwencja przebiegała w każdym bądź razie psu już nic nie grozi. Przy okazji odłapaliśmy też drugiego psa w typie owczarka kaukaskiego jednak ten psiak musiał jechać do azylu z racji agresji. Edzia ma cieczke, nie wiadomo czy nie jest szczenna ma wysoką temperaturę i jakiś stan zapalny. Wet dał jej zastryzki i czekamy na efekty. Teraz przepraszam ale musze coś zjeść bo od 12 nie byłam w domu. Quote
UeMka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 emilia2280 napisał(a): Uemka, czy byla jakas odpowiedz od Emira? Emir to także my ;) Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Super, ciesze sie bardzo, ze psiak juz bezpieczny jest! Zal mi tej kolezanki, pewnie tęskni za psem.. :-( Quote
milcia17 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To dobrze, że dobrze poszło, teraz czekamy jeszcze na szczęśliwe zakończenie... P.S.UeMkA może wstawić tutaj zdjęcie nowsze?Czy wygląda to samo co wcześniej, którego zrobiła Doda?? KTO MOŻE WZIĄĆ EDZIE NA DT??? ALBO NAWET DS?? :placz::placz::placz: Quote
UeMka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zdjęcia wstawie później bo aktualnie mamy zamieszanie bo teraz 4 psy w domu. Kluski zjadły i poznają się z moją sunią a Filipowi musze leki dać. Quote
milcia17 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dobrze nie ma sprawki ;-) W końcu pora na kolacyjkę :) Quote
AguśSosnowiec Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jak juz zostaliscie poinformowani- sunia AWARYJNIE trafila do mnie na dt, ale podkreslam: AWARYJNIE, wiec POSZUKIWANIA DT NADAL TRWAJA!! Sunia jest bardzo przestraszona, u weta byla bardzo grzeczna, do mnie sie juz troche przyzwyczaila, ale nadal jest niepewna i jak sie ja glaska, to czuc ten jej strach paralizujacy cale cialo, tak jakby myslala "W ktorym momencie mnie uderzysz..?" :-( Dalam jej na imie Edzia, na czesc naszej kochanej Pani Edytki od Brajla (BajkaB):multi:, ktora niezawodnie pomogla nam w dortarciu z mala do weta, potem do domu, a potem jeszcze zawiozla Ule(UeMke) z moimi dziecmi do jej domu:loveu: (bo malenstwa maja 3tyg. wiec nie moglam ryzykowac, a Edzi naprawde nie bylo gdzie umiescic... ). Jak juz Ula pisala- mala miala goraczke, ma cale gardlo zaflegmione i powiekszone migdalki. Mierzylam jej przed momentem temperature i juz mam dobre wiesci- spadla do 38.7st.!!:multi: Trzymajmy kciuki, oby tak dalej. Teraz sobie spi, zauwazylam jednak ze bardzo reaguje na otwieranie drzwi, od razu sie rwie zeby wyleciec.. No poprostu to jest dziecko ulicy, co tu duzo mowic.. :-( Jak Ula wklei zdjecia, to sami zobaczycie jaka byla przestraszona podczas interwencji :shake: Ale musze Wam powiedziec, ze wogole myslelismy ze ona jest wieksza! Na tych pierwszych fotkach jakos tak pokaznie wyglada, jakby byla do kolana, albo i lekko wyzsza, a tymczasem jest nie wielka i na chudych nozkach. Niestety - ma cieczke i przypuszczam ze juz jest "zaciążona" :shake: Ale lada chwila bedzie sterylka (jutro ide umowic termin) wiec bedzie OK. Przed nami pierwsza noc, osobiscie padam na twarz, marze zeby juz usnac. Edzia jest sunia, ktora trzeba bedzie wszystkiego od podstaw uczyc- chodzenia na smyczy, przywolywania, spokoju, pewnosci siebie.. Kazdy gwaltowniejszy ruch a ona juz sie boi. Wole nie myslec co przeszla. :angryy: Quote
jusstyna85 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 UeMka napisał(a):Otóż śpieszę donieść że Terrorystka vel Edzia od dzisiaj jest w awaryjnym DT. Jednak bardzo pilnie DT potrzebny, mała nie może tam zostać długo!! Została odebrana. Długo by opowiadać jak dzisiejsza interwencja przebiegała w każdym bądź razie psu już nic nie grozi. Przy okazji odłapaliśmy też drugiego psa w typie owczarka kaukaskiego jednak ten psiak musiał jechać do azylu z racji agresji. Edzia ma cieczke, nie wiadomo czy nie jest szczenna ma wysoką temperaturę i jakiś stan zapalny. Wet dał jej zastryzki i czekamy na efekty. Teraz przepraszam ale musze coś zjeść bo od 12 nie byłam w domu. Ciesze sie, że wszystko ok...miałabym chętną os na psa w typie Owczarka Kaukaskiego, naprawde taki agresywny? Quote
basiapron Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 nei spotkałam tego Pana co ma tu pieski:(a on dzwonka nie ma:( a miałam sie go o tymczas spytać. Quote
UeMka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ciesze sie, że wszystko ok...miałabym chętną os na psa w typie Owczarka Kaukaskiego, naprawde taki agresywny? Agresywny jeśli ktoś starał mu coś zrobić na siłe. Do nas podchodził, dał sie głaskać i ogólnie to taki miesiek przytulaśny. Jednak to jest pies ulicy który nie da sobie w kasze dmuchać. Podobno na dzieciaki warczy... No ciężko określić, wygląda łagodnie. W tym tyg będę w schronisku i zrobie zdjęcia. Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Kurcze, jak ja sie chol.. ciesze!! ze wam sie udalo!!!! :Rose: a sunia, kurcze jak ma na imie?! a no edzia, niech wraca jak najszybciej do zdrowia.. smutno mi jest, ze nie zdazylam pomóc mamie terrorystki...edzi...:-( Bede co jakis czas sprawdzac, czy u nich nie pojawil sie nowy psiak Quote
Volt Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Aga,Ula,p.Edytko, Cały EMIRze! JESTEŚCIE WIELCY! POKŁONY! Quote
AguśSosnowiec Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 UeMka napisał(a):W tym tyg będę w schronisku i zrobie zdjęcia. Bedziesz tam.. ze mna!:diabloti: :evil_lol: Doda- juz my napewno o tej "rodzince" nie zapomnimy i napewno tam jeszcze zawitamy w celu kontroli czy nie maja nowego psa.. Volt- dla Ciebie tez BRAWWWWWWWOOOOOOOOOOO :loveu: Za to jak pieknie i fachowo nosiles Edke na rekach:lol: Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 aguś, ok ok, ja to chyba wyjde z ich mieszkania pobita :diabloti: wynajme ochroniarza :eviltong: a dobra, lece spac, egid.. kurcze ja chyba nigdy nie zapamietam jej imienia!!!!!!!!!!! etam, sunko, odpocznij sobie i zapomnij o tym, jak bylo w poprzednim domu!! Quote
UeMka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dwa pierwsze zdjęcia z interwencji reszta u Pani Małgosi Mam jeszcze zdjecia z lecznicy ale są niewyraźne, jutro je wyostrze. Quote
Recommended Posts