DG32 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No nie, to do babci w Dąbrowie się jeździ, a nas się nie odwiedzi :mad:. Quote
AguśSosnowiec Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No wiem, macie rację, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że zawsze mi wtedy trochę schodzi u babci, a jak wracam to jestem obładowana tobołami babcinych przysmaków od góry do dołu:diabloti: Ale musimy się w końcu spotkac na jaki spacerek!! Tylko że zaś teraz zapowiadają mrozy potworne, wrrrrr Quote
Nadziejka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cioteczko Agusiu ja tez chce taka babcie , smakolykow duzo i rozmowy i przytulania...! Ale nie mam :-(Ciesze sie , ze Edusia taka radosna :lol:Moze kiedys sie spotkamy , to cioteczce wrecze cosik dla Edzi cudnej! Dzis i wczoraj mrozisko okrutne ..brrr... ja juz czekam na wiosenke.Przesylam wam gorace caluski dla Agusiowych piesiow i pozdrowienia dla panci Edziowej, trzymajcie sie:hand: Quote
AguśSosnowiec Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Witamy po długiej przerwie!:lol: Dla tych którzy być może stęsknili się za widokiem mojej najpiękniejszej Edusi- kilka nowych foteczek :cool3: Nasze wiosenne wyprawy Moja mordeczka kochana :loveu: Quote
Doda_ Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Piękna Eda :loveu::loveu::loveu: i jaka szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Oj u nas bardzo dużo się dzieje- odkąd wróciła do mnie sunia z adopcji (PROSZĘ o pomoc w przesyłaniu wątku dalej i w podrzucaniu chociaż.. http://www.dogomania.pl/threads/174236-MuszAE-siAE-pozbyAE-psa?p=13555861 ) z Edy zrobił się poprostu HULTAJ- łobuzuje niemożliwie, wygląda na to że przejmuje wszelkie zachowania od Leny.. Wszelkie złe zachowania- typu szczekanie o byle co (a nigdy wcześniej tak nie robiła).. Trochę nie ogarniam momentami tego wszystkiego :( Na szczęście mój tata zajmuje się Edulcem, więc dziewczyna ma radochę bo wprost uwielbia mojego tatę ;) Już niedługo- bo kto wie czy za tydzień, czy za dwa- powiększy nam się rodzinka o jedno ludzkie dziecko (moje znaczy się;) ) no i zobaczymy co to wtedy będzie- już teraz troszkę "odstawiam" Edę od siebie żeby wiedziała że nie może już ot tak ryć mi się na kolana itp. ("odstawiam" to znaczy że np.nie pozwalam jej spać ze mną, tylko musi spać na fotelu- wiem, jestem okrutna ;) ) Bardzo proszę tych którzy tu zaglądają jeszcze- roześlijcie dalej wątek tej suni która mi wróciła z adopcji.. Bardzo się boję żeby nie trafiłą do schroniska :( :( Quote
Recommended Posts