UeMka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jusstyna85 napisał(a):A próbowałyście ze Strażą Dla zwierząt? Straż dla zwierząt nie ma okręgu na Śląsku. Emirowskie koło jest w Siewierzu ale czekam aż będą wszystkie ustalenia. Quote
UeMka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nie ma, Okręg Śląski został zlikwidowany. Działał dosłownie jeden dzień. Uwierz - jestem na bieżąco :eviltong: Miałam być komendantem okręgu. Quote
jusstyna85 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 UeMka napisał(a):Straż dla zwierząt nie ma okręgu na Śląsku. Emirowskie koło jest w Siewierzu ale czekam aż będą wszystkie ustalenia. A ja słyszałam, że jest u nas... Quote
Doda_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 sprawa jest w rekach upowaznionych ludzi.. i nalezy czekac na efekty.. Quote
AguśSosnowiec Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Sunieczko juz niedlugo.. Jeszcze tylko troszeczke.. Quote
milcia17 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Podniosę... Kto może?? Wezmę ten link/wątek/ do podpisu!!!!! niech się znajdzie dt dla psa...:( Quote
AguśSosnowiec Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ja rowniez podrzucam!! PILNIE POTRZEBUJEMY DT!!! Quote
Doda_ Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 No i ja tez podnosze.. :-( Blagam, na kolana, o DT :modla::modla::modla: Quote
maciaszek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 To czekamy na rozwiązanie sprawy i o DT wołamy!!!! Quote
Doda_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 BLAGAM O DT !! Moze zmienic temat na jakis inny ?! To juz niedlugo... a gdzie DT ?! Quote
milcia17 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Trzeba będzie ten link powrzucać w niektórych postach.... Quote
Doda_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Peter Beny napisał(a):Jutro interwencja ;) Tak.. i trzymam kciuki.. Quote
Peter Beny Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ale proszę nikogo nie powiadamiać Doda :shake: Bo mają nie wiedzieć :roll: Quote
milcia17 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mam nadzieję, że pies zostanie uratowany od złego świata... Ale z drugiej strony współczuję tej koleżance... Przecież jest przywiązana do tego psa... Ale lepiej, żeby dla psa było jak najlepiej... Quote
Doda_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Peter Beny napisał(a):Ale proszę nikogo nie powiadamiać Doda :shake: Bo mają nie wiedzieć :roll: Nie wiedzą, ale w sobotę bylam u nich porobić zdjęcia, tylko ta koleżanka wiedziała ze zamierzam psa odebrać, później jak wyszłam, to mąz,kolega, syn sie pytali po co robiłam zdjęcia i ona im powiedziała.. ze psa odbiorę... byla kłótnia w domu.. nie wiedzą ze bedzie policja, myśla ze tylko ja sama przyjde i odbiore psa.. milcia17 napisał(a):Mam nadzieję, że pies zostanie uratowany od złego świata... Ale z drugiej strony współczuję tej koleżance... Przecież jest przywiązana do tego psa... Ale lepiej, żeby dla psa było jak najlepiej... Terrorystka zostanie uratowana, musi. Ta kolezanka jest przywiązana do niej, ale wie ze dla dobra terrorystki musi ją oddać i się zgadza. Nie robię to na złosc tej kolezanki, przeciez terrorystka nie moze dalej tak życ, poza tym nie chce zeby stala sie jej jakas krzywda tak jak jej mamy - zostala wyrzucona i nic o niej nie wiadomo.. A tak naoprawde, to trzymam kciuki, zeby Terrorystka byla w domu. /Mi też zal kolezanki, przez to wszyscy sie z nia kloca. Jej męza nienawidze strasznie, za to, co zrobil suczce - Maje./ Quote
milcia17 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Właśnie szkoda tej koleżanki... Są tacy ludzie i taborety... Echh szkoda gadać... Quote
Recommended Posts