Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
A próbowałyście ze Strażą Dla zwierząt?

Straż dla zwierząt nie ma okręgu na Śląsku. Emirowskie koło jest w Siewierzu ale czekam aż będą wszystkie ustalenia.

Posted

Nie ma, Okręg Śląski został zlikwidowany. Działał dosłownie jeden dzień. Uwierz - jestem na bieżąco :eviltong: Miałam być komendantem okręgu.

Posted

Mam nadzieję, że pies zostanie uratowany od złego świata... Ale z drugiej strony współczuję tej koleżance... Przecież jest przywiązana do tego psa... Ale lepiej, żeby dla psa było jak najlepiej...

Posted

Peter Beny napisał(a):
Ale proszę nikogo nie powiadamiać Doda :shake: Bo mają nie wiedzieć :roll:

Nie wiedzą, ale w sobotę bylam u nich porobić zdjęcia, tylko ta koleżanka wiedziała ze zamierzam psa odebrać, później jak wyszłam, to mąz,kolega, syn sie pytali po co robiłam zdjęcia i ona im powiedziała.. ze psa odbiorę... byla kłótnia w domu.. nie wiedzą ze bedzie policja, myśla ze tylko ja sama przyjde i odbiore psa..

milcia17 napisał(a):
Mam nadzieję, że pies zostanie uratowany od złego świata... Ale z drugiej strony współczuję tej koleżance... Przecież jest przywiązana do tego psa... Ale lepiej, żeby dla psa było jak najlepiej...

Terrorystka zostanie uratowana, musi. Ta kolezanka jest przywiązana do niej, ale wie ze dla dobra terrorystki musi ją oddać i się zgadza. Nie robię to na złosc tej kolezanki, przeciez terrorystka nie moze dalej tak życ, poza tym nie chce zeby stala sie jej jakas krzywda tak jak jej mamy - zostala wyrzucona i nic o niej nie wiadomo..

A tak naoprawde, to trzymam kciuki, zeby Terrorystka byla w domu.

/Mi też zal kolezanki, przez to wszyscy sie z nia kloca. Jej męza nienawidze strasznie, za to, co zrobil suczce - Maje./