Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

samotna kobieta z Warszawy, odpowiedzialna, zadaje mase pytań, chce sie wszystkiego dowiedziec o psie. jest bardzo konretna, a ja sie ciesze jak głupia ze w koncu ktoś sie znalazł kto nie chciał nim "szpanować"

Posted

mariolka napisał(a):
samotna kobieta z Warszawy, odpowiedzialna, zadaje mase pytań, chce sie wszystkiego dowiedziec o psie. jest bardzo konretna, a ja sie ciesze jak głupia ze w koncu ktoś sie znalazł kto nie chciał nim "szpanować"

super!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dobrze rozumiesz bo inaczej rozumiec tego co napisalam nie mozna niestety...
szkoda tylko psiaka pewnie jak kazdy bullowaty wpadnie w depresje i tyle z tego bedzie

Posted

Boże, co za tragedia!!!
koniecznie mnóstwo ogłoszeń i allegro z całym mnóstwem zdjęć!!!
on jest taki piękny...musi go ktoś pokochać!

ja podejmuję się zrobienia allegro.nie wiem czy ktoś tu na wątku robił ogłoszenia ale jeśli nie lub niewiele to warto poprosić speców, czyli np. jenny.

Posted

no wlasnie tu lezy problem...pani juz miala pieska 8 lat temu ale nie powiedziala ze majac kota na weekend wystapily u niej reakcje alergiczne...

jutro jade zobaczymy czy da sie przekonac...szczerze watpie chociaz argumenty mam mocne

Posted

Kostek napisał(a):

jutro jade zobaczymy czy da sie przekonac...szczerze watpie chociaz argumenty mam mocne

czyli...?
bo wiesz, jak postanowiła go oddać to chyba lepiej od razu niż za tydzień czy miesiąc...:-(