Negri Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Dzięki wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak będę dokładnie wiedzieć co będzie robione i jaka cena to oczywiście napisze. Na razie 4 dzień leczymy malasezje :roll: Quote
gosikf & dogs Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hellooouuuu Jak tam Amonek? Teraz siedzi w schronie tak? Jak idzie leczenie, uszka się poprawiają? Dowiedziałaś się już od doktora jaki będzie koszt operacji? Quote
Koperek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Negri']W pon idziemy do doktora :roll: W takim razie trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: za AMONKA! Quote
Negri Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Czy ktoś może zaoferować DT?? Pytam bo pies dostał mase leków które trzeba podawać 2 razy dziennie a wiecie jak to w schronisku wygląda :( Quote
gosikf & dogs Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 trzeci bokser nie zmieści mi się do domu... przykro mi... HALLO!!! MOZE KTOŚ WEŹMIE AMONKA ŚLICZNEGO BOKSIA NA TYMCZAS??? Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Negri! Zaktualizuj sobie bazarek na boksia!!! Masz nowe "zamówienia" Quote
Negri Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 wYBACZCIE NIE MIAłAM NETA.......... DT DALEJ POTRZEBNE NA SZYBKO!! Quote
Koperek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Negri tak bardzo się nie denerwuj! Jak byłam dwa dni pod rząd, to dwa razy widzialam go jak szedł do lekarza- także nie zapominają o nim ;) Quote
Negri Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Koperku wiem. Ale kleczenia które dostał od dr. Kiełbowicza nawet nie zaczął. Rozmawiałam z Dominiką i to w schronie nie ma sensu bo np 4 razy dziennie przemywanie oczu..... ale może od pon dziewczyna z "boksery w potrzebie" weźmie go do diebie zoobaczymy jak to wyjdzie... Quote
Recommended Posts