Negri Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No więc tak. Boksiu pojedzie do Niemiec:):):) Ma już wybraną rodzinkę, która na niego czeka. U nas zostanie wykastrowany, oczko zostanie zoperowane i zdiagnozowana choroba uszu. Dalsze leczenie będzie prowadził domek;) Quote
Negri Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Mogę prosić o zakończenie allegro?? Psiaka i tak juz nikomu nie wydamy a dostaje mase tel typu: mam taką samą suczkę.... co wykastrowany?? <taka mała ściema:evil_lol:> ale jak to tak?? to ja dziękuje" Quote
wilczyca Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Negri;1007 [URL="http://imageshack.us" napisał(a):[IMG" rel="external nofollow noopener">http://img73.imageshack.us/img73/4480/bbgk8.jpg noooo minki to on ma niesamowite :evil_lol: te ząbole tak fajnie wystawione w uśmiechu :evil_lol:. Quote
Cisex Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Biedaczek miał już niby usuwane gruczoły w oczkach i znowu baezie miać operacje. Biedak pechowy jest ale mam nadzieję że już teraz bedzie tylko lepiej. Trzymam kciuki. Quote
Negri Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Od dziś zaczynam maraton po wetach...... a szykuje się ogromny.... no nic jakoś to będzie. Na pierwszy ogień idą uszy. Jak coś będę wiedzieć dam znać. Quote
Poker Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 cieszę się za boksia :lol: Negri,pamiętaj,że szukam :-( transportu do Niemiec dla mojej Belli Quote
Negri Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Kurcze wiesz co ciężko będzie do niemiec mało kto jeździ a w jaką część?? miasto duże podaj Quote
Negri Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 W sobotę idziemy z boksiem na kliniki i się okaże co i jak..... trzymajcie kciuki:roll: Quote
Negri Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 No więc tak. Byliśmy wczoraj na klinikach. Pies ma wywiniętą i opadniętą dolną powiekę - mamy namiar na lekarza który zoperuje psa ale nie będzie to mała kwota:-( Został pobrany wymaz z uczu, krew do analizy. Jutro wieczorem mam wyniki odebrać. No a z alergią to tak wiadomo nie wiadoma... ale przechodzimy na karmę dla alergików. Także kasy będzie potrzeba sporo. Organizacja się zadeklarowała ale myślę ze warto by im pomóc. Oni od nas już nie jednego psiaka uratowali. Ja osobiście zaraz zrobię bazarki. Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Negri- to boksio ma zapewniony ten kojec w schronie, czy to jest niepewne miejsce?? Quote
Negri Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Wszyscy wiedzą ze te jest "mój" boksio i nikt go nie ruszy :evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie. On sobie tam będzie siedział aż do podleczenia i wyjazdu do niemiec. ale możliwe że będzie potrzebny DT na czas po operacji oczu by go przypilnować Quote
Negri Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Dostałam wyniki. Krew ok, niektóre parametry trochę za wysokie ale może wynikać to z wycieńczenia organizmu za jakiś czas zrobimy jeszcze raz. W uszach mamy malassezie - czyli grzyba. Będziemy sie leczyć i powinno przejść. A potem operacja. No i jak zwykle problem z kasą... organizacja zbiera na niego jak może ale efekty niestety nie zbyt :shake::shake: Wszyscy chcą ratować ale kasę mało kto da :-( Także zwracam się też z prośbą do Was. Jeśli ktoś mógłby pomóc..... będziemy baaardzo wdzięczni. Quote
Negri Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10172415#post10172415 Quote
Negri Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 To popisze sobie sama ze sobą............ :-( Quote
Koperek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 OFF- dalam Adze dychacza za Twój bazarek (co się nie mogłyśmy zmówić:p)- odbierz sobie;) Quote
Koperek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Negri']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10216370#post10216370 Znów posty wariują...:cool1: Zobaczymy, czy masz tam coś ciekawego :eviltong: Quote
Negri Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10216370#post10216370 Quote
Cekinka13* Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Czy kasa na lecznia bokserka nadal potrzebna? Pytam, bo może zrobiłabym jakiś bazarek. Jeśli potrzebna, to ile? Bo nie wiem, jakiej wielkości ma być ten bazar. :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Negri! Czy ten dom w Niemczech jest pewny? Pies musi być zdrowy, żeby tam trafić? Nie mogą go zoperować przyszli właściciele (myślę tu o sponsoringu operacji w Polsce- jest tańsza)? Quote
Negri Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Kasa nadal jak najbardziej potrzebna - na operacje oczu. Jaki jest dokładny koszt dowiem sie w piątek - dr Kiełbowicz będzie oglądał psa i powie jaki koszt. Dom jest pewny lecz Pani na taką operacje nie stać, a w Polsce jest ona duuuużo tańsza. Organizacja zbiera kase ale coś ciężko to idzie:-( Będę wdzięczna za każdy grosz!! Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Właśnie o tym mówię: operacja w Polsce. Jak będziesz znała cenę, to może warto skontaktować się z przyszłą właścicielką i zapytać się, czy partycypowałaby w kosztach ... Dla nich np.: 50 EUR (150zł) to nie jest jakaś kosmiczna kwota, a u nas to może być warte np.: 1/3 operacji... Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Negri! Prześlij mi na pw dane do przelewu, to po pierwszym postaram się coś przesłać... Quote
Recommended Posts