Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc tak. Boksiu pojedzie do Niemiec:):):) Ma już wybraną rodzinkę, która na niego czeka. U nas zostanie wykastrowany, oczko zostanie zoperowane i zdiagnozowana choroba uszu. Dalsze leczenie będzie prowadził domek;)

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę prosić o zakończenie allegro??

Psiaka i tak juz nikomu nie wydamy a dostaje mase tel typu: mam taką samą suczkę.... co wykastrowany?? <taka mała ściema:evil_lol:> ale jak to tak?? to ja dziękuje"

Posted

Negri;1007

[URL="http://imageshack.us" napisał(a):
[IMG" rel="external nofollow noopener">http://img73.imageshack.us/img73/4480/bbgk8.jpg

noooo minki to on ma niesamowite :evil_lol: te ząbole tak fajnie wystawione w uśmiechu :evil_lol:.

Posted

Biedaczek miał już niby usuwane gruczoły w oczkach i znowu baezie miać operacje. Biedak pechowy jest ale mam nadzieję że już teraz bedzie tylko lepiej. Trzymam kciuki.

Posted

Od dziś zaczynam maraton po wetach...... a szykuje się ogromny.... no nic jakoś to będzie. Na pierwszy ogień idą uszy. Jak coś będę wiedzieć dam znać.

Posted

No więc tak. Byliśmy wczoraj na klinikach. Pies ma wywiniętą i opadniętą dolną powiekę - mamy namiar na lekarza który zoperuje psa ale nie będzie to mała kwota:-(

Został pobrany wymaz z uczu, krew do analizy. Jutro wieczorem mam wyniki odebrać.

No a z alergią to tak wiadomo nie wiadoma... ale przechodzimy na karmę dla alergików.

Także kasy będzie potrzeba sporo. Organizacja się zadeklarowała ale myślę ze warto by im pomóc. Oni od nas już nie jednego psiaka uratowali. Ja osobiście zaraz zrobię bazarki.

Posted

Wszyscy wiedzą ze te jest "mój" boksio i nikt go nie ruszy :evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie. On sobie tam będzie siedział aż do podleczenia i wyjazdu do niemiec. ale możliwe że będzie potrzebny DT na czas po operacji oczu by go przypilnować

Posted

Dostałam wyniki. Krew ok, niektóre parametry trochę za wysokie ale może wynikać to z wycieńczenia organizmu za jakiś czas zrobimy jeszcze raz.

W uszach mamy malassezie - czyli grzyba. Będziemy sie leczyć i powinno przejść.

A potem operacja.

No i jak zwykle problem z kasą... organizacja zbiera na niego jak może ale efekty niestety nie zbyt :shake::shake: Wszyscy chcą ratować ale kasę mało kto da :-(

Także zwracam się też z prośbą do Was. Jeśli ktoś mógłby pomóc..... będziemy baaardzo wdzięczni.

Posted

Czy kasa na lecznia bokserka nadal potrzebna? Pytam, bo może zrobiłabym jakiś bazarek. Jeśli potrzebna, to ile? Bo nie wiem, jakiej wielkości ma być ten bazar. :eviltong:

Posted

Kasa nadal jak najbardziej potrzebna - na operacje oczu. Jaki jest dokładny koszt dowiem sie w piątek - dr Kiełbowicz będzie oglądał psa i powie jaki koszt.

Dom jest pewny lecz Pani na taką operacje nie stać, a w Polsce jest ona duuuużo tańsza. Organizacja zbiera kase ale coś ciężko to idzie:-(

Będę wdzięczna za każdy grosz!!

Posted

Właśnie o tym mówię: operacja w Polsce. Jak będziesz znała cenę, to może warto skontaktować się z przyszłą właścicielką i zapytać się, czy partycypowałaby w kosztach ... Dla nich np.: 50 EUR (150zł) to nie jest jakaś kosmiczna kwota, a u nas to może być warte np.: 1/3 operacji...