Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maleńka próbuje się bawić .Merdac ogonkiem i podgryzać kapcie .Tak z 10 minut już jest w stanie byc aktywna . Przytyła 100gram . Nadal odmawia samodzielnego jedzenia . ULV twierdzi , że to i tak postęp , bo u nich po 2 krokach nie miała siły iśc .

Posted

Dziękujemy za kciuki . Nadal są nam bardzo potrzebne. Tinka odmawia samodzielnego jedzenia , ale dostaje zwiększoną porcję odżywek . Jest chuda jak krzyckie szkielety , ale zaczyna byc dłużej aktywna . Chce się bawić i samodzielnie pije wodę .
Poranna zabawa z Mikusiem .

Posted

emilia2280 napisał(a):
Jakie rozkoszne dziecko. Bianko, zwracam honor, jezeli przez moment zwátpilam w Twoje umiejétnosci. Wybacz "synowi marnotrawnemu".

No coś Ty :evil_lol: Sama czasem wątpię :cool3:
Nie dają mi spokoju te maluchy z Zamościa :placz:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
No coś Ty :evil_lol: Sama czasem wątpię :cool3:
Nie dają mi spokoju te maluchy z Zamościa :placz:

O tych maluchach to wlasnie pisze na wátku Belli i Sonii- trzeba dziewczyny rozruszac, na przykladzie wolontariuszek z Tomaszowa.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Z dumą donoszę , że Tinka z własnej inicjatywy zjadła odrobinke ryżyku z mielonym mięskiem :loveu:

To duży sukces, też się cieszę ! :multi:

Posted

Nie kupiłam , bo dziś sobota , a ja mieszkam na wsi i jeszcze mam jutro komunię . Ale małej już lepiej . Sama co chwilę dobiega do miski i coś tam liżnie , no i dalej karmie ją strzykawką . Ona wie, że tam jest jedzenie , i czeka na strzykawę jak osesek na smoka :evil_lol:Jeszcze jest taka pokręcona , powyginana , ale biega , bawi się , i targa moje firanki .:cool3:
Myślę , że będzie dobrze .