akucha Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ja w ogłoszeniu napisałam, że już wysterylizowana :oops: Quote
brazowa1 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 no to chetni pare dni przeciez poczekaja,prawda? Quote
akucha Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Tak myslę :lol: Może teraz więcej chętnych się odezwie?! Quote
ponka1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nuka dzisiaj pięknie wyglądała w gustownym ubranku i ten kołnierz. Teraz może mieszkać nawet z przystojnym psim kawalerem, byle w domku. Quote
ponka1 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tak śliczna, teraz szkoda czasu, szukamy dobrego domku i dobrych ludzi. Quote
brazowa1 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Nuka miala ogromnego kołtuna na udach i sfilcowany ogon.Juz tego nie ma-zgolone.Wyglada masakrycznie,ale nie ma co płakac,bo siersc odrośnie,a nie mozna z takim kołtunem ryzykowac odparzenia. dzwiek maszynki,odczepianie kołtuna-a suka jak skała.Ten pies jest doskonały.Dla niej niewazne,ze strzyzenia,wazne,ze była w tym czasie z czlowiekiem.Az niemozliwe,ze tak spokojne i opanowane psy siedza w schroniskach.I ona taka bedzie w domu,polozy sie na podlodze i nie bedzie zawracala niepotrzebnie glowy,za to na spacer poleci jak na skrzydłach.Suka o wybitnej cierpkliwości.Opanowana i spokojna.Nuka jest super. Quote
ponka1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Coraz bardziej ją lubię. Gdzie są rodziny z dziećmi, przy niej nie musieliby się o nic obawiać. Quote
brazowa1 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 na noc podrzucimy-smialo ja mozna reklamowac jako "pewniaka" Quote
ponka1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Naszukałam sie ja dzisiaj naszej Nuczki, aż zawędrowałam w stronę Bukieta. Nuka ma sympatycznego kolegę? w boksie, a sama jest przekochana, tak się cieszy, łasi, po prostu idealna domowa suczka. Quote
brazowa1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 ale nie opisuj,jak jej zrobilismy doopke i ogon,dobrze? :lol: Nuke trzeba koniecznie wypchnac do domu.Jest idealna,juz wysterylizowana,jeszcze niestara. Quote
ponka1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Szczerze, to zapomniałam, że miała retusz robiony, nie zauważyłam- czyli nie razi. Suczka jest śliczna. Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 ona koniecznie musi isc do domu.Dopoty ma lat kilka a nie kilkanoście. Quote
brazowa1 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 :Dog_run::Dog_run::Dog_run::ghost_2::ghost_2::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::B-fly: Quote
akucha Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ale głupio wczesniej napisałam :evil_lol: Hiurrra!!!!!!!!!! :BIG::BIG::BIG::BIG: No pisz Brązowa, opowiedz, jak cudnie trafiła księżniczka nasza. Quote
brazowa1 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 fajni ludzie,fajni. Chcieli Berka,ale maja dziecko no i ryzyko z Berkiem.Mieszkaja w pieknej okolicy (znam,bo jezdze tam z moja suka na spacery),suka bedzie miala full wypas.Sa koty,wiec coz-to tylko jedyne ryzyko,ale na pewno bedzie dobrze,ja w Nuke wierze.I dostanie inne imie,wraz z nowym zyciem :) Quote
ponka1 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Wspaniała wiadomość, czułam że coś miłego w ten weekend się zdarzy. Jej się musiało udać, bo po prostu suka bez wad. :multi: Troszeczkę żal, bo najpierw zwrócili uwagę na Berka-on starszy i już prawie by miał dom, ale rozumiem tych ludzi, Nuka na 100% bezpieczna. Quote
wiewiora1 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 nOOO JA SIE TEZ BARDZO CIESZE(CHOC SZKODA BERKA,,,ALE MAM NADZIEJE ZE INNYM RAZEM SIE UDA,,MOZE BEZ DZIECI),,,ZE DZIS POSZLA NUKA I SAGUSIA!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
wredne_słonko Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No ludzie muszą być fajni skoro spodobała im się taka Nuka zepsuta przez jakiegoś szalonego fryzjera ;) Ona wiedziała o co chodzi, wlazła od razu na tylne siedzenie auta jak do swego, a panowie, którzy po nią przyjechali, chórkiem, tak radośnie 'już jest nasza'. Fajnie tak :) Quote
brazowa1 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 wredne_słonko napisał(a):No ludzie muszą być fajni skoro spodobała im się taka Nuka zepsuta przez jakiegoś szalonego fryzjera ;) Ona wiedziała o co chodzi, wlazła od razu na tylne siedzenie auta jak do swego, a panowie, którzy po nią przyjechali, chórkiem, tak radośnie 'już jest nasza'. Fajnie tak :) własnie tak przeczytałam i pomyslalam,ze jakieś szyderstwo przebija z tego posta ;) wydaje mi się? Quote
wredne_słonko Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 O matko, jaki powrót do przeszłości! :) Ja jestem dobrze ułożona - nie szydzę :eviltong: Quote
Recommended Posts