Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nuka miala ogromnego kołtuna na udach i sfilcowany ogon.Juz tego nie ma-zgolone.Wyglada masakrycznie,ale nie ma co płakac,bo siersc odrośnie,a nie mozna z takim kołtunem ryzykowac odparzenia.

dzwiek maszynki,odczepianie kołtuna-a suka jak skała.Ten pies jest doskonały.Dla niej niewazne,ze strzyzenia,wazne,ze była w tym czasie z czlowiekiem.Az niemozliwe,ze tak spokojne i opanowane psy siedza w schroniskach.I ona taka bedzie w domu,polozy sie na podlodze i nie bedzie zawracala niepotrzebnie glowy,za to na spacer poleci jak na skrzydłach.Suka o wybitnej cierpkliwości.Opanowana i spokojna.Nuka jest super.

Posted

Naszukałam sie ja dzisiaj naszej Nuczki, aż zawędrowałam w stronę Bukieta. Nuka ma sympatycznego kolegę? w boksie, a sama jest przekochana, tak się cieszy, łasi, po prostu idealna domowa suczka.

Posted

fajni ludzie,fajni.
Chcieli Berka,ale maja dziecko no i ryzyko z Berkiem.Mieszkaja w pieknej okolicy (znam,bo jezdze tam z moja suka na spacery),suka bedzie miala full wypas.Sa koty,wiec coz-to tylko jedyne ryzyko,ale na pewno bedzie dobrze,ja w Nuke wierze.I dostanie inne imie,wraz z nowym zyciem :)

Posted

Wspaniała wiadomość, czułam że coś miłego w ten weekend się zdarzy. Jej się musiało udać, bo po prostu suka bez wad. :multi: Troszeczkę żal, bo najpierw zwrócili uwagę na Berka-on starszy i już prawie by miał dom, ale rozumiem tych ludzi, Nuka na 100% bezpieczna.

Posted

No ludzie muszą być fajni skoro spodobała im się taka Nuka zepsuta przez jakiegoś szalonego fryzjera ;)
Ona wiedziała o co chodzi, wlazła od razu na tylne siedzenie auta jak do swego, a panowie, którzy po nią przyjechali, chórkiem, tak radośnie 'już jest nasza'.
Fajnie tak :)

• 1 year later...
Posted

wredne_słonko napisał(a):
No ludzie muszą być fajni skoro spodobała im się taka Nuka zepsuta przez jakiegoś szalonego fryzjera ;)
Ona wiedziała o co chodzi, wlazła od razu na tylne siedzenie auta jak do swego, a panowie, którzy po nią przyjechali, chórkiem, tak radośnie 'już jest nasza'.
Fajnie tak :)

własnie tak przeczytałam i pomyslalam,ze jakieś szyderstwo przebija z tego posta ;) wydaje mi się?