nika28 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 danka1234 napisał(a):Wrócił wędrownik? Tak :mad: I odrazu wpakował się do łóżka z brudnymi łapami...Śmierdział strasznie, więc zstał wykąpany, i teraz siedzi obrażony w drugim pokoju. Jak wrócę ze sklepu, zadzwonię do Katy :diabloti:. Quote
danka1234 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A to polajder:mad:super że wrócił cały:lol: Quote
nika28 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Mam kilka nowych zdjęć. Wrócił i ukradł ucho wieprzowe mojej Dince :diabloti: : Quote
danka1234 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ladny ale nicpoń;)trzymaj Nikuś tego nicponia krotko żeby znowu nie poszedł w długą i jak najszybciej załatwiaj kastracje:lol:może sie uspokoi:mad: Quote
nika28 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Dzisiaj już nie wyrobiłam...Zadzwonie jutro :roll: Quote
tyciaNi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='nika28']Mam kilka nowych zdjęć. Wrócił i ukradł ucho wieprzowe mojej Dince :diabloti: : widać prawdziwy pies myśliwski lubi łowy... :evil_lol: a co do imienia to chyba lepsze niż Spajki byłoby Włóczykij :lol: ze względu na jego piesze wycieczki Quote
nika28 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 A wiecie co się dowiedziałam od Pani co dokarmia koty...Jamnik ma dom, na jakiejś tam ulicy :crazyeye: :mad:. Jutro się tam przejdę i popytam czy to ich pies. No ładnie...my się tu zamartwiamy, a on ma dom... Quote
Fundacja Medor Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ale dopytaj bo może to jakiś byle jaki dom skoro do ciebie wrócił moze jakaś melina i nie zależy im na psie ja szukałabym mu lepszego domu. my też tak robimy. Kiedyś też szukałam właścicielki jamniczki, odebrała ją ale dom był nie dobry. Załuje ze nie poszukałam jej domu Quote
nika28 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Tak, jasne że dopytam. Wkurzają mnie tacy ludzie... Quote
danka1234 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No tak myslałam,nawed wspomniałam o tym w którymś poście dlatego że mieliśmy już taką samą sytuacje z jamnikiem. Quote
katya Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja też miałam taką sytuację (z jamnikiem Kacperkiem, może ktoś pamięta?), miał dom, ale szwędał się całymi dniami i tak czy siak trzeba było szukać nowego, właściciele na to chętnie przystali. Quote
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 katya napisał(a):Ja też miałam taką sytuację (z jamnikiem Kacperkiem, może ktoś pamięta?), miał dom, ale szwędał się całymi dniami i tak czy siak trzeba było szukać nowego, właściciele na to chętnie przystali. Jasne że pamiętam Kacperka :) Quote
danka1234 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 i co teraz dalej z tym fantem zrobimy? Quote
nika28 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Byłam, rozmawiałam z sąsiadami tamtych ludzi. On się podobno "podkopuje" pod siatką i ucieka :cool1:. Oni go nie puszczają samopas tylko ON SAM UCIEKA... Quote
Fundacja Medor Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ja bym go nie oddała no i podstawa jest kastracja skoro fundacja niechciane i zapomniane zadeklarowała pomoc skorzystaj z niej i wykastruj psa to 1 najwazniejszy krok Quote
nika28 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Więc tak : byłam u właścicieli. Rozmawiałam o kastracji. Powiedziałam że jakby go wykastrowali to by nie uciekał. Powiedzieli że napewno wykastrują, bo nie chcą żeby uciekał. On się podkopuje pod ogrodzeniem skubaniec :mad:. Zobaczymy, będę do nich chodziła i sprawdzała czy wykastrują. Aaaa, jakby co to on śpi w domku w łóżeczku z Pańcią :diabloti:. Quote
nika28 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 tyciaNi napisał(a):no to chyba dobre wieści...:loveu: Zobaczymy ;) Narazie Spajki trzymany jest w domu i nie ucieka :roll: Quote
Recommended Posts